je to slabym zdrojem ?

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
zakbak
Nováček
Nováček

je to slabym zdrojem ?

Příspěvek od zakbak »

Dobrý den.chci se zeptat,mám
amd a64 x2 6000
asus m2n sli deluxe-nforce570
a-data 2gb ddr2
ati radeon 2900xt
seagate 320gb sata
seagate 500gb sata
floppy
vypalovačky sata asus a lite-on
3x 80 mm ventilátory
chieftec 620w.
když pc beží,do 10 minut zatuhne a provede se restart pc,a pak zase.když odpojim 500gb disk,vše běhá v poho.chci se zeptat,je to zdrojem?popř.jaký kolika wattový mám koupit.díky moc všem :-)
ASUSik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ASUSik »

tvoje sestava by teoreticky měla chtít cca 590W, takže pokud nemáš taktováno, tak bych řek, že zroj na just stačí
CPU: Intel Core2Duo E6750 2,66GHz@3,4GHz, Chladič : ASUS Silent Square ; MB: ASUS P5N32-E SLI PLUS ; GPU: ASUS EN8800GTS 640MB 600/1800 MHz ; RAM: Kingston PC6400 2x1024MB ; HDD: 2x WD 250GB, 1x Seagate 120GB ; PWR: ASUS 550W ; DVDRW: Asus DRW-1814BLT, HP DVD-Writer dvd840i ; TV: Leadtek PVR2000XP Expert ; FDD: ??? (černá); CASE: Asus TA21A
zakbak
Nováček
Nováček

je to zdrojem ?

Příspěvek od zakbak »

a ještě doplnim,stačí jen serfování na netu.
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

ASUSik píše:tvoje sestava by teoreticky měla chtít cca 590W, takže pokud nemáš taktováno, tak bych řek, že zroj na just stačí
Spotřeba bude kolem 450W v maximální zátěži, takže zdrojem by to být nemělo.
Spíš tím diskem. Podívej se na jeho SMART (například program Speedfan záložka SMART).
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

no s tim taktováním nevím - můžou se dít opravdu záhadné věci, jako třeba mě - PC po nataktování absolutně stabilní - dokud nepoužiju nějakou mechaniku. pak začne tuhnout a padat. možná má problémy řadič, to nevím, rozhodně je to očividně způsobeno samotným taktováním a ne slabým příkonem.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
zakbak
Nováček
Nováček

zdroj ?

Příspěvek od zakbak »

taktovaný to není
tnema
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tnema »

No zdrojem to stopro není, zaměřil bych se na drajvry k mobo, možná bych zkusil přehodit sata kabely, neinstaloval si před windowsama řadič z disektovky pro HDD ?? Mě to jednou, sice s jinou mobo, blblo teďu ž nevím zda jsem řadič přidal nebo ne.
GB A16 i7-13620H, RTX™ 5060
zakbak
Nováček
Nováček

pořád problém

Příspěvek od zakbak »

tak zkoušim dál a dál.atak po 20,někdy 30,nebo hodině serfování na netu,zámrz a reset pc.hledám závadu,mám zapojen jen 1 disk,jinak vše odpojený,a pořád.když skočí modrá obrazovka......byli zjištěny potíže,atd.... potíže pravděpodobně způsobil soubor:ati2dvag...atd.a nyní my skáče tabulka tato: VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands. Plesae tell ATI Technologies about this problem. The generated error report contains only system informatiom such as driver version,AGP settings,graphics frame buffer size,etc.that will be used to analyze the problem.This report will be treated as anonymous.co je prosím špatně ? díky moc všem za odpověď
S4ne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S4ne »

skus nove drivre na vga
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“