S tychto dvoch je to dost tazke, pocul som obe, Beyery su take celkovo vyvazene, vsetkeho tak akurat, AKG maju trosku slabsie basy, ale zasa sa mi zda, ze o to zneju realnejsie, je to tazke oboje suuu super a keby som mal este prachy na zvys kupim aj AKG, bud K501 alebo 601
Ale zasa konstrukcne sa mi viac pacia Beyery, je to tazke rozhodnut sa, potom daj vediet, ktore si vybral.[/quote]
No lenze, aj ked tie Akg maju sice mensiu impedanciu, vsade je pisane, ze Akg si jednoducho uplne ten sluchatkac pytaju. No co sa tyka tych Beyerov chcem ist pravdepodobne do DT 990 pro, pretoze su otvorene, tak by mohli zniet prirodzenejsie, muzikalnejsie. Tie modely edicie 2005 sa mi zdaju uz dost drahe, aj ked mozno hraju o nieco lepsie, asi by som to ani nespozoroval, viac ako 6 tisic do sluchatiek davat nechcem. Co sa tyka tych Akg basy by som aj ozelel, pokial by mali krajsie stredy a vysky. No neviem, co spravim, ked sa mi budu pacit viac, lebo nikto tu asi neskusal tie k 601 na X-fi, ci by to vybudilo este ako tak. Streethawk a Sennheiser Hd 595 a vyssie si nahodou nepocul? lebo tie som vylucil predbezne z toho, co som pocital, ze asi by mi nevyhovoval ich uhladzujuci prejav.