Výběr volantu...

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Tak, Driving Force Pro v tom katalogu co jakub666 linkuje vůbec není. Jediné, co je na trhu a podobá se tomu, je G25, kterej má kromě H-shifteru i spojku, ale za tu cenu si rovnou můžu koupit Š120 i s plnou nádrží...
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
jakub666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakub666 »

Coololooser píše:Uprimne pochybuji o tom ze dfpcko maj skladem. Dfp uz je dlouhodobe nesehnatelna zalezitost, teda za predpokladu ze se za posledni cca 2 mesice nic nezmenilo.
Dyt zrovna hned v tom odkazu maj jeden volant skladem, nebo ne ?
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Asi jsem se zapomněl zmínit že to má být pro PC a ne pro Playstation 2...
jakub666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakub666 »

Ja ma doma taky tenhle volant kterej je urcenej pro PS2 ..... staci si ale stahnout ovladace z netu a v pohode funguje i na PC.
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

a do čeho se to připojuje? USB? (ono je to jedno, tolik za to stejně nehodlám dát)
jakub666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakub666 »

Ma normalne USB pripojku ..... taky mi bylo jasny zkdyz si chtel levnejsi volant 2600Kc uz je celkem dost ..... ale stejne mi to nedalo :)
Takze pokud do toho nechces prilis investovat ale chces HODNE kvalitni volant tak je pro tebe jasna volba ten Logitech Wingman Formula Force EX za tech 1600Kc. Tenhle volant ma kamos a zatim si na nej nestezoval.
A ja pokud muzu posuzovat kvalitu Logitech volantu tak musim sam za sebe rict ze muj volant toho prozil uz hodne a zatim je jako novej.
Sattero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sattero »

Doporučuji ten Logitech co jsem doporučil nebo tento Trust:

Kód: Vybrat vše

http://www.elektromedia.cz/zbozi/pocitace/herni-ovladace/trust/volanttrustforcefeedbacksteeringwheelgm-3500r
Mám ho již jak dlouho, ale ve starší sérii, popravdě o hodně starší, ale pořád je to až na páru vylepšení stejný volant. Jsem s ním maximálně spokojen a myslím, že budeš taky. Jenom je občas problém s obladači, třeba u Mafie občas blbnul, ale už rok sem nehrál s volantem, tak nevím, aktualizace driverů vycházejí co půl roku a mají hodně záplat. Kamarád má novější sérii než já a funguje mu to, možná mám i nějaký technický defekt na volantu za ty léta :) Zkus se rozmyslet, buď Trust nebo Logitech. Neboj se Trustu, dražší věci má kvalitní...
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Hmm, docela pěkná cena. Akorát nemá "integrovanej gamepad" jako ten Logitech a trochu se mi nezdá vzálenost těch 6 tlačítek (jestli se na ně dá v pohodě dosáhnout). Budu muset prolézt nějaká elektra a vyzkoušet si to, jestli tam tyhle dva volanty budou mít...
Sattero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sattero »

Lukfi píše:Hmm, docela pěkná cena. Akorát nemá "integrovanej gamepad" jako ten Logitech a trochu se mi nezdá vzálenost těch 6 tlačítek (jestli se na ně dá v pohodě dosáhnout). Budu muset prolézt nějaká elektra a vyzkoušet si to, jestli tam tyhle dva volanty budou mít...
Záleží jaký máš prsty... gamepad myslíš ty sběsilé tlačítka co vypadají jak ovladač od PlayStationu? Tak na to zapomeň, na volantu hrát NHL jako na GamePadu je sebevražda a idiotismus :) Radši si k tomu kup gamepad za 250 k PC a poslouží ti líp
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Dobrá tedy, radši koupím ten levnější Trust.
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Musíš mít nový? Na aukru není až tak problém sehnat Logitech MOMO za 1500 (1900 cena kup teď), já jsem se s tím prodejcem dohodl na 1800 -> neřešil jsem přes aukro, jen jsem napsal mail a za 2 dny ho měl doma... je to nějaký bazar v Praze, kdyby jsi měl zájem pošlu ti nějaký link, nebo něco.
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Hmm, bazar je taky docela zajímavá možnost... ale přeci jen je to zajíc v pytli :(
elpsycho
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od elpsycho »

Ten Trust vypadá že má zdvih pedálů tak 3cm, to je tak na ON/OFF používání, do simulátorů IMHO nepoužitelný....

asrock b760m pg riptide, i3 12100f @ 4,5 ghz, gtx 1060 aorus, hyperx 2x16 gb @ 5200 mhz, wd black nvme 250 gb, wd blue nvme 2 tb, seasonic focus+ gold 650w, samsung c27rg50, logitech g27
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

elpsycho píše:Ten Trust vypadá že má zdvih pedálů tak 3cm, to je tak na ON/OFF používání, do simulátorů IMHO nepoužitelný....
taky jsem na to koukal... a Logitech Formula EX je na tom líp?
elpsycho
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od elpsycho »

Lukfi píše:...a Logitech Formula EX je na tom líp?
No, ten by měl mít takovýhle

asrock b760m pg riptide, i3 12100f @ 4,5 ghz, gtx 1060 aorus, hyperx 2x16 gb @ 5200 mhz, wd black nvme 250 gb, wd blue nvme 2 tb, seasonic focus+ gold 650w, samsung c27rg50, logitech g27
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Hm, to vypadá líp... a ten konektor, co jde od těch pedálů, to je do sériovýho portu?
jakub666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakub666 »

Pedaly timhle konektorem pripojis k volantu ..... volant zapojis do USB a pak jeste do jednym kablikem normalne do zasuvky co mas nekde na zdi. No a pak muzes hrat.
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

A co nějakej Saitek? Třeba joysticky maj velmi kvalitní, pochybuju že volanty budou šméčka. V jednom hodně starym testu Score jejich volan pochválili. Jedinej problém bych vidělv tom, že dělají hrozný designový výstřelky a nemusí to vždy sedět v ruce. Ovšem pedály s uchycením nahoře vypadaj luxusně.
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Pokud najdeš nějaký s cenou do těch cca 1600 Kč, tak se mu bránit nebudu :roll:
jakub666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakub666 »

Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“