430W seasonic S12-430

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

S12ku 430ku absolutně neslyším. Lidi říkají, že je tišší než Ener, ale z valstní zkušenosti to potvrdit nemůžu.
Goldnoob team proud member!
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

Thellwin píše:S12ku 430ku absolutně neslyším. Lidi říkají, že je tišší než Ener, ale z valstní zkušenosti to potvrdit nemůžu.
je tissi i nez ener, ale liberty ma zas odpojitelne kabely :)
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

kably se soupnou za mb, ty odpojitelne jeste obetuju a navic

Kód: Vybrat vše

Devon likes the mixed 4-pin and SATA power connector arrangement that is summed up by Enermax's marketing term " Eternity". I don't. The very close spacing of the two different connector types means they can't all be used simultaneously. That means some connectors will be left dangling in spite of the cable management that's promoted by making them detachable.
takze Seasonic a budu doufat, ze nekoupim neco moc vykonneho, aby to utahl, ale to u me jako u studenta fakt nehrozi :razz:
.
Alfonzo II.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfonzo II. »

vie niekto zhodnotit, aky je rozdiel medzi:

Seasonic SS-400ET OEM
a
Seasonic S12II-430

okrem farby a tych uvadzanych 400 vs 430W ??? Ci ma zmysel dat +400 korun za S12II-430 ked napr max odber na vetvach maju viac menej rovnaky aj celkovo parametre podobne. Dik.
muanxi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od muanxi »

Zdravim,
je tu nekdo majitelem jiz zmineneho seasonicu 430w? ja ho mam asi 4 dny. Chtel jsem vykonny tichy a kvalitni zdroj,ale zaroven jsem nemohl dat vic nez 2tis.

Tak jsem zvolil tento a ke zpracovani nemohu nic rict, jen skoda ze nema odpojitelne kabely. Ale stve me ze fakt tichy neni:((( v moji sestave je to nejhlucnejsi komponenta:(( nevim jestli jsem nemel stesti na kus,ale reklamace to asi nevezme:(
CPU: E2160(na taktovani se pracuje zatim 2,7),Gigabyte GA-P35-DS3, 2x1024 A-data extreme, Gigabyte 8800 GTS 320 MB, Hitachi T7K500 SATAII 500GB, SEASONIC S12-2-430HB.1x Noctua NF-S12-1200 intake, 1x Arctic Cooling Fan PRO TC intake,2x Arctic Cooling Fan PRO TC outake.
PetrB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PetrB »

myslím že jestli třeba nefunguje automatická regulace otáček větráku na reklamaci by to bylo...protože z vlastní zkušenosti můžu říct že opravdu tichý je. můj se skoro netočil
tahal mě 3/4 roku sestavu v podpisu v klídku a tichu
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“