tuhnutí pc při všech činnostech
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- neummi
- Začátečník

-
tuhnutí pc při všech činnostech
Ahojda lidi mam takový nepříjemný problém s pc----neustále tuhne a to při všem (php, sledování filmů, hry, brouzdání na netu prostě všude). Nic není přetaktované, nic se nepřehřívá, paměti jsem projel memtestem a bez problémů, vyzkoušel jsem jinou grafiku i zdroj a pořád tuhne, na základce kondíky špatný nevidim, windy jsem reinstaloval. Už mě nic nenapadá co bych mohl vyzkoušet.....dík za jakýkoliv postřech.
- Gerimo
- Mírně pokročilý

- neummi
- Začátečník

-
- Opatan
- Nováček

-
Já mám stejný problém jen v tom rozdílu že instalace win (XP,2000) se mi sekne při kopírování souborů.... ale Linux (Mandriva, Ubuntu) jede při instalaci v pohodě... ale pak taky vytuhujue... někdy za 10min někdy za 5minněkdy za půl hodiny...neummi píše:ee...to normálně dojelo....ještě jsem zapomněl napsat že časový intervaly toho sekání jsou různé-někdy jede pc v pohodě 2 hodiny a jindy během 10 minut se kousne
- Gerimo
- Mírně pokročilý

pak bych to spis videl na softwarovy problem... ovladace bych zkusil dat jen ty, co mas na CD ke grafice/zakladce.neummi píše:ee...to normálně dojelo....ještě jsem zapomněl napsat že časový intervaly toho sekání jsou různé-někdy jede pc v pohodě 2 hodiny a jindy během 10 minut se kousne
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Godzzila
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- subi_6
- Nováček

-
- reifik
- Žlutá karta Bazar

-
- neummi
- Začátečník

-
- Godzzila
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
zkus dát třeba paměti do singluneummi píše:Myslim si že je to už jediný možnýsubi_6 píše:Mas po smrti desku. Delalo my to same. Vizualne jsem mnel vse OK, az jsem sundal procak z patice, tak jsem videl ze je na dvou mistech vypalena patice. Jak vidim tu tvou desku, tak ta uz neco pamatuje....tu jedinou jsem neměl možnost vyzkoušet
- Igoreso
- Moderátor

-
- Kontaktovat uživatele: