-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- Butch
- Středně pokročilý

priklad:PzKpfw VI Tiger píše:Tam je to těch 400% armor. Ale fakt to divný je. Když kouknete na protec warra, tak normální člověk by řekl, že musí vydržet víc, než kožený medvěd.Ale to je stejny, jak když třeba gnom tankuje onyxku. Si představte, že vám praští něco tak o moc většího. By vám cely štít byl na dvě věci
Mno do me v heroicu prastil trash mob crit za 12500 dmg = smrt
A to jsem mel v Moonkinovi pres 8000 armoru...
Do medveda(feral-druida) by udelal stejnou damagi..kdyz bude mit stejne mizerny armor jako ja, ale do protect warra ne.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Skeeter
- Začátečník

ted sem si rozjel alta druida
Jsem docela zvedavej
hlavne na tu multifunkcnost
myslim, ze to bude zabavny expovani.....
Jinak druidi jsou super tanci ale pouze nekam, nemaj shield bash a ten se obcas sakra hodi....
Jinak druidi jsou super tanci ale pouze nekam, nemaj shield bash a ten se obcas sakra hodi....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Butch
- Středně pokročilý

Mno kazdopadne do 70lvl jet feral build, na expeni je nejlepsi.Skeeter píše:ted sem si rozjel alta druidaJsem docela zvedavej
S resto bys nemel sanci poradne nic zabit a jako balance taky nic extra dokud nemas poradnou + spell dmg.
Kazdopadne usetreni 900g za flight form se hodi
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Johnnyb
- Nováček

Tak je každopádně jasné - na expení vždy DPS buildButch píše:Mno kazdopadne do 70lvl jet feral build, na expeni je nejlepsi.Skeeter píše:ted sem si rozjel alta druidaJsem docela zvedavej
S resto bys nemel sanci poradne nic zabit a jako balance taky nic extra dokud nemas poradnou + spell dmg.
Kazdopadne usetreni 900g za flight form se hodi
CPU Intel Core 2 Duo E6750 Conroe - 2.66GHz 775pin, 1333MHz, 4M + Chladič CPU Arctic-Cooling Freezer 7 Pro * MB GIGABYTE s.775 P35-DS3P, 2x PCIe x16 * Zdroj Fortron 500W FSP500-GLN Blue Storm II * Case Midi THERMALTAKE VG7000BNS SopranoRS 101 černá * VGA ATI Sapphire X1950XT 256MB GDDR3, PCIe x16, VIVO + Chladič VGA Arctic-Cooling Accelero X2 * DIMM DDR2 A-Data Vitesta EE 2048MB (kit 2x1GB) PC800+ BOX * HDD Seagate Barracuda. 320GB, SATA, 16MB, ST3320620AS * LG 20" LCD L206WTQ-SF, stříbrno-černá, 3000:1, 300cd, 2ms * DVD R/RW Samsung SH-S203B, SATA, černá * Repro CREATIVE Inspire 2.1 T3100 * OS: MS WINDOWS XP HOME CZ OEM
- miho
- Čestný člen

-
Toho se neboj, s tank-feral vybavou a raid buffy maji ty potvory pres 22k HP a pres 25k armoru.Butch píše:priklad:
Mno do me v heroicu prastil trash mob crit za 12500 dmg = smrt
A to jsem mel v Moonkinovi pres 8000 armoru...
Do medveda(feral-druida) by udelal stejnou damagi..kdyz bude mit stejne mizerny armor jako ja, ale do protect warra ne.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
- Skeeter
- Začátečník

- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
na PVP zpravidla dostane od nižších lvlů jediná snad jeho výhoda je že asi jako jedinej může nosti Plate zbroje. A to jsem viděl video kde warrir sázel brutálni DMG(už nevim kolik).Stačila jedna rána a protivník končil.
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
paladin muze taky ale o HP to neni, lock jich taky ma hodne a pro rogunu neni zadnej problem je sesvacitVodny píše:sem myslel že warrior bude postava s nejvíce HP ve hře a jak tak koukám tak to se fakt nekoná. Přijde mi tam jako přebytečná postava:-(
na PVP zpravidla dostane od nižších lvlů jediná snad jeho výhoda je že asi jako jedinej může nosti Plate zbroje. A to jsem viděl video kde warrir sázel brutálni DMG(už nevim kolik).Stačila jedna rána a protivník končil.
No co ted hraju na public testu tak s warem s full T6 deep thunderem a MS bildem si nemuzu pomoct ale porad si pripadam jako free kill, mozna se supportem za zadama toho dokaze dost (whirlwind 2200, white crit 2K... zas tak dlouho sem to nezkousel, pravda je ze sem nezkousel fury ale to mi prijde do pvp jako odepsane :/, jinak cca 1600 ap v battlu s proclejma trinketama, shoutem 2500+ takze s fury bildem by se clovek s enchantama hrave dostal pres 3k ap coz je solidni masakr, hraju jeste taky maga a musim rict ze frost mag me velmi zaujal, na pvp celkem solidni schopnosti, zvazuju zacit hrat maga
Hm war nikdy nic nezabije na jednu ranu, mozna tam jen rozdaval executy
http://video.google.com/videoplay?docid ... &plindex=0
pripadne
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=42576
urcite je toho vic, ale skoro vzdy maji za sebou nejaky ten support
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

No warr tak trochu přebytečný je (alespon u nas). Já právě řeším tenhle problém s gildou
Vždycky sem chtěl PVE, ale nikdy se to nepovedlo až teď sem je "dokopal" ke Kara. Mám nachystaný tanking equip. Dobry, prequest sem mel jako prvni (nebo druhy). Pak se loggnu a vidim, ze tank je guild master a jeho bratr, druid. Přitom nikdy tankovat nechtěl. A ostatní guildy sou warru plne. 
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hm ale to je škoda tan Warrior by si zasloužil nějakej upgreade od blizzadru páč přeci jen by to měla bejt nejsilnější postava ve hre a ono je tomu naopak.
PC pro zábavu:
Pomocník při práci:
Pomocník při práci:
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Neměla by být nejsilnější, to je blbost. Postavy musí (měly by) být vyvážené, ale ne to bude problém. Druidi (zase oni) maji jeden strom na tankování, solo i PVP, myslím feral, warr když chce tankovat, tak nesmí být arms/fury. nemluvim o tom, ze musi myt potrebny equip. tady je to i u druidu, ale třeba u magu je to skoro jedno, jasne sou rozdily mezi PVP a PVE, ale ne takove jako u warru. A warru neni malo, mnohem min je treba locku, i kdyz mi pripada, ze jich je furt vic. Casto to je tak, ze je v dobrych guildach nekolik malo warru a ti maji monopol a nikoho jinyho nechcou, aby nahodou, a dalsi se bere jenom kdyz se primulvi vedeni guildy. Uz sem to videl nekolikrat, stalo se mi to v EE (otevrena raid grupa pro kazdeho, nemuseli ste byt v guilde, stacilo se na webu zapsat), a pak byla ta online tabulka na zapis. Na muj prvni raid (tesil sem se tyden, byl sem zapsany a schvaleny) mi pri invite rekli, ze bohuzel ne, ze chce jit nekdo jiny, kdo ani nebyl zapsany. I novy guildy. All classes a pak sry, full of warriors. 
//Jinak update urcite, ale uz dva roky jeden nerf za druhym.
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jj a proto necham svyho 57 wara pekne lezet v pokoji, na druhou stranu je v gildach plno waru, ale sehnat tanka do instance je problem... jeste ze to umi i druidi, ale je vetsi problem sehnat tanka co umi tankovat nez ferala kerej vlastne jede jen dps akorat tam hazi demo shauty swipy a jiny veciPzKpfw VI Tiger píše:Neměla by být nejsilnější, to je blbost. Postavy musí (měly by) být vyvážené, ale ne to bude problém. Druidi (zase oni) maji jeden strom na tankování, solo i PVP, myslím feral, warr když chce tankovat, tak nesmí být arms/fury. nemluvim o tom, ze musi myt potrebny equip. tady je to i u druidu, ale třeba u magu je to skoro jedno, jasne sou rozdily mezi PVP a PVE, ale ne takove jako u warru. A warru neni malo, mnohem min je treba locku, i kdyz mi pripada, ze jich je furt vic. Casto to je tak, ze je v dobrych guildach nekolik malo warru a ti maji monopol a nikoho jinyho nechcou, aby nahodou, a dalsi se bere jenom kdyz se primulvi vedeni guildy. Uz sem to videl nekolikrat, stalo se mi to v EE (otevrena raid grupa pro kazdeho, nemuseli ste byt v guilde, stacilo se na webu zapsat), a pak byla ta online tabulka na zapis. Na muj prvni raid (tesil sem se tyden, byl sem zapsany a schvaleny) mi pri invite rekli, ze bohuzel ne, ze chce jit nekdo jiny, kdo ani nebyl zapsany. I novy guildy. All classes a pak sry, full of warriors.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- Johnnyb
- Nováček

Ty asi mágům moc nerozumíš co?LOVIT píše:zkousel sem i ruzne variance PoM pyro, AP ale 3 minutovej mag a pak nic... o nicem.
CPU Intel Core 2 Duo E6750 Conroe - 2.66GHz 775pin, 1333MHz, 4M + Chladič CPU Arctic-Cooling Freezer 7 Pro * MB GIGABYTE s.775 P35-DS3P, 2x PCIe x16 * Zdroj Fortron 500W FSP500-GLN Blue Storm II * Case Midi THERMALTAKE VG7000BNS SopranoRS 101 černá * VGA ATI Sapphire X1950XT 256MB GDDR3, PCIe x16, VIVO + Chladič VGA Arctic-Cooling Accelero X2 * DIMM DDR2 A-Data Vitesta EE 2048MB (kit 2x1GB) PC800+ BOX * HDD Seagate Barracuda. 320GB, SATA, 16MB, ST3320620AS * LG 20" LCD L206WTQ-SF, stříbrno-černá, 3000:1, 300cd, 2ms * DVD R/RW Samsung SH-S203B, SATA, černá * Repro CREATIVE Inspire 2.1 T3100 * OS: MS WINDOWS XP HOME CZ OEM
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no hral sem ho jen na test realmu, jinak rekl bych ze talentum celkem rozumim, hral sem hlavne pvp kde mi prislo nejvic zabavny 17/0/44, PVE sem nehral vubec, a vubec trosku si to blbe pochopil, jasny ze je arcane super strom s "podpurnejma" vecma, rekneme ze vyzenes spell dmg, mas meditaci, nejakej ten regen v kastu, ale nebavi me hrat postavu ktera je max naboostovana talentama ale elementarni magie zaostava - proste mas par bodu v fire nebo frost, uprednostnuju improvle Dmg talenty pred podpurnejma, snad si ted rozumime.Johnnyb píše:Ty asi mágům moc nerozumíš co?LOVIT píše:zkousel sem i ruzne variance PoM pyro, AP ale 3 minutovej mag a pak nic... o nicem.Každej build musí mít především své opodstatnění, jakožto např. já byl deep frost (10/0/51), ale tento build nebyl pro můj dmg output v KZ to nejlepší (no byly tam HW problémy což už jsem naštěstí vyřešil, ale i tak nebyl potřebný gear na solidní dmg output). S novým "3 min" buildem 40/0/21 šla dmg rapidně nahoru. Pure PvE 10/48/3 také není špatná volba, ovšem survavibilita sux (iceblock ftw), ale záleží taky na skillu. Jinak ten deep frost je supr pro Arénky, stejně jako výše uvedený Arc/Frost. Taky záleží zda jen PvPčkuješ nebo chodíš raidovat...
- Skeeter
- Začátečník

No ja jedu s Shadow priestem ciste pve build 13/0/48, pvp se s tim sice hrat da ale neni to zadna slava, velkej CD u Mind Blastu + chybejici crity delaj svoje....nedavno jsem jen tak bojoval s nejakym resto druidem, on mi nesebral temer nic ale zabit ho je peklo
trvalo to snad deset minut....
Na Aszune nam prave tanci desne chybej
ze zacatku chybely healeri, pak prislo tbc a kazdej si splnil svoji obcanskou povinnost a zalozil si palata, ted je zase healeru az dost ale je desne malo tanku....
Na Aszune nam prave tanci desne chybej
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- Butch
- Středně pokročilý

Tak Tuti respecnul z Protection na Furry a rikal ze v pohode v BG dava Warlocky. Problem snad jen s frost magy a nekdy s huntery.
Na Kara jako offtank taky v pohode a jeste dava sakra vetsi damagi.
Takze bych Warriora uplne nehazel pres palubu.
Jinak ja mam tedka warlocka na 49lvl a do konce tydne budu snad 50tka.
Jedu ted full affi a uz se tesim na unstable, ale obetuju i prachy na respec a zkusim Felguarda....za kolik bude asi davat rany kdyz mam +230 shadow damage? Succube to crituje uz pres 200 a dokonce Void se dostal s critem taky uz pres kilo damage.
Jinak levelovani s affi do toho lvl 49 bylo fajn. Hlavne s pridavnou damagi je to v pohode na vice mobu najednou. Klidne 4 moby o 3 levely vyssi....vsechny nadotkuju a pak feary atd... Coz treba s Druidem jsem nemohl...u trech mobu uz jsem musel do medveda a stejne to bylo naprd.
Warlock je proste imba
Jak je na tom s armorem Felguard v porovnani s Voidem?
Na Kara jako offtank taky v pohode a jeste dava sakra vetsi damagi.
Takze bych Warriora uplne nehazel pres palubu.
Jinak ja mam tedka warlocka na 49lvl a do konce tydne budu snad 50tka.
Jedu ted full affi a uz se tesim na unstable, ale obetuju i prachy na respec a zkusim Felguarda....za kolik bude asi davat rany kdyz mam +230 shadow damage? Succube to crituje uz pres 200 a dokonce Void se dostal s critem taky uz pres kilo damage.
Jinak levelovani s affi do toho lvl 49 bylo fajn. Hlavne s pridavnou damagi je to v pohode na vice mobu najednou. Klidne 4 moby o 3 levely vyssi....vsechny nadotkuju a pak feary atd... Coz treba s Druidem jsem nemohl...u trech mobu uz jsem musel do medveda a stejne to bylo naprd.
Warlock je proste imba
Jak je na tom s armorem Felguard v porovnani s Voidem?
- james7
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
a je to tu
World of Warcraft: Wrath of the Lich King
Novým kontinentem bude ledový Northrend zhruba stejné velikosti jako Outland. Několik lokací: první Howling Fjord, dále Borean Tundra, Grizzly Hills, Dragonblight.
Ti nejvytrvalejší se budou moci postavit samotnému králi Lichů (kdysi lidskému princi Arthasovi).
Death Knight bude první hrdinskou třídou a dostupný hráčům za Alianci i Hordu.
Pokud splníte určité podmínky (zjevná inspirace vznikem Jediů v SW Galaxies), budete si moci vytvořit celý charakter Death Knight automaticky na vysokém levelu.
Maximální úroveň se zvýší na osmdesátou, což by mělo trvat zhruba stejně dlouho jako z 60. na 70.
Do PvP soubojů přibudou dobývací stroje, zničitelné budovy + nová bojiště.
První z nových dungeonů bude Utgarde Keep pro pět hráčů na 70. levelu, celkově chce Blizzard přidat zhruba tolik podzemních lokací jako v Burning Crusade.
Díky nové profesi Inscription budete moci nastálo vylepšit vaše kouzla a vytvářet nové předměty.
Do Northrendu se bude moci podívat kdokoliv, ale co do obtížnosti to bude kontinent určený hráčům na 68. a vyšší úrovni.
Přibudou stovky nových receptů a tisíce předmětů + vaší postavu budete moci více odlišit tanečky a změnou účesu.
Osobne jsem nejvic zvedavy na novou classu. Co vy na to ?
World of Warcraft: Wrath of the Lich King
Novým kontinentem bude ledový Northrend zhruba stejné velikosti jako Outland. Několik lokací: první Howling Fjord, dále Borean Tundra, Grizzly Hills, Dragonblight.
Ti nejvytrvalejší se budou moci postavit samotnému králi Lichů (kdysi lidskému princi Arthasovi).
Death Knight bude první hrdinskou třídou a dostupný hráčům za Alianci i Hordu.
Pokud splníte určité podmínky (zjevná inspirace vznikem Jediů v SW Galaxies), budete si moci vytvořit celý charakter Death Knight automaticky na vysokém levelu.
Maximální úroveň se zvýší na osmdesátou, což by mělo trvat zhruba stejně dlouho jako z 60. na 70.
Do PvP soubojů přibudou dobývací stroje, zničitelné budovy + nová bojiště.
První z nových dungeonů bude Utgarde Keep pro pět hráčů na 70. levelu, celkově chce Blizzard přidat zhruba tolik podzemních lokací jako v Burning Crusade.
Díky nové profesi Inscription budete moci nastálo vylepšit vaše kouzla a vytvářet nové předměty.
Do Northrendu se bude moci podívat kdokoliv, ale co do obtížnosti to bude kontinent určený hráčům na 68. a vyšší úrovni.
Přibudou stovky nových receptů a tisíce předmětů + vaší postavu budete moci více odlišit tanečky a změnou účesu.
Kód: Vybrat vše
zdroj: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=23415&r=top