Zdravim.
Snazim se jiz par dni najit nejaky program, ktery by dokazal monitorovat teplotu CPU u Santa Rosy, ale vsechny programy, ktere jsem zatim zkousel (RMClock, SpeedFan, MobileMeter, TAT, NHC atd.) stale ukazuje 23 st. ikdyz jsou CPU vytizene na 100% a CPU evidentne hreje. Nevite o necem, co by opravdu fungovalo a cim by se dala teplota monitorovat ? Jeste pro doplneni, jedna se o Intel C2D T7100 a chipset (jak jsem uvedl vyse) Santa Rosa.
Petr.
CPU temp u Santa Rosy
Moderátor: Don
- PetrCBR
- Nováček
-
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Mně NHC aspoň do týhle míry (nejela třeba regulace větráku) na laptopu se Santa Rosou fungovalo... Co máš za notebook?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- PetrCBR
- Nováček
-
Acer Aspire 5720 (ten novy gemstone) a vsechny programy mi ukazuji 22 stupnu. Myslel jsem si, ze to bude vistou, ale zkousel jsem ty programy na desktopu, kde mam CPU AMD s Vistou a ukazovalo to dobre (resp. verohodne).Don Martinez píše:Mně NHC aspoň do týhle míry (nejela třeba regulace větráku) na laptopu se Santa Rosou fungovalo... Co máš za notebook?