GK X1950GT od sapphire se upekla potvora jedna (trochu taktil
reklamace
FDD 3/5 špatně nasazenej kabel (holt jsem slon v porcelanu)

S tímhle jsem se dost navsekal u starostovo kompu, když to jen četlo a nechtělo zapisovat ani formátovat. Normálně kus nebyl pořádně nasazenej a přesto to četlo. kdyby byl ještě trošku víc povylezlej, tak by už zařval BIOS.viky58 píše:FDD 3/5 špatně nasazenej kabel (holt jsem slon v porcelanu)
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj

Prosím foto detailPCmaniac99 píše:tak sem dnes zničil AT zdroj.. dělal sem přestavbu na autonabíječku a už sem to měl všechno hotové a udělané a zapojené a nechtěně sem si škrtnul kablíkem o kostru.... najednuo se větrák ve zdroji rozjel jako by do něj místo 12V vlítlo 50V a po 3 sekundách rána a než sem to stihnul vypojit tak druhá.... 2 elyty 16V 330uF a 220uF explodovali a z vršku jim lezou střeva který sou mimochodem roztříklí i po te kasli ve ktere je zdroj..... mno ještě že těch zdrojů mám odma víc...dem stavět dál....

No existuje přece něco jako http://www.ukazto.com/ stránky kde tu fotku uložíš a pak sem jen hodiš odkaz kde si tu fotku mužem prohlidnoutPCmaniac99 píše:ehm a jak to foto sem mám vložit??? ona galerie nefunguje... kdo chce piště na 327 452 983 - ICQ

bez fotek?Sicco2 píše:Upekl sem Gigabyte 6800 GS tak,že z ni začaly odpadávat kondenzátory a jiné součástky,po otevření casu sem je ve velkém sbíral ze dna skříně

u mně jokotas píše:..taky doufam ze ne..Trinom píše:Kurňa, ten jsem si zrovna koupil, tak snad nedodrží tradici v odcházení...