REKLAMA na strankach PCTuning
- _vocko_
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
REKLAMA na strankach PCTuning
Dobry den touto zpravou bych chtel vyjadrit svuj nesouhlas se zavedenim reklamnich odkazu uprostred textu na strankach www.pctuning.cz
Uprimne, mi je uplne ukradeno, ze pri cteni clanku o Samsung DVD-HD870 - DVD s DiVx, HDMI a škálováním obrazu si muzu zaletet na dovolenou!!!
(ala text s reklamou na slove "léta" v "Společnost Samsung na začátku léta kompletně obnovila své video-zábavní portfolio...)
Naopak me dost s*re kdyz na me blikaji reklamy.
Jiste ze se to da zakazat v prohlizeci, ale PROC ???
Uz jen treba to potrzeni bude rusit pri cteni clanku...
Chapu ze z neceho PCTuning zit musi, ale todle mi opravdu neprijde jako dobry napad.
S pozdravem Vocko.
Uprimne, mi je uplne ukradeno, ze pri cteni clanku o Samsung DVD-HD870 - DVD s DiVx, HDMI a škálováním obrazu si muzu zaletet na dovolenou!!!
(ala text s reklamou na slove "léta" v "Společnost Samsung na začátku léta kompletně obnovila své video-zábavní portfolio...)
Naopak me dost s*re kdyz na me blikaji reklamy.
Jiste ze se to da zakazat v prohlizeci, ale PROC ???
Uz jen treba to potrzeni bude rusit pri cteni clanku...
Chapu ze z neceho PCTuning zit musi, ale todle mi opravdu neprijde jako dobry napad.
S pozdravem Vocko.
Naposledy upravil(a) _vocko_ dne čtv 26. črc 2007, 11:29, celkem upraveno 1 x.
- Gerimo
- Mírně pokročilý

- D00M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dva dny jsem při čtení článků na kontextovou reklamu nadával a pak jsem si zvykl 
i přesto mi to přijde uhozený podtrhávat slova
i přesto mi to přijde uhozený podtrhávat slova
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM
Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM
Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ačkoliv vám to nepříjde jako dobrý nápad, mě, jako autorovi, to jako dobrý nápad příjde, pokud to zajistí, že dostanu svůj honorář. Musíte se na to podívat z té strany, že NIC NEPLATÍTE. Příjmy PCT a naše honoráře jsou POUZE z reklam a ty jsou nepříjemné vždy. To, že máte zablokované bannery vy nás nesrazí na kolena, jenže on tak tak má skoro každý. Proto se hledá altenativní způsob reklamy a tou je reklama textová, případně takováto. Pokud si všichni zablokují všechny typy reklam, dopadne to tak, že by bylo nutné zveřejňovat články pouze pro registrované, kteří by platili a to nebude nikdy fungovat. Vím to já, víte to i vy. Popíralo by to všechna nepsaná pravidla internetu.
Pokud budou klesat výnosy z bannerů, bude přibývat textové reklamy v jakékoli formě, smiřte se s tím a neptejte se proč. Kdyby nebyla, tak vás rušit ve čtení článku nebude, neboť ani článek by nebyl.
Pokud budou klesat výnosy z bannerů, bude přibývat textové reklamy v jakékoli formě, smiřte se s tím a neptejte se proč. Kdyby nebyla, tak vás rušit ve čtení článku nebude, neboť ani článek by nebyl.
Naposledy upravil(a) Teuzz dne sob 28. črc 2007, 09:21, celkem upraveno 1 x.
Burn in hell.
- Maxtor
- Začátečník

-
- Kriss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim, z neceho se zit musi, ale ze vsech moznejch zpusobu reklamy mi tahle prijde fakt nejhorsi. Zvyk sem si na banery nahore, dole, vpravo, vlevo, ale nezvyk sem si ze v textu sou slova vypadajici podobne jako odkazy a po najeti na ne mi vyskoci reklama na neco co s tim clankem nema vubec nic spolecnyho.
osobne nejradsi mam reklamy googlu. Ten zobrazuje reklamy na zaklade obsahu stranky (resp. klicovejch slov). Na takovy reklamy obcas i klikam
osobne nejradsi mam reklamy googlu. Ten zobrazuje reklamy na zaklade obsahu stranky (resp. klicovejch slov). Na takovy reklamy obcas i klikam
CPU: Intel Core2Duo E6300 1,86GHz@3,2GHz MB: Asus P5B Deluxe/WiFi-AP RAM: Geil 2048MB DDR II 800MHz Kit @914MHz GPU: ATI Radeon X1950PRO Ultimate
http://share.csko.net/files/KT-PC/
Posledni vytvor: http://hledej-aukce.cz
http://share.csko.net/files/KT-PC/
Posledni vytvor: http://hledej-aukce.cz
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Podívejte se, je to jednoduché. Ta reklama je nasazená, tudíž zaplacená a ošetřená smluvním vztahem a i kdyby měl tenhle thread 325 stran a v každém postu byla stížnost, nikdo s tím nic neudělá. Od odkazů se to liší, neboť je to zelené a podtržené dvakrát, pokud vám to vadí, zakažte si to v AdBlockeru, ale rovnou vám říkám, že pokud toto udělá každý, je s PCT konec. Reklamní bannery jsou víceméně přežitek, pokud se platí za klik a ne za zobrazení a proto se nasazují jiné systémy, které jsou v zahraničí NAPROSTO BĚŽNÉ.
Burn in hell.
- socket
- Začátečník

- Cooper69
- Začátečník

- zombux
- Odborník PCT

- Cooper69
- Začátečník

něco s tim asi robí, páč to tam zas je. Nu což, asopň to není ten případ, kdy se přejetím přez zelené slovo objeví bublina s textem..
//edit Wilik - promaz OT... pokud akteri pochopi ze jeden nema psat OT a druhy nema psat OT reagujici na OT, tak nam bude vsem hej a oni nedostanou za dalsi svuj "pokus" karty.
ty si jednou zlomíš jazyk wilicku
//edit Wilik - promaz OT... pokud akteri pochopi ze jeden nema psat OT a druhy nema psat OT reagujici na OT, tak nam bude vsem hej a oni nedostanou za dalsi svuj "pokus" karty.
ty si jednou zlomíš jazyk wilicku
Naposledy upravil(a) Cooper69 dne sob 28. črc 2007, 13:52, celkem upraveno 1 x.
Ahoj.
- JamesDean
- Červená karta

-
- Gerimo
- Mírně pokročilý

- JamesDean
- Červená karta

-
- Gerimo
- Mírně pokročilý

odpoved vhodna tveho kalibruJamesDean píše:tak si rosviťgerimo píše: jeste jsem nevidel reklamu, ktery by nebyla stupidni...
// Jediny kdo tady rozjizdi OT jsi ty
Naposledy upravil(a) Gerimo dne sob 28. črc 2007, 19:11, celkem upraveno 3 x.
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
- JamesDean
- Červená karta

-
- honny
- Středně pokročilý

Nesleduju reklamy.
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Koro
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- iks
- Začátečník

-
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Lidi, neblázněte ... kontextová reklama je jedna z nejvíce obtěžujících (snad krom pop-upů) reklam na webu - zároveň také nejméně účinná.
Taky odkaz na nějaký cizí server přimo v hlavní nabídce (což přímo vybízí na to kliknout "Album fotek" - třeba hledám galerii casemodů) je věc, která značně snižuje úroveň serveru.
Chápu, že narozdíl od SHW, který je doslova přereklamován chybí PCT ještě notný kus cesty - ale nešlo by to udělat jinak? Předplánované reklamní formáty v jednotném stylu (!) vč. fóra, jako tomu bylo dříve.
Pokud opravdu PCT tak strádá (což si myslím že zas toliko pravda není), klidně tady můžeme rozjet výrobu propagačních výrobků ve velkém a dávat určité procento na PCT, ale prosím vás, vždyť teď se z toho strává totální internetová rozpadlina poblikávající reklamou na každém kousku...
Taky odkaz na nějaký cizí server přimo v hlavní nabídce (což přímo vybízí na to kliknout "Album fotek" - třeba hledám galerii casemodů) je věc, která značně snižuje úroveň serveru.
Chápu, že narozdíl od SHW, který je doslova přereklamován chybí PCT ještě notný kus cesty - ale nešlo by to udělat jinak? Předplánované reklamní formáty v jednotném stylu (!) vč. fóra, jako tomu bylo dříve.
Pokud opravdu PCT tak strádá (což si myslím že zas toliko pravda není), klidně tady můžeme rozjet výrobu propagačních výrobků ve velkém a dávat určité procento na PCT, ale prosím vás, vždyť teď se z toho strává totální internetová rozpadlina poblikávající reklamou na každém kousku...
Francie ... sladká Francie