Koupě nové myši

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
jakub666
Začátečník
Začátečník

Koupě nové myši

Příspěvek od jakub666 »

Omlouvam se ze tohle tema davam sem ale do toho obriho threadu se mi to moc davat nechtelo ponevadz mam strach ze by se tam muj dotaz lehce prehlidnul.

Takze asi tak ..... chtel bych si koupit novou mys ale tata furt tvrdi ze nam ta co mame staci .... mame starou geniusku ted mozna tak za 80 Kc. Ja porad premejslim o mysce razer Diamondback. Myslite ze poznam rozdil mezi temahle dvema myskama ? Ja taky vlastne porad nechapu v cem muze bejt ta razerka lepsi.

A dalsi vec je podlozka ..... stacila by na tuhle razerku podlozka Steelpad asi za 250 Kc ? Klouze po ni pekne ?

Je koupe nove mysi dobra investice nebo to mam radsi dat do neceho jinyho ?

Predem dik za odpovedi.
Nica
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nica »

No tak rozdíl poznáš každopádně, je rychlejší , lepší snímání pohybu, mnohem líp se vyrovná s rychlími pohyby, lepší rozlišení optického snímače určitě neuděláš chybu kdyz si tuto myšku pořídíš. Já mam MX 518 a sem spokojen

Jinak podložka , klouzat to bude pěkne po skoro každý podložce kromě tech za pár centů. :oops:

:wink:
Projekty: Silver flame, Yellow missile
PC: Intel Core2 Quad Q6600, GeForce 8800GTS 640MB, Gigabyte GA-P35-DS4, 4x1 GB RAM GeIL CL4-4-4DDR2-800, ST3250410AS ATA Device 250 GB,Logitech G15, Logitech MX518
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Koupě nové myši

Příspěvek od Zivan »

jakub666 píše:...
Je koupe nove mysi dobra investice nebo to mam radsi dat do neceho jinyho ? ...
Nenapsal jsi, co mas za pocitac. Jestli 486, tak se vyplati investovat do neceho jineho, nez je mys.

Jinak ve slusnejsim obchodu si muzes nechat prinest nekolik mysi a pred koupi si je zkusit.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
jakub666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakub666 »

Moje PC ..... sempron 3000+, 1 GB ram, 7600GT AGP
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

jesli hrajes casto hry tak se to urcite vyplati,komp je zatim celkem good...
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Dávám do počítačů tuhle myš a je dost dobrá.
Kupovat si Razer se vyplatí možná "herním profíkům" a lidem, kterým dobře padne do ruky (můj případ).
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

X-COM píše:Dávám do počítačů tuhle myš a je dost dobrá.
Kupovat si Razer se vyplatí možná "herním profíkům" a lidem, kterým dobře padne do ruky (můj případ).
Neblázni, od A4 možná řadu "X", ale ty myši sou příššerně zpracovaný, po půl roce je to zralý na výměnu ( s kterou tě prodejce vyhodí - opotřebení používáním... ). Když něco lepšího, tak MicroSoft IE1.1, jinak viz. zde.
jakub666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakub666 »

Tak sem si koupil Razer Diamondback a zatim velka spokojenost .... libi se mi ze je mensi a tudiz na ni nemusim mit polozenou celou ruku.
Ted jen cekam az mi pride podlozka .... koupil sem si Steelpad qck tak doufam ze po ni myska bude jezdit dobre.
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

mam doma u notesu stejnou konfiguraci akorát fošna je velikost (+)

vřele doporučuji
NB:Acer Aspire V3 571G
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“