Nezobrazuji se otacky FANů ve skrini

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
muanxi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nezobrazuji se otacky FANů ve skrini

Příspěvek od muanxi »

Zdravim,

udelal jsem male upravy chlazeni, resp velke:), protoze jsem dosud zadne pridavne chlazeni nemel.

Vpredu skrine mam 120mm Noctua NF-S12-1200 pro nasavani vzduchu.
Dale, na leve bocnici 1x 80mm ARCTIC FAN PRO TC, tez nasavani, primo na pasiv northbridge.
A nakonec vzadu 1x 80mm ARCTIC FAN PRO TC pro odsavani ze skrine.

Jde o to ze se mi pri pusteni Everestu ukazou jen otacky na CPU. Predpokladal jsem ze to nekde uvidim.

Jinak deska je Asus A8N SLI Deluxe.
Cpu A64 3200+ pretoceno na 2500mhz, ale to asi neni podstatne.
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Je mozne ze deska neumi snimat otacky pod 1000rpm. Bezny problem hlavne u starsich desek.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
muanxi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od muanxi »

nojo, to me nenapadlo:) Pravda je ze i ten CPU vetrak kolisa mezi 600-1200ot
lednicky1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lednicky1 »

njn, ja mam artic fan pro 2L a tam je regulacia otacok manualna a ked si ju dam na 2,5K everest mi ukazuje cca 300 , ked si dam na 2K ukazuje cca 3,1K, ale niekedy neukazuje a ked dam na 1,5K ukazuje 9K a viac :) to mas tak...
Fred-69
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

.

Příspěvek od Fred-69 »

A máš je všechny píchlý na desce?Nemáš třeba nějaký v molexu?Nebo v redukci?
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Re: .

Příspěvek od tx3rf »

Fred-69 píše:A máš je všechny píchlý na desce?Nemáš třeba nějaký v molexu?Nebo v redukci?
presne to me napadlo, jestli je nema zapojeny primo na zdroj pres 4pin redikce resp. 3pin - 4pin. moje deska treba neumi zobrazit mene nez 700rpm ale je divny ze by to treba ten 8cm vetrak nezobrazilo pac ty mivaj vetsi otacky
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“