Projekt: PC CD Onkyo

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Nakonec se asi pokusím využít toho co máme v práci, tam se to co potřebujeme tisknout natiskne na průhlednou folii a pak se přes tuto folii vyvolá destička která se následně vyleptá, pak stačí nalít na destičku barvu a tu pak setřít, barva zůstane jen tam kde je vyleptán nápis. Nakonec stačí vzít silikonovou houbu (zde již zmiňované prso), nabrat nápis a obtisknout tam kam potřebujete.
Nejdříve to otesuju někde bokem a podle výsledku uvidím zda se vrhnu do toho stříkání předku.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rabinjakob »

No je čas abych se vyjádřil i já tento casemod vypadá opravdu skvěle držím palce opravdu kvalitní práce .Jak to tak sleduju tak k výrobě jednotlivých dílů máš asi i dobrou výbavičku v dílně protože tak dobře spracované díly se jen tak nevidí.Hodně zdaru přeju.Opravdu dobrá práce.
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
raduss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od raduss »

Nevim jak dilna ale spis rozvrzeni, myslenka a zpracovani je bomba. Jinak je videt opravdu kvalitni prace a to zejmena predni panel je videt ze jsi si dal opravdu zalezet a hlavne jsi trochu premyslel. nemam rad vyplody typu okno+katoda nebo podobne okoukane mody za den hotove. drobne chybky se ukazou casem viz. zdroj ale je vydet ze nebyl problem. osobne bych si tuhle case nedal do pokoje (nemam potrebne kusy elektroniky) ovsem jako sperk obyvaku. Hodne se mi liby styl drahe starsi kvalitni hi-fi elektroniky ve spojeni s HTPC stylem. co se mi na druhou stranu nezda tak je cirkulace vzduchu zase na druhou stranu foto neukaze "how it works" tak mam skromny dotaz zda to mas neak osefovane? no jeste se zeptam jak dlho jsi venoval navrhum a zkouseni?

jinak jsem zvedavy jak to ve finale bude vypadat a jestli by jsi mohl udelat foto celeho "hi-fi" systemu

jeste jestli sem ptam na neco co uz se ptal nekdo jiny ignoruj to pls :oops:

hodne stesi
Raduss
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Prozatím toto PC jede v provizorním stavu protože je u nás na prázdninách synovec a používá toto PC jako herní konzoly, bez problému tam běhají hry NfS Porsche a NfS6, Trackmania a podobné v rozlišení 800x600 s 4xAA.
Chlazení vypadá bez problémů, skříň se nehřeje a ven jde jen vlažný vzduch, Pentium 4 2GHz má uváděné vyzařování 54.3W takže ani moc nehřeje.
Grafiku GeForce FX5700 beru jako dočasné řešení a momentálně je na ní chladič Zalman VF900-Cu běžící na 5V.
Otáčky větráčků mám v plánu ještě zregulovat abych dosáhl optimální poměr mezi hlučností a dostatečným chlazením.
V původní návrhu jsem počítal že bude oddělen prostor grafiky od ostatního prostoru a nasávání vzduchu bude zespoda v přední části, skříň má ale menší hloubku než jaká byla uváděna když jsem ji našel v bazaru na netu a tak jsem chlazení předělal tak že se u grafiky vzduch nasává, projde skříní okolo procesoru a je nakonec je vyfouknut ven spolu se vzduchem ze zdroje.
Základní rozvržení komponent jsem měl na papíře samozřejmě navrhnuto ještě než jsem našel tento CD přehrávač.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Klokan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Klokan »

dekály ti natiskne JVT v tom problém nevidim skus ho kontaktovat :-)
jeho ICQ: 206381266
ale ja bych to nelakoval mě se tenhle oldschůl vzhled líbí a to jakože moc!!!
Odpovědět

Zpět na „Projekty“