tuhnutí pc při všech činnostech

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
neummi
Začátečník
Začátečník

tuhnutí pc při všech činnostech

Příspěvek od neummi »

Ahojda lidi mam takový nepříjemný problém s pc----neustále tuhne a to při všem (php, sledování filmů, hry, brouzdání na netu prostě všude). Nic není přetaktované, nic se nepřehřívá, paměti jsem projel memtestem a bez problémů, vyzkoušel jsem jinou grafiku i zdroj a pořád tuhne, na základce kondíky špatný nevidim, windy jsem reinstaloval. Už mě nic nenapadá co bych mohl vyzkoušet.....dík za jakýkoliv postřech.
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

a pri reinstal winu ti to netuhlo?
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
neummi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od neummi »

ee...to normálně dojelo....ještě jsem zapomněl napsat že časový intervaly toho sekání jsou různé-někdy jede pc v pohodě 2 hodiny a jindy během 10 minut se kousne
Opatan
Nováček
Nováček

Příspěvek od Opatan »

neummi píše:ee...to normálně dojelo....ještě jsem zapomněl napsat že časový intervaly toho sekání jsou různé-někdy jede pc v pohodě 2 hodiny a jindy během 10 minut se kousne
Já mám stejný problém jen v tom rozdílu že instalace win (XP,2000) se mi sekne při kopírování souborů.... ale Linux (Mandriva, Ubuntu) jede při instalaci v pohodě... ale pak taky vytuhujue... někdy za 10min někdy za 5minněkdy za půl hodiny...
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

neummi píše:ee...to normálně dojelo....ještě jsem zapomněl napsat že časový intervaly toho sekání jsou různé-někdy jede pc v pohodě 2 hodiny a jindy během 10 minut se kousne
pak bych to spis videl na softwarovy problem... ovladace bych zkusil dat jen ty, co mas na CD ke grafice/zakladce.
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

log z Hijackthis?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
neummi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od neummi »

ovladače tam jsou původní
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

to začalo z ničeho nic?
neummi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od neummi »

začalo to jak blesk z čistýho nebe :?
subi_6
Nováček
Nováček

Příspěvek od subi_6 »

Mas po smrti desku. Delalo my to same. Vizualne jsem mnel vse OK, az jsem sundal procak z patice, tak jsem videl ze je na dvou mistech vypalena patice. Jak vidim tu tvou desku, tak ta uz neco pamatuje....
reifik
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od reifik »

Zkusil jsi jiný zdroj?Měl jsem ty samé problémy,PC mi zamrzlo kdykoliv,hry,net,World,vyměnil jsem 3xMB a byl to vadný zdroj Chieftec! :sad:
neummi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od neummi »

subi_6 píše:Mas po smrti desku. Delalo my to same. Vizualne jsem mnel vse OK, az jsem sundal procak z patice, tak jsem videl ze je na dvou mistech vypalena patice. Jak vidim tu tvou desku, tak ta uz neco pamatuje....
Myslim si že je to už jediný možný :( tu jedinou jsem neměl možnost vyzkoušet
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

neummi píše:
subi_6 píše:Mas po smrti desku. Delalo my to same. Vizualne jsem mnel vse OK, az jsem sundal procak z patice, tak jsem videl ze je na dvou mistech vypalena patice. Jak vidim tu tvou desku, tak ta uz neco pamatuje....
Myslim si že je to už jediný možný :( tu jedinou jsem neměl možnost vyzkoušet
zkus dát třeba paměti do singlu
Igoreso
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igoreso »

Pozor i pameti ktere projdou memtestem muzou bejt spatne... stava se to malo,ale stava..
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“