kupil som si novy hw, a tak som preinstaloval windows xp, co je moj primarny OS, v predchadzajucej instalacii som mal taku perfektnu featurku, ked som spustil start/spustit, resp WINKEY+R, teda RUN dialog, a napisal som zaciatocne pismeno/pismena, automaticky mi to doplnilo "spustaci prikaz", dost som si tuto funkciu oblubil, ale nevem kde ju opet aktivovat, je tu niekto kto by mi vedel poradit? dakujem
Autodoplnanie do WINKEY+R
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- nanuk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Autodoplnanie do WINKEY+R
Dobry den,
kupil som si novy hw, a tak som preinstaloval windows xp, co je moj primarny OS, v predchadzajucej instalacii som mal taku perfektnu featurku, ked som spustil start/spustit, resp WINKEY+R, teda RUN dialog, a napisal som zaciatocne pismeno/pismena, automaticky mi to doplnilo "spustaci prikaz", dost som si tuto funkciu oblubil, ale nevem kde ju opet aktivovat, je tu niekto kto by mi vedel poradit? dakujem
CPU: Intel C2D E6550 + AC Freezer7 Pro - MB: MSI-P6N SLI Platinum VGA Saphire Radeon HD 4670 RAM: DDR2 6GB 800 MHZ RAID0 2xHDD: SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ - CD-RW: MSI - CD-RW 52x32x52x - DVD-RW: LG GSA-4163B - LCD: Samsung 204B - Samsung 2243nw - Samsung LE40A656 - Keyboard: Logitech Iluminated Keyboard - Mouse: Microsoft Wireless Lase Mouse 6000 Case: Thermaltake Armor JR WC3000SWA - Notebook: HP Pavilion DV6670 - Handheld: BlackBerry 8900 - Phone: Apple iPhone 3GS 32GB - Operator: O R A N G E
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
vsechno co tam zadas tak si to zapamatuje, takze staci to tam zadat poprve a uz si to pamatuje 
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- nanuk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nie, to nemyslim, ked napisem zaciatocne pismeno tak standartne len sa rozroluje menu s historiou prikazov zacinajuich na dane pismeno, ja chcem dosiahnut to ze ked napriklad zadam msc, automaticky mi dopln msconfig, a ziadne msc, dva krat sipka dole a enterOndraSter píše:vsechno co tam zadas tak si to zapamatuje, takze staci to tam zadat poprve a uz si to pamatuje
CPU: Intel C2D E6550 + AC Freezer7 Pro - MB: MSI-P6N SLI Platinum VGA Saphire Radeon HD 4670 RAM: DDR2 6GB 800 MHZ RAID0 2xHDD: SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ - CD-RW: MSI - CD-RW 52x32x52x - DVD-RW: LG GSA-4163B - LCD: Samsung 204B - Samsung 2243nw - Samsung LE40A656 - Keyboard: Logitech Iluminated Keyboard - Mouse: Microsoft Wireless Lase Mouse 6000 Case: Thermaltake Armor JR WC3000SWA - Notebook: HP Pavilion DV6670 - Handheld: BlackBerry 8900 - Phone: Apple iPhone 3GS 32GB - Operator: O R A N G E
- VasekB
- Začátečník

-
UNIX-like doplnovani prikazu v CMD je tady: http://support.microsoft.com/kb/310530
ze by to fungovalo jinde neznam...
mozna jsi mel neco od ne-M$ co fungovalo stejne i v jinych oknech nez CMD
ze by to fungovalo jinde neznam...
mozna jsi mel neco od ne-M$ co fungovalo stejne i v jinych oknech nez CMD