Ghost Recon Adwanced Warfighter 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Docela dobrá hra, akorát mě trošku štve absence savů/quicksavů.
Už to není takovéto - sniper je 300m od tebe, netrefí se ani za nic... :)

Jinak sem čekal trošku přátelštější požadavky na HW, takhle mi to běží při 1280x1024 (nativ LCD) se zapnutym "rozmazavani" (řikaji tomu AA), ostatní věsměs na minimum - a framerate cca 22-34FPS, hratelný to je, aspoň že tak :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

Tato hra je nehorázně závislá na CPU :)

...
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

SpeedyGT píše:Docela dobrá hra, akorát mě trošku štve absence savů/quicksavů.
co povidas??? :-D dyk tam auto save je, press "K" :)
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

ladik1983 píše:
SpeedyGT píše:Docela dobrá hra, akorát mě trošku štve absence savů/quicksavů.
co povidas??? :-D dyk tam auto save je, press "K" :)
Kurna ale za mmnt se ten quick save vyplýtvá kurna... :D mám dojem, že to jde uložit jen 2 :)

...
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

GRAW2 je podle me po R6Vegas druha nejlepsi akce tohoto roku. Vcera jsem hral druhou misi, nahore mi zabili kolegy, a ja sam s zivoty, ze bych neprezil posledni zasah jsem dokoncil celou misi a utek do vrtulniku. Hraji na obtiznost normal.

Tak ted jsem to dodelal na A, aby me to pustilo do dalsi mise.
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

oneill_sx1 píše:GRAW2 je podle me po R6Vegas druha nejlepsi akce tohoto roku. Vcera jsem hral druhou misi, nahore mi zabili kolegy, a ja sam s zivoty, ze bych neprezil posledni zasah jsem dokoncil celou misi a utek do vrtulniku. Hraji na obtiznost normal.

Tak ted jsem to dodelal na A, aby me to pustilo do dalsi mise.
JJ GRAW 2 je super hra! Ted mě žádná hra nebavila ale graw2 je super :)

...
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

doufejme ze se dockame nejakych data disku, myslim ze si to tahle paradni ale kratka hra zaslouzi

v intru "Gimme some air cover!!!" a vylitne vrtulnik, ale ve hre zadnej vrtulnik na pomoc neprijde :lol: toho by chtelo vyuzit :-D
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Pavel.P. píše:Tato hra je nehorázně závislá na CPU :)
U mne prvni hra, kde mam obe jadra vytizene na 100%
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

je to dost divne .. pretoze ked nastavim aj slabsiu Grafiku tak FPS su rovnake :( a to predtym som mal semprona 2.5 teraz mam dvojadro (ne moje socketove ) a tak isto hmm aj ked zmenim rozlisenie BTW skusali ste dakdo tie dema od aegie ? ten koberec je haluz :D
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

keno 10 píše:je to dost divne .. pretoze ked nastavim aj slabsiu Grafiku tak FPS su rovnake :( a to predtym som mal semprona 2.5 teraz mam dvojadro (ne moje socketove ) a tak isto hmm aj ked zmenim rozlisenie BTW skusali ste dakdo tie dema od aegie ? ten koberec je haluz :D
A co máš za CPU, myslím že tady jde více o frekvenci než o počet jader... tím chci říct, že i když máš 2 jádra a athlona x2 3600+ tak máš pořád malý takt, takže jedině OC pomůže a dost výrazně...

...
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

GRAW2 hraju ted skoro porad, dokonce TDU jsem nehral uz dva dny... Skoro v kazde misi je misto, casto uplne na konci, ktere opakuji treba 20x, protoze zabiji mne nebo moje vojaky. Uplne nejvickrat jsem opakoval tady:
Obrázek

Objevil jsem Mirandu:
Obrázek

Dodge Avanger musí být v liduprázdné, polorozbořené vesnici uprostřed pouště opravdu populární:
Obrázek
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

oneill_sx1 píše:---Dodge Avanger musí být v liduprázdné, polorozbořené vesnici uprostřed pouště opravdu populární---
Dobry postreh, mne to take padlo oka jako trn do paty. :up:
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Dokončil jsem misi Get me Rosen. To je konečná?
Obrázek
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

oneill_sx1 píše:Dokončil jsem misi Get me Rosen. To je konečná?
Obrázek
zdaleka ne :lol:
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

Pavel.P. píše: A co máš za CPU, myslím že tady jde více o frekvenci než o počet jader... tím chci říct, že i když máš 2 jádra a athlona x2 3600+ tak máš pořád malý takt, takže jedině OC pomůže a dost výrazně...
pentium D 805 bezi na 2.66 a sempron bezal na menej a slo to rovnako aj pri zmene detailov na najnizsie aj cul ... mozno to je GK a ovladacmi ati x1300
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Proč nemůžu pokračovat do další mise? Všichni přežili a vrtulník odletěl, C4 bouchla.
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

oneill_sx1 píše:Proč nemůžu pokračovat do další mise? Všichni přežili a vrtulník odletěl, C4 bouchla.
aj, asi nejakej bug, holt si to das jeste jednou :D
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

keno 10 píše:
Pavel.P. píše: A co máš za CPU, myslím že tady jde více o frekvenci než o počet jader... tím chci říct, že i když máš 2 jádra a athlona x2 3600+ tak máš pořád malý takt, takže jedině OC pomůže a dost výrazně...
pentium D 805 bezi na 2.66 a sempron bezal na menej a slo to rovnako aj pri zmene detailov na najnizsie aj cul ... mozno to je GK a ovladacmi ati x1300
Ještě zkus OC procesoru, to pentium má potenciál přes 3Ghz takže to zkus a pak uvidíš, ale ještě se podívej do biosu jestli máš všechno dobře nastavené, tím myslím třeba frekvenci pamětí, jelikož ty by to mohly taky brzdit :)

...
mrkvis
Nováček
Nováček

RPG!!!

Příspěvek od mrkvis »

kua som asi v poslednej misi, na priehrade nado mnou kruzia dva vrtullniky. mam rpg, len presne neviem prist na to ako sa s tym robi. skusal som uz asi 100x, polozit a znovu vziat-aby sa doplnili rakety, ALE neviem trafit vrtulnik!! je v tom nejaka finta? mam mat vrtulnik stale v zameriavaci aby ho to RPg trafilo? poradte nejaku fintu. uz tam kysnem pol dna.
Naposledy upravil(a) mrkvis dne pon 30. črc 2007, 19:00, celkem upraveno 1 x.
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: RPG!!!

Příspěvek od ladik1983 »

mrkvis píše:kua somasi vposlednej misi, na priehrade nado mnou kruzia dvavrtullniky. mam aj rpg, lenpresne neviem pristna to akosa s tym robi. skusal som uz asi 100x, polozit a znovu vziat-aby sa doplnili rakety, ALE neviem trrafit vrtulnik!! je v tom nejaka finta? mam mat vrtulnik stale v zameriavaci aby ho to RPF trafilo? poradte nejaku fintu. uz tam kysnem pol dna.
no tak to delas marne, protoze mas pouze jednu raketu, pokud si nevyzbrojil partaky ZEUSEM tak ho musis rozstrilet puskou :-D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“