Jaký GAMEPAD a jak ho naprogramovat ???
- Camelleon
- Začátečník

Jaký GAMEPAD a jak ho naprogramovat ???
Mám gamepad MANTA RUBBER MM-811 a potreboval bych poradit jak ho naprogramovat aby jel i ve hrach kde nejde nastavit, existuje na to nějaký prográmek ??? díky za radu ...
Naposledy upravil(a) Camelleon dne ned 15. črc 2007, 01:43, celkem upraveno 1 x.
- Camelleon
- Začátečník

- Sinpa
- Mírně pokročilý

AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
- Cujo
- Mírně pokročilý

- johnybest
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
rozhodne ten logitech wingman rumblepad II a nebo zkusit logitech chillstream ten by mohl byt taky dobrej pac je delanej podle ovladace k xboxu 360 a ten si vetsinou kazdej chvali jak je skvelej
btw docela by me zajimalo jak je na tom rumblepad II v porovnani s tim chillstreamem a nechci zbytecne zakladat topic takze jestli nekdo mate nejlepe osobni zkusenost piste

btw docela by me zajimalo jak je na tom rumblepad II v porovnani s tim chillstreamem a nechci zbytecne zakladat topic takze jestli nekdo mate nejlepe osobni zkusenost piste
gamepad na fps hry to myslis vazne ?Idzy píše:hmmm žádná reakce dá se tento gamepad vůbec naprogramovat ?? případně doporučily by jste mi nějaký jiný hraju převážně FPS hry
CPU: Phenom X4 9550@2470MHz MB: Gigabyte GA-MA78G-DS3H RAM: 2x 2GB A-Data 900MHz GPU: Sapphire Radeon HD4850 512mb Vapor-X DDR3 750/2200 HDD: 160 GB Maxtor + 640 GB Samsung F1 DVD-ROM: LG H10N TV tuner: Jetway JW-TV878MF Repro: Genius SP-HF 2.0 Power: Seasonic S12 430W Mouse: Logitech MX518 Gamepad: Logitech WingMan Rumblepad II, Logitech Chillstream Keyboard: A4Tech KX-5MU OS: Windows 7 x64 Ultimate + Ubuntu 10.04
- oneill_sx1
- Začátečník

Mám Chillstream a Dual Action (to je prakticky Rumblepad bez vibraci). S Chillstreamem jsem v XP mel trochu problemy, co mam Vistu, jeste jsem s nim nehral, ale neco s nim zkusim 
Chillstream by měl fungovat pod Vistou s nějakými lepšími funkcemi (profily?). Jinak je Chillstream skvely, dobre vyrobeny, a packa prohozena s kurzorovym tlacitkem je dobre reseni, a v chlazeni se hodi ted kdyz je leto. Nema vibrace.
Gamepad neni ve spojeni s PC zrovna idealni nastroj na fps, ale hral a uspesne dohral jsem nekolik fps her na PS2, takze to jde.
Chillstream by měl fungovat pod Vistou s nějakými lepšími funkcemi (profily?). Jinak je Chillstream skvely, dobre vyrobeny, a packa prohozena s kurzorovym tlacitkem je dobre reseni, a v chlazeni se hodi ted kdyz je leto. Nema vibrace.
Gamepad neni ve spojeni s PC zrovna idealni nastroj na fps, ale hral a uspesne dohral jsem nekolik fps her na PS2, takze to jde.
- johnybest
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
chtel bych se zeptat jak je to s tema analogovejma tlacitkama viz.http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=90942 pac wallot to popsal tak ze je to na ruzny zavody jako TDU apod. skvely tak ze bych pouvazoval nad upgrade z rumblepadu II (vibrace nepouzivam)oneill_sx1 píše:Mám Chillstream a Dual Action (to je prakticky Rumblepad bez vibraci). S Chillstreamem jsem v XP mel trochu problemy, co mam Vistu, jeste jsem s nim nehral, ale neco s nim zkusim
CPU: Phenom X4 9550@2470MHz MB: Gigabyte GA-MA78G-DS3H RAM: 2x 2GB A-Data 900MHz GPU: Sapphire Radeon HD4850 512mb Vapor-X DDR3 750/2200 HDD: 160 GB Maxtor + 640 GB Samsung F1 DVD-ROM: LG H10N TV tuner: Jetway JW-TV878MF Repro: Genius SP-HF 2.0 Power: Seasonic S12 430W Mouse: Logitech MX518 Gamepad: Logitech WingMan Rumblepad II, Logitech Chillstream Keyboard: A4Tech KX-5MU OS: Windows 7 x64 Ultimate + Ubuntu 10.04
- oneill_sx1
- Začátečník

- johnybest
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No me zajimaly hlavne ty analogovy tlacitka jak to s nima je a ktery to jsou jinak TDU bych ted chtel taky hrat pokud ten patch uz opravdu vydali.
btw na czechcomputer ho maj nafocenej ze vsech stran takze to nebylo nutny
btw na czechcomputer ho maj nafocenej ze vsech stran takze to nebylo nutny
Myslim ze tohle by mohlo byt neco co hledas staci pouzit google dost mozna takovejch programku bude vic viz.http://www.softpedia.com/get/System/OS- ... trol.shtmlItzy píše:Mám gamepad MANTA RUBBER MM-811 a potreboval bych poradit jak ho naprogramovat aby jel i ve hrach kde nejde nastavit, existuje na to nějaký prográmek ??? díky za radu ...
- Camelleon
- Začátečník

no na playstationu mě akční hry s gamepadem celkem bavily a dohrál jsem jich dost - připadá mi to pohodlnější natáhnout se na lůžko a hrád s gamepadem než se hrbit a krčit u klávesnice obzvlášt ted kdyz uvazuju o koupi LCD televize pak by mělo byt hrani z lůžka na gamepadu relaxační lahůdkou - co vy na to ??? jo a ještě by mě zajimalo jaky máte názor na bezdrátový gamepad ?? má s tím někdo skušenosti ?? dík za názory ...Cujo píše:gamepad na fps hry? to fakt nebude to pravé ořechové
- Aceh
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Doporučil bych ti xbox360 controller, je to ase nejlepší gamepad dneška a díky přehození směrových šipek a analogu je lepši na spoustu her, kde potřebuješ přesný analogový pohyb, takže až na hopsačky snad vše. Perfektně se drží, má výbornou budoucnout co se týče podpory vývojářů. Dílenský je na tom taky hodně dobře. Rumblepad je taky super, ale jde vidět, že xbox360 controller je next-gen gamepad 
- johnybest
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jo a jeste co se tyce programovani tech tlacitek na gamepadu tak logitech software to umoznuje konkretne logitech profiler co se instaluje spolecne s ovladacem zkousel jsem hrat CSS a na easy boty a dokonce se mi podarilo aj jednoho zabit 
Jinak nevim jak je to s gamepadem primo k X360 ale ten logitech chillstream by mel byt stejne tak dobrej a navic mas u neho primou softwarovou podporu.Nevim jak gamepad k xboxu360 ale rekl bych ze kdyz je ten gamepad urcenej ke konzoli tak tam nijak velka softwarova podpora pro pc nebude.
Jinak nevim jak je to s gamepadem primo k X360 ale ten logitech chillstream by mel byt stejne tak dobrej a navic mas u neho primou softwarovou podporu.Nevim jak gamepad k xboxu360 ale rekl bych ze kdyz je ten gamepad urcenej ke konzoli tak tam nijak velka softwarova podpora pro pc nebude.
- oneill_sx1
- Začátečník

- styski
- Nováček

-
taky ti doporucim Xbox 360™ Controller for Windows®.. podpora pro PC je v pohode, protoze to vyrabi microsoft. ergonomie je taky skvela i kdyz na legendarni ms sidewinder podle mych ruk nema
a protoze logitech vi, jak dobre dela microsoft tyhle hracky, tak ho zkopiroval a udelal chillstream
cena je stejna akorat chillstream ma ofuk a xbox controller vibrace, tak si vyber 
- m4t3y
- Nováček

-
chtel jsem se zeptat nekoho kdo ma chillstream jestli ten digitalni osmismer je taky tak volnej jako u meho...mam logitech force ex volant a tam se ani nehne (tam je teda ten otvor na ten identicky osmismer o hodne vic natesno a navit tam je nahore, dole, vpravo, vlevo o kousek vyrizlej takze ty vystupky na tom osmismeru do toho zapadnou a nema to takovou vuli ....na tom chillstreamu se dal otacet kolem sve osy tak o 1-2mm....kdyz sem ho ted nedavno reklamoval, tak mi to vymenili za novy kus a ten mi prijde ze ma ten osmismer este volnejsi, tak nevim estli to mam zase reklamovat nebo se s tim smirit....osobne pouzivam hlavne ty analogy a na tom digitalu mam nejake mene pouzivane funkce, takze mi to zas tak nevadi, ale trochu me mrzi, ze sem dal 700 za ligitech pac sem si myslel, ze bude kvalitni jako jine vyrobky se kterymi mam dobre zkusenosti (klavesnice, mys atd) a nejak se mi to nezda. Osmismer na kamaradove x360 ovladaci se taky ani nehne.
e8500@3834MHz (1,275v bios); hd4870 (790/950, w/Chillfactor); 4x1GB A-Data Vivesta EE 1066MHz 5-5-5-15; Samsung hd401lj, hd501lj,hd642jj,hd753lj,hd753lj; Gigabyte P35-DS4 rev 1.0; Thermalright Ultra 120 Extreme w/2x120mm fan & Chillfactor, Chieftec 620W, Sharkoon Rebel9 Value (3x120mm fan za prednim mesh panelem a za nima disky), Samsung 2243BW, Win7 Ultimate 64bit