Mám problém vyměnil jsem procesor AMD 3200+ za OPTERON 170 939 ale ve windows mi všude (speedfan,everest) hlásí aktivní jedno jádro.
Při testu cpu je výkon stejný jako singlecore.
Ovladače jsem nainstaloval poslední a nic i ve spravci hardwaru jsou zobrazeny 2 procesory amd 170.
V cpuZ nejde přepnout na druhé jádro
Nemá se ještě neco přepnout ve windowsech aby to jelo DUALCORE ten procák ?
GIGABYTE K8NF9 ULTRA 939 (f6) win XP
Naposledy upravil(a) teldah dne sob 4. srp 2007, 09:08, celkem upraveno 1 x.
teldah píše:Mám problém vyměnil jsem procesor AMD 3200+ za OPTERON 170 939 ale ve windows mi všude (speedfan,everest) hlásí aktivní jedno jádro.
Při testu cpu je výkon stejný jako singlecore.
Ovladače jsem nainstaloval poslední a nic i ve spravci hardwaru jsou zobrazeny 2 procesory amd 170.
V cpuZ nejde přepnout na druhé jádro
Nemá se ještě neco přepnout ve windowsech aby to jelo DUALCORE ten procák ?
... ja som pred dvoma tyzdnami tiez menil athlon3200 za opteron170 ... normalne som ho nasadil a potom zapol PC a windows si pri spusteni sam nainstaloval potrebne ovladace (v CounterStrike1,6 to kus blblo tak som nainstaloval DCoptimalizer a teraz slape vsetko ako ma)
... mas SP2? ak nie skus ho nainstalovat ... mozno to je tym
Co dat Systém Správce zařízení záložká počítač zapnout víceprosorovou konfiguraci? Alespoň já sem to musel po přechodu na X2 udělat.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
teldah píše:To je mi jasné kde to má být ale není tam ta ppoložka
Jsem přihlášen jako ADMINISTRATOR stále.
Kdybych teď dlouhodobě něco netestoval na A 3200+ tak bych nahodil nahodil screen, ale snad se najde jiný kdo má DC opterona nebo X2.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...