CRT monitor pada do rezimu POWER OFF
Moderátor: maXXmilian
- CADmaster
- Začátečník

CRT monitor pada do rezimu POWER OFF
Mám tu dva CRT monitory, meli by bejt OK. Kdyz zapnu kompa a monitor, tak monitor dioda se rozsviti zelene a pak hnedka padne do oranzove a nejde obraz, co s tim ?????
- CADmaster
- Začátečník

Re: CRT monitor pada do rezimu POWER OFF
Nebo treba tedka sem vzal svuj monitor a pichl ho do jineho PC, zapnu a obraz mi na tom jinem PC (starsi pc) proste nejde. HaluzCADmaster píše:Mám tu dva CRT monitory, meli by bejt OK. Kdyz zapnu kompa a monitor, tak monitor dioda se rozsviti zelene a pak hnedka padne do oranzove a nejde obraz, co s tim ?????
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak tohle mi delavalo kdyz jsem nejak poku**** bios nebo neco s hw - studenak u grafiky nebo tak neco. vetsinou stacilo vse vyndat, resetnou bios a zapnout na mnt bez ramek. pak je zpet hodit a uz to jelo. jednou mi takhle blbnul po vetsi rane do skrine z boku (mel jsem ji nalezato a spadly mi kleste
)
tady bych to spis videl na monitor a s tim uz nic neudelas
- CADmaster
- Začátečník

Asi si to moc nevnímal, rikam ze vezmu monitor na kerym ted jedu, pichnu ho do jineho PC a tam obraz nejde. SuxIkE Blaster píše:tak tohle mi delavalo kdyz jsem nejak poku**** bios nebo neco s hw - studenak u grafiky nebo tak neco. vetsinou stacilo vse vyndat, resetnou bios a zapnout na mnt bez ramek. pak je zpet hodit a uz to jelo. jednou mi takhle blbnul po vetsi rane do skrine z boku (mel jsem ji nalezato a spadly mi kleste :) )
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: