Problém je asi takový :
Wifi adapter nešel nejprve nainstalovat vůbec (použitím ovladačů ze stránek prestigia). Ikonka na indikace wifi na ntb svítí při načítání windows , ale když se objeví plocha , tak zhasne. Po použití ovladačů přímo od intelu se zdá že se adaptér podařilo nainstalovat (v síťových připojeních mám bezdrátové připojení, netstumbler rozpozná kartu taky) ovšem karta nedokáže nalézt žádný přístupový bod. I po nainstalování těch driveru od intelu indikace wifi na ntb svítí jen při načítaní windows , když se ukáže plocha hned zhasne. V biosu je wireles samozřejmě povoleno. Díky za rady , tipy.
Prestigio Nobile 156 a nefunkční wifi
Moderátor: Don
- Maddogg
- Čestný člen

Prestigio Nobile 156 a nefunkční wifi
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- HacIPex
- Začátečník

-
- Maddogg
- Čestný člen

Ano to tlačítko tam je , k ovládání těch tlačítek je nainstalován software , jenže při stisku , držení toho tlačítka se stejně nic neděje. No jak je v nadpisu uvedeno mám model Prestigio Nobile 156.
EDIT: v nastavení té karty je volba : bezdrátová komunikace zapnout/vypnout - zkoušel jsem to přepnout , při prepnutí na zapnuto se napíše : toto nastavení začne platit až po stisknutí tlačítka napájení adaptéru, nicméně tlačitko na zapnutí wifi pořád neaktivní.
EDIT: v nastavení té karty je volba : bezdrátová komunikace zapnout/vypnout - zkoušel jsem to přepnout , při prepnutí na zapnuto se napíše : toto nastavení začne platit až po stisknutí tlačítka napájení adaptéru, nicméně tlačitko na zapnutí wifi pořád neaktivní.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- HacIPex
- Začátečník

-
- Maddogg
- Čestný člen

No ty widle tam nejsou puvodní od výroby , jsou již párkrát reinstalované , tyhle tam jsou tak rok , zdají se docela čisté , protože s tím notebookem skoro nikdo neděla . Do reinstalu se mi moc nechce , ale asi budu muset nopavel.minarik píše:když se vykašleš na instalaci woken od výrobce - která bývá až na vyjímky na hovno a vrazíš tam čistý widle, asi bude po problému