Nokia 6233 / 6234 / 6300
Moderátor: CageJ
- jukob
- Nováček

- Challenger_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Odblokování nokii 6300 - jak na to?
Zdravím,
mam nokii 6300, která je určená čistě pro vodafon, chci ji odblokovat pro všechny sitě a zaroven se zbavit kodu telefonu. Nevite někdo jak na to? Nemam od toho kabel ani soft...
Diky
mam nokii 6300, která je určená čistě pro vodafon, chci ji odblokovat pro všechny sitě a zaroven se zbavit kodu telefonu. Nevite někdo jak na to? Nemam od toho kabel ani soft...
Diky
Zdroj:PFC 400WProcesor: AMD Athlon 2600+ Deska: ASUS A7V880 Paměti: Transcend 2x 256RAM 400Mhz 2.5 STANDART (v dualu) Grafická karta: Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB Pevný disk: Western Digital 40GB ATA 100 5400ot. 2MB Cache TV karta: WinFast 2000 Expert
- lolo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pokial sa nemylim Nokia 6300 ma pripojenie k pocitacu cez nini USB.
Ale podla mna je zbytocne aby si to robil sam a ryskoval ze nieco pokazis, radsej to daj do nejakeho servisu kde ti to odblokuju na pockanie a nieje to az taka zavratna suma, ceny za odblokovanie sa pohybuju okolo 100kč.
Ale podla mna je zbytocne aby si to robil sam a ryskoval ze nieco pokazis, radsej to daj do nejakeho servisu kde ti to odblokuju na pockanie a nieje to az taka zavratna suma, ceny za odblokovanie sa pohybuju okolo 100kč.
Už to tak bude 
- alfamobil1800
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Kód přístroje lze vyresetovat přehráním software se speciálním kabelem a boxem a přijde to na 200 Kč. Odblokování kódu sítě je finančně mnohem náročnější.
Dělají to jen na 2 místech v ČR a cena je 1500 Kč. Pokud máš ale telefon od Vodafone CZ, není blokovaný. Stačí ho jen tzv. decustomizovat neboli nahrát SW, který není upraven pro žádného operátora. Zkus www.alfamobil.cz
Dělají to jen na 2 místech v ČR a cena je 1500 Kč. Pokud máš ale telefon od Vodafone CZ, není blokovaný. Stačí ho jen tzv. decustomizovat neboli nahrát SW, který není upraven pro žádného operátora. Zkus www.alfamobil.cz
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud vím, tak dneska už žádnej náš operátor telefony neblokuje, ne?alfamobil1800 píše:Pokud máš ale telefon od Vodafone CZ, není blokovaný. Stačí ho jen tzv. decustomizovat neboli nahrát SW, který není upraven pro žádného operátora.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- Andreas
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nokia 6300 s firmware z 6500
Dokázala by Nokia 6300 přežít firmware z N6500? Pokud ano, jak bych ho tam dostal?
- lolo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No asi nie lebo Nokia 6500 classic ma integrovanu pamät 1GB a Nokia 6500 slide ma sice slot na pamätove katy ale ma zase 3,2Mpix fotoaparat. A Nokia 6300 ma 2Mpix ma slot na pamätove karty. Akze z toho mozes usudit ze to asi nepojde. Sak si sprav update firmware na Nokiu 6300. Ak neviem ako tak tu to mas vsetko ktok po krokuTU
aj zo softom na update.
Už to tak bude 
- XPisNOTdead
- Nováček

-
NOkiA 6300 + miniUSB
Zdurte pardalove
Jde propojit telefon s miniUSB konektorem libovolným kabelem s USB a miniUSB koncovkami? např. kabelem od externího hdd, foťáku nebo mini ledničky do usb?
diky za každou radu
Alfons
Jde propojit telefon s miniUSB konektorem libovolným kabelem s USB a miniUSB koncovkami? např. kabelem od externího hdd, foťáku nebo mini ledničky do usb?
diky za každou radu
Alfons
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Měl by (aspoň se to často prezentuje jako velká výhoda), osobně to ozkoušený ale nemám...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.

- XPisNOTdead
- Nováček

-
- Smolař
- Nováček

-
Asi su levé aneb špatná anténa na Nokia 6300 (?)
Dobrý den, mám problém se svým mobilem Nokia 6300.
Často jsem ho využíval jako MP3 přehrávač (poslouchal hudbu do sluchátek) a poslední dobou se stávalo, že mi ta sluchátka nereagovala. Po zasunutí do konektoru se prostě nic nestalo, jako bych tam kontakt nezasunul, zvuk se pouštěl normálně do reproduktorů.
Nevím, zda to bylo sluchátky, nebo konektorem, byly to moje druhá sluchátka a u těch prvních se to občas stávalo také, ale po nějaké době to opět fungovalo. Poté se mi stalo (neptejte se, jak), že se mi ten kontakt u sluchátek ulomil a kousek ho zůstal v poničeném konektoru.
Tak jsem telefon rozebral a ten kousek kontaktu jsem operativně vyjmul z konektoru (byl to poněkud invazivní zákrok, konektor byl zevnitř trochu rozlomen, tak jsem ten vnitřek rozdělal úplně, abych se dostal k tomu plíšku a mohl ho vyndat, pak jsem to tam jakž takž k sobě přidělal zpátky, nejsem si nicméně jistý, zda všechny kontakty v tom konektoru ke sluchátkům (2,5 jack) jsou na svých místech.
Asi ne, protože jiná sluchátka teď nefungují, daleko větším problémem ovšem je, že teď vůbec nemám signál. Nepřipojím se k síti operátora, nikomu se nedovolám. Fungují pouze tísňová volání.
Nevíte, proč to nefunguje? Lze to nějak vlastnoručně opravit? Uvažuji o koupi nového telefonu do 6 tis., uvažoval jsem o Nokii 5800 Express Music. Má někdo zkušenosti s tímto telefonem? Jaký máte na něj názor? Doporučili byste místo něj nějaký jiný, srovnatelný?
// OndraSter - upraven titulek
Často jsem ho využíval jako MP3 přehrávač (poslouchal hudbu do sluchátek) a poslední dobou se stávalo, že mi ta sluchátka nereagovala. Po zasunutí do konektoru se prostě nic nestalo, jako bych tam kontakt nezasunul, zvuk se pouštěl normálně do reproduktorů.
Nevím, zda to bylo sluchátky, nebo konektorem, byly to moje druhá sluchátka a u těch prvních se to občas stávalo také, ale po nějaké době to opět fungovalo. Poté se mi stalo (neptejte se, jak), že se mi ten kontakt u sluchátek ulomil a kousek ho zůstal v poničeném konektoru.
Tak jsem telefon rozebral a ten kousek kontaktu jsem operativně vyjmul z konektoru (byl to poněkud invazivní zákrok, konektor byl zevnitř trochu rozlomen, tak jsem ten vnitřek rozdělal úplně, abych se dostal k tomu plíšku a mohl ho vyndat, pak jsem to tam jakž takž k sobě přidělal zpátky, nejsem si nicméně jistý, zda všechny kontakty v tom konektoru ke sluchátkům (2,5 jack) jsou na svých místech.
Asi ne, protože jiná sluchátka teď nefungují, daleko větším problémem ovšem je, že teď vůbec nemám signál. Nepřipojím se k síti operátora, nikomu se nedovolám. Fungují pouze tísňová volání.
Nevíte, proč to nefunguje? Lze to nějak vlastnoručně opravit? Uvažuji o koupi nového telefonu do 6 tis., uvažoval jsem o Nokii 5800 Express Music. Má někdo zkušenosti s tímto telefonem? Jaký máte na něj názor? Doporučili byste místo něj nějaký jiný, srovnatelný?
// OndraSter - upraven titulek
- warns
- Nováček

-
Re: Asi su levé jak sviňa aneb pojebaná anténa na Nokia 6300 (?)
Viděl bych chybu v konektoru měl sem podobný problém - konektor jack na reproduktorech.Plíšek se opotřeboval a nedolíhal tak jak měl.Co se týče tebe asi ti při operaci umřel pacient - konektor.Kontakt někde nedoléhá.Co se týče mě a nokií poslední dobou mi nové modeli připadají jako facelifty s drobným vylepšením.Urči si kriteria a hledej telefon podle nich na značku se dívej až v druhé řade.Mluvil si o přehrávání hudby - viděl bych to na nějaký sony ericsson
- zakin
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Potřeba poradit za kým zajít.
Dobrý den. Asi před týdnem mi praskl lcd display u mobilu nokia 6300. Nechtěl sem dávat zbytečně moc peněz za opravu v bazaru a lcd si vyměnil. jenže když sem odšroubovával Kryt displaye tak mně vypadl minuaturní spínač - a to je mů problém - viz. foto. Byl tam připájen a asi k tomu přispělo pár let používání. Tedy otázka - Kdo by my mohl připájet zpátky spínač ( zároveň aby zato nechtěl třeba 200kč )? ( kontakty jsou docela hodně u sebe a proto do nich nebudu zasahovat
)
http://img600.imageshack.us/img600/1660/p1080752.png
http://img600.imageshack.us/img600/1660/p1080752.png
- zakin
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Potřeba poradit za kým zajít.
Nikdo neví ?
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nevypadá to problémově, dej k tomu třeba nějakou minci pro porovnání velikosti. Možná bych to měl být schopný přepájet, pájel jsem už i horší věci.
Jinak <200Kč? Ač jsem škrt, za tuhle miniopravu bych stejně dal dýžko stovku a zaplatil poštovné zpátky.
Jinak <200Kč? Ač jsem škrt, za tuhle miniopravu bych stejně dal dýžko stovku a zaplatil poštovné zpátky.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- zakin
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jediný problém při pájení bude, že ty spoje mají od sebe vzdálenost pod 0.2mm ( mezi sebou tam je potom ještě asi 2mm).
http://img35.imageshack.us/img35/4458/p1080755.png
http://img35.imageshack.us/img35/4458/p1080755.png
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mě ber jako nejzaššího člověka, ale měl bych být schopný tohle napájet.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- zakin
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Dobře
zkusím se poptat všude po městě aby to někdo připájel - kdyby byla ještě škola tak tam se školní technikou by to udělal každý.
Kdyžtak ti napíšu SZ