CRT monitor pada do rezimu POWER OFF

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
CADmaster
Začátečník
Začátečník

CRT monitor pada do rezimu POWER OFF

Příspěvek od CADmaster »

Mám tu dva CRT monitory, meli by bejt OK. Kdyz zapnu kompa a monitor, tak monitor dioda se rozsviti zelene a pak hnedka padne do oranzove a nejde obraz, co s tim ?????
CADmaster
Začátečník
Začátečník

Re: CRT monitor pada do rezimu POWER OFF

Příspěvek od CADmaster »

CADmaster píše:Mám tu dva CRT monitory, meli by bejt OK. Kdyz zapnu kompa a monitor, tak monitor dioda se rozsviti zelene a pak hnedka padne do oranzove a nejde obraz, co s tim ?????
Nebo treba tedka sem vzal svuj monitor a pichl ho do jineho PC, zapnu a obraz mi na tom jinem PC (starsi pc) proste nejde. Haluz
CADmaster
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CADmaster »

Nikdo neví ??? : (
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

tak tohle mi delavalo kdyz jsem nejak poku**** bios nebo neco s hw - studenak u grafiky nebo tak neco. vetsinou stacilo vse vyndat, resetnou bios a zapnout na mnt bez ramek. pak je zpet hodit a uz to jelo. jednou mi takhle blbnul po vetsi rane do skrine z boku (mel jsem ji nalezato a spadly mi kleste :) )

tady bych to spis videl na monitor a s tim uz nic neudelas
CADmaster
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CADmaster »

IkE Blaster píše:tak tohle mi delavalo kdyz jsem nejak poku**** bios nebo neco s hw - studenak u grafiky nebo tak neco. vetsinou stacilo vse vyndat, resetnou bios a zapnout na mnt bez ramek. pak je zpet hodit a uz to jelo. jednou mi takhle blbnul po vetsi rane do skrine z boku (mel jsem ji nalezato a spadly mi kleste :) )

tady bych to spis videl na monitor a s tim uz nic neudelas
Asi si to moc nevnímal, rikam ze vezmu monitor na kerym ted jedu, pichnu ho do jineho PC a tam obraz nejde. Sux
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

a ja ti rikam, ze ten druhej pc muze bejt pokazenej. nebo s jinym monitorem jede?
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“