Command & Conquer 3 - a je to tady!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Kua pisni mi znova na to icq ja to odklep
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Kua pisni mi znova na to icq ja to odklep
isolove
Nováček
Nováček

Příspěvek od isolove »

stiahol som si nove mapy z oficial CnC stranky a neviem ich rozbehat. nakopcil som ich do c:\Documents and Settings\mojekonto\... tiberium wars\maps - a nic. su samo rozpakovane, samostatne v adresaroch. neporadite?
PC: IntelDualCore 1,8GHz; DDR2 2GB PC667; 320GB HDD; nVidia 8800GT 512MB
Extraboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Extraboy »

potrebujem nahrať nové mapy do voľných bojov... neviete kam to nahrať ?
+ kde sa dajú nejaké MAPY staihnuť ?

Díky
CPU: Intel Core 2 Duo E8400 4.05Ghz CPU-FAN: AeroCool Dominator 14cm FAN CASE-FAN: 2x Noctua 120mm MB: ASUS P5B Deluxe GPU: MSI GeForce 8800GTS 512MB RAM: 2x 1GB DDR2 A-DATA 880Mhz C4 HDD: 1x Samsung 320GB, 2x Samsung 400GB, 1x WD3200KS SATA2 SOUND: Sound Blaster Audigy 2 ZS TV: Pinnacle PCTV Stereo DVD-RW: LG H30 SATA, Samsung SH-183A SATA ZDROJ: Enermax Liberty 620W CASE: Chieftec BA-01B-B-B LCD: Samsung 193P MOUSE: Logitech MX518
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
Tom3s
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom3s »

hej lidi nechci nak rejpat ale me dost tiberium wars zklamalo cekal jsem neco dost hustejsiho sem se od 3 vratil k generals zero hour mod contra-doporucuju fakt nejlepsi!!! :)
Tomes
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Taky me to zklamalo taky radsi parim generals
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

...a já jsem po dohrání kampaně C&C3 nainstaloval E2160 a jsem taky spokojenej... no jak vidím, tak tenhle thread můžeme pomalu zavřít :-D
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Lukfi píše:...a já jsem po dohrání kampaně C&C3 nainstaloval E2160 a jsem taky spokojenej... no jak vidím, tak tenhle thread můžeme pomalu zavřít :-D
Muzem hned uz jenom vyhledat online hrace i ty stolety generals maj lepsi
honzanun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzanun »

Zdravím, tak jsem si pořídil tuhle hru. Je super, ale mám jeden problém. Potřebuji hrát bez DVD v mechanice, tudíž jsem si sehnal noCD Crack (zdržte se prosím toho, že mám nelegální verzi, takovej nejsem, jedná se o originálku a kdo mě zná to ví...)

Udělal jsem si image, ale to se přes DaemonTools bohužel nedá bez toho cracku spustit. Soubory, co jsem si stáhl (patch mám 1.05) bohužel po rozbalení obsahují jen nějaký .dat soubor, po žádném .exe ani památky. Má s tím někdo zkušenosti?
CPU 64Core2@80000Ghz, 2TB RAM@6000Ghz, ATI HD 14700 2TB VRAM, HDD 64TB SSD, Monitor 90´´ OLED....
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Překopíruj původní .dat soubor tím cracknutým .dat souborem co sis stáhnul.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
honzanun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzanun »

JJ, díky, už jsem na to taky přišel :-) sem měl za to, že se crackuje jen .exe soubor :oops: No, apoň je vidět, že s warezem moc zkušeností nemám :-)
Lukfi píše:Překopíruj původní .dat soubor tím cracknutým .dat souborem co sis stáhnul.
CPU 64Core2@80000Ghz, 2TB RAM@6000Ghz, ATI HD 14700 2TB VRAM, HDD 64TB SSD, Monitor 90´´ OLED....
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Čau, hele, chtěl bych si tuhle hru zahrát po LANu, ale vzhledem k tomu, že mám doma pouze jednu originálku, nejde to - CD key is alrady in use. Nevíte někdo, jak to nějak zblbnout? Cracklý CD keye domu tahat nechci. Dík... :oops:
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

LOL :lol: , koupit si originálku a pak ji cracknout! V tom se právě liší legální tituly od nelegálních - ty po uživately nechcou pořád kontrolovat jestli je vložen správný disk v mechanice a hlavně se nemusí pořád před hraním oblíbené hry vkládat pořád do mechaniky...ale to je OT, jinak aby jste mě neměli za piráta nebo tak něco, já samozřejmě mám doma několik desítek orig. titulů, prostě není nad to si vystavit od nějaké boží hry její krabici do police či si na stěnu lepit boží plakáty a je to úplně jiný pocit hrát originální hru - prostě vás baví úplně jinak a dohrát ji musíte :oops:
ANI NEVÍM PROČ JSEM TO TADY NAPSAL... :?
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Centurion69
Nováček
Nováček

Příspěvek od Centurion69 »

Katos ma recht. Sam mam na skrini spousty originalek a vevodi jim C&C (prvni dil) a TES: ARENA ktera byl tehdy jeste na 8 disket :D Org. si taky obcas kupuji ale delam to hlavne proto abych si mohl zahrat legalne po netu.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

ne katos ale kotas :twisted:
jinak her mám opravdu požehnaně :)
Naposledy upravil(a) kotas dne úte 31. črc 2007, 20:09, celkem upraveno 4 x.
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Nic proti,ale neni ti trapny chlubit se tu hrama ze score vid?
Mam zajet k synovcovi,vyfotit ty tri idelitky dvd ze score,k tomu prihodit asi 100 cd z komputeru a navrch asi 20 origosek koupenych v dobe vidani tedy ne v edici co kus to 299??
A mimo jiny je to OT jak krava jeste s tema nahledama zbytecne to tu zasiras
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

tady jde jen o to,ze sem nepochopil,proc se v threadu o tiberianech potrebujes chlubit fotkama dvdcek ze score..
Ano jsou tam nekdy supr hry(treba s act of war se vytahli,ikdyz jsem ho mel uz rok doma) a v tom je ta podtata jsou tam hry nekolik let stare,kdy se da licence koupit za cenu kterou si score muze dovolit.
Jen mi proste prislo divny chlubit se hrama,ktera vyjde jedna na mene nez 50kc(cena casopisu je 199,plny hry 4 jednoduchy pocty....).To ja uz bych se mohl chlubit tim,ze denne vykourim cigara za 60(nekdy skoro dvoje).
Ale musim uznat,ze score mam taky rad,ale vubec by me nevadilo,kdyby to byl jen ten casak,dvd se u me vzdy chvili hromadi a pak je daruju,neni snad vec,kterou bych z nej naistaloval.
Ale pro lidi skolou povinyn supr vec,aspon maj co hrat(legalne),ikdyz warezovskyho stalkra doma stejne maj.... akdyz u nej sme tak:

Obrázek
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Red Devil píše:...
Jestli sis nevšiml tak tam nemám jenom hry ze SCORE

//EDIT: nechci žlutou a nebudu dál zasrávat thread o CaC: TW :|
to Red Devil: to máš jenom orig. hru S.T.A.L.K.E.R.? :?
Naposledy upravil(a) kotas dne úte 31. črc 2007, 20:11, celkem upraveno 4 x.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Jo vlastne sry jeste z gamestru(R.I.P.)
A jeste ty z edice za 299 kus..
Nechtel jsem se s tebou hadat co mas za origosky,nebo nemas jen mi prislo trapny hazet do fora o tiberianech tvoji policku s dvd
Konec OT
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“