430W seasonic S12-430
- Thellwin
- Administrátor

- Cujo
- Mírně pokročilý

- Holda
- Středně pokročilý

kably se soupnou za mb, ty odpojitelne jeste obetuju a navic
takze Seasonic a budu doufat, ze nekoupim neco moc vykonneho, aby to utahl, ale to u me jako u studenta fakt nehrozi 
Kód: Vybrat vše
Devon likes the mixed 4-pin and SATA power connector arrangement that is summed up by Enermax's marketing term " Eternity". I don't. The very close spacing of the two different connector types means they can't all be used simultaneously. That means some connectors will be left dangling in spite of the cable management that's promoted by making them detachable..
- Alfonzo II.
- Začátečník

- muanxi
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
je tu nekdo majitelem jiz zmineneho seasonicu 430w? ja ho mam asi 4 dny. Chtel jsem vykonny tichy a kvalitni zdroj,ale zaroven jsem nemohl dat vic nez 2tis.
Tak jsem zvolil tento a ke zpracovani nemohu nic rict, jen skoda ze nema odpojitelne kabely. Ale stve me ze fakt tichy neni:((( v moji sestave je to nejhlucnejsi komponenta:(( nevim jestli jsem nemel stesti na kus,ale reklamace to asi nevezme:(
je tu nekdo majitelem jiz zmineneho seasonicu 430w? ja ho mam asi 4 dny. Chtel jsem vykonny tichy a kvalitni zdroj,ale zaroven jsem nemohl dat vic nez 2tis.
Tak jsem zvolil tento a ke zpracovani nemohu nic rict, jen skoda ze nema odpojitelne kabely. Ale stve me ze fakt tichy neni:((( v moji sestave je to nejhlucnejsi komponenta:(( nevim jestli jsem nemel stesti na kus,ale reklamace to asi nevezme:(
CPU: E2160(na taktovani se pracuje zatim 2,7),Gigabyte GA-P35-DS3, 2x1024 A-data extreme, Gigabyte 8800 GTS 320 MB, Hitachi T7K500 SATAII 500GB, SEASONIC S12-2-430HB.1x Noctua NF-S12-1200 intake, 1x Arctic Cooling Fan PRO TC intake,2x Arctic Cooling Fan PRO TC outake.