-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

jejda :)

mno jestli je novou classou myslen ten Death Knight tak se muzu tak leda nechat prekvapit. Mozna to bude pro kazdej class jiny mozna se z postavy stane neco uplne novyho...nevim, pockam si rad na dalsi info.

Me by se libila uplne nova classa uz od zacatku, treba Mnich nebo Bard :) Ale jak rikam, nebudu delat zavery driv nez to neuvidim :)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

ano fajn bude nova classa, ale jestli bude raid viable je ve hvezdách ...

vyvolava řadu otazek

dostane možnost tankovat ... takže další plate/shield user ?

Bude mít místo v 25 man raidu jako dmg - tank ?

Plate user s energy ?
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

ale kulove je tu... i na tiscali pisou lidem veci ktere jsou ze strany blizzu nepotvrzene a blizz se offcialne vyjadri az dnes. to co tam ctete jsou drpy ktere meli prosaknout...takze v postate to muze byt fake.. a kdyz si date tu praci a prectete vsechno tak zjistite ze tam to fake smrdi cim dal vic.

http://www.mmo-champion.com/
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
philip2799
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od philip2799 »

chcel by som sa spytat ci nemate "seky" v hlavnych mestach alebo kde je vela ludi hlavne ti s menej nadupanymi zostavami 512ram 1gb atd.
`CPU:E8500 with Noctua NH-12UP*Noctua S-12@1200RPM`MB:Asus P5E@Rampage Formula/pencil mode*Bios ver.0701`RAM:A-Data 2x2GB@4-4-4-12 800Mhz DDR2 EE+ `VGA:Sapphire HD4850 512RAM`HDD:Samsung 640GB F1 16MB `ZDROJ:Corsair HX520W`CASE:Antec 182`OS:Windows XP 64bit
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

philip2799 píše:chcel by som sa spytat ci nemate "seky" v hlavnych mestach alebo kde je vela ludi hlavne ti s menej nadupanymi zostavami 512ram 1gb atd.
No já měl s 9600pro a 512mb ram v OG u banky asi 4fps stabilně.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

philip2799 píše:chcel by som sa spytat ci nemate "seky" v hlavnych mestach alebo kde je vela ludi hlavne ti s menej nadupanymi zostavami 512ram 1gb atd.
Vsak uz jsem to zminoval, ramky mam dost a stejne se fps ve mestech rapidne snizi.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

na 512 ram sem hral v dobe patche tak 1.3 :) a i tak kdyz byl OG opravdu centrum tak tam to fps bylo drasticky a swapovani hadru tak na minutu cca :) 1024 je rozumny optimum, samo ze 2 giga budou lepsi :) ale s 1024 se to da
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

jo tak na pokracovani se tesim, kazdopadne jsem zvedavej na tu novou classu Dead Knight, kez by byla od zacatku, nejak nevim co bych jel tak by mi to ulehcilo vyber
:-)
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak jsem na warlockovi na 50 lvl presel z affi na demo a muzu rict, ze docela zklamani.

Diky demo stromu mam cca + 285 shadow damage(normalne 220 kdyz shodim peta) a stejne ten Felguard neni nic extra.

Nekriticky melee dava kolem 80-120 a krity kolem 200. S tim ze Cleave kolem 120 damage a kdyz critne tak i kolem 380.

Diky demo stromu jsem prisel o dve dotky a to Siphon life a Unstable Affiction
Coz je hodne znat pokud na vas jde vice potvor.
S affi jsem dal klidne 3-5 mobu o tri levely vyssi, coz s felguardem nehrozi.
Proste nadotkovat vsechny, feary, a kdyz je treba obetovat Voida.
Hlavne Siphon life paradne healuje, pokud to dam na kazdeho moba co na me utoci.

Na levelu 55 budu mit instantni Corruption, ale to me uz nevytrhne :-D
Vyhoda ctyrech instantnich DOTek v affi ani nema sanci nic nahradit.

Jako tank je lepsi Void i kdyz Felguard si lepe drzi agro.
Vypada to ze bude zase respec a misto demonology, budu levelovat s affiction :-D

Nehlede na to ze s demo, mam neustale nedostatek many.
Dale pet ma porad malo many a musim na nej cekat. Coz tohle by vyresilo Mana feed

Mel jsem teorii ze at uz mam jakykoliv build, vyplati se na 50 lvl respec na demo a jet do 70lvl s Felguardem. Me to ale moc neprijde.

Ano je jasny ze s vice spell dmg bude mit i felguard vetsi silu a vetsi damagi, to ale ty dotky pripadne v affi taky :-D

Jakej na to mate nazor?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Já jsem s Felguardem leveloval 60-70, ještě předtím než ho ořezali, šlo to pěkně. Ale s affli buildem se mi hraje citelně lépe, hlavně kvůli maně, nepamatuju, že bych musel někde sedět a po boji dopíjet
vss Vodnik DrC+ (kp)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Vodnik píše:Já jsem s Felguardem leveloval 60-70, ještě předtím než ho ořezali, šlo to pěkně. Ale s affli buildem se mi hraje citelně lépe, hlavně kvůli maně, nepamatuju, že bych musel někde sedět a po boji dopíjet
Jaky byl nerf? Snizeni damage?
Fakt jsem od nej cekal vice, vsak i ta succuba ma s timhle buildem skoro stejnou damagi, taky ji melee crituje kolem 200
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Butch píše: Jaky byl nerf? Snizeni damage?
Fakt jsem od nej cekal vice, vsak i ta succuba ma s timhle buildem skoro stejnou damagi, taky ji melee crituje kolem 200
Jo, sundali dmg. Jenže Felguard oproti succubě díky abilitám daleko líp tankuje, utrhnout to z něj není až tak jednoduché. Odtankoval jsem s ním například celý Strat :-)
vss Vodnik DrC+ (kp)
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Kamarad svitchnul z afli na demo na 55lvl. Ze zacatku kroutil nosem ale ted si to nemuze vynachvalit.

necelych 9 dnu total time played a je na 68.5lvl takze to dotahne na 70 zarucene do 10 dnu herniho casu, to myslim nepotrebuje zadny komentar :) Nebo jen malicky- me trval saman z 0 na 60 11 dnu :)

610 spell dmg v modrozelenem equipu bez jedineho enchantu. Dava solo i q, ktere mi se samanem nesly (a to jsem sel do BC v AQ40 a BWL equipu a ne cely zeleny jako on).

Mana mu teda nedochazi, jede nonstop jako stroj, obcas se proste tapne a pak to vydrainuje, vybandazuje nebo "vykanibalizuje" (undead FTW ;-) ).

Jen ho desi, ze na 70lvl bude muset kvuli instancim zase switchnout na afli nebo destruction.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Ja mam prave problem ze Felguardovi dojde po par mobech mana.
Coz je blby, protoze se jeho ability pak znacne omezuji nebo na nej musim cekat.

Je tedy lepsi dat prednost talentu Mana feed misto Demonic resilience napriklad? Na oboje nebudu mit skill pointy.

//edit

Nebo me jeste napadlo udelat to takhle
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Jak jste na tom s arenou lidi?

Ja hraju 2V2 s tutim a zatim jsme docela lamy, ale tyden od tydne se lepsime :-D

Minuly tyden dve vyhry a 8 proher a vcera 4vyhry a 6 proher :-)

Takze jsme v kombinaci Furry War + Balance Druid...
Nez zacne fight tak na nej i na sebe hodim dva doplnujici healy a pak sup do sovy. Zjistili jsme ze koho snad nikdy nedame je frost mag v kombinmaci s cimkoliv. Uz i ty dva rougy jsme podruhe dali, ale mag je fakt pruser, hlavne kdyz vytahne elementala. To uz snaze sundame warlocka.

Nejake tipy? Napadl me i respec na ferala kvuli arene, ale neni poradnej equip a navic se mi ranged DPS moonkin dost zamlouva. Je to dobry treba na rougy...spell dmg s 10000armoru.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Ja jedu areny jen pro bodiky ne kvuly umisteni, tzn. 10 her tydne a je mi uplne sumak kolikrat vyhrajeme ci prohrajeme....staci mit rating okolo 1500 a bodiky se hrnou :)

Butch: wary se shadow priestem davam k snidani :) a uplne nejvic me bavej paladini :) jak si frajirek hodi bublinu a zacne se healovat, v tom prijde mass dispell, silence a kill :)
Na druhou stranu nesnasim, kdyz se otebrou dvere areny a nikdo na druhy strane :) to si pak jen tipuju jak dlouho jeste preziju :D
A opravdu nejhorsi co znam jsou druidi a loci....proti tem se hraje hodne spatne ale takovej mag ? mag je neco jako war tzn. lezi driv nez cokoli udela...
Cely je to samozrejme o equipu ! Ja chodim areny kvuly bodikum na mace/dyku, mam ciste pve build takze plno veci i treba ten war je pro me o dost slozitejsi, ale to je fuk, bodiky budou :)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

ja taky prave jedu kvuli bodum... presne jak jsi psal.
Kdyz vybehneme a nikdo tam neni, tak vetsinou cekame rougy.
Ale dost casto je to treba i feral druid s rougem, coz je nekdy vetsi prusvih :-D

Jeden z nas dostane sap a druhyho v pohode sundaji mezitim.
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Butch píše:Jak jste na tom s arenou lidi?

Ja hraju 2V2 s tutim a zatim jsme docela lamy, ale tyden od tydne se lepsime :-D

Minuly tyden dve vyhry a 8 proher a vcera 4vyhry a 6 proher :-)

Takze jsme v kombinaci Furry War + Balance Druid...
Nez zacne fight tak na nej i na sebe hodim dva doplnujici healy a pak sup do sovy. Zjistili jsme ze koho snad nikdy nedame je frost mag v kombinmaci s cimkoliv. Uz i ty dva rougy jsme podruhe dali, ale mag je fakt pruser, hlavne kdyz vytahne elementala. To uz snaze sundame warlocka.

Nejake tipy? Napadl me i respec na ferala kvuli arene, ale neni poradnej equip a navic se mi ranged DPS moonkin dost zamlouva. Je to dobry treba na rougy...spell dmg s 10000armoru.
furry war je do areny na nic, MS nutnost
no frost mag je problem pro jakehokoliv meleeka, me tak napada kdyz si da elementala tak zacastit cyklon, zabit elementala :)ale s moonkinem by zas takovy problem byt nemel. Jinak taky dost zalezi koho vychytate, kdyz team s 1800+ nebo nejaky lumiky z 1400 tak jeto dost rozdil
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vodny »

Maličko uskočim od hry. Chci se zeptat jestli jste někdo neslyšel něco o filmu WoW. Nedavno mi kámoš něco vyprávěl že se chystá filmeček tak se ptám jestli něco nevíte.
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“