Výběr volantu...
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- jakub666
- Začátečník

-
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- jakub666
- Začátečník

-
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- jakub666
- Začátečník

-
Ma normalne USB pripojku ..... taky mi bylo jasny zkdyz si chtel levnejsi volant 2600Kc uz je celkem dost ..... ale stejne mi to nedalo 
Takze pokud do toho nechces prilis investovat ale chces HODNE kvalitni volant tak je pro tebe jasna volba ten Logitech Wingman Formula Force EX za tech 1600Kc. Tenhle volant ma kamos a zatim si na nej nestezoval.
A ja pokud muzu posuzovat kvalitu Logitech volantu tak musim sam za sebe rict ze muj volant toho prozil uz hodne a zatim je jako novej.
Takze pokud do toho nechces prilis investovat ale chces HODNE kvalitni volant tak je pro tebe jasna volba ten Logitech Wingman Formula Force EX za tech 1600Kc. Tenhle volant ma kamos a zatim si na nej nestezoval.
A ja pokud muzu posuzovat kvalitu Logitech volantu tak musim sam za sebe rict ze muj volant toho prozil uz hodne a zatim je jako novej.
- Sattero
- Začátečník

Doporučuji ten Logitech co jsem doporučil nebo tento Trust:
Mám ho již jak dlouho, ale ve starší sérii, popravdě o hodně starší, ale pořád je to až na páru vylepšení stejný volant. Jsem s ním maximálně spokojen a myslím, že budeš taky. Jenom je občas problém s obladači, třeba u Mafie občas blbnul, ale už rok sem nehrál s volantem, tak nevím, aktualizace driverů vycházejí co půl roku a mají hodně záplat. Kamarád má novější sérii než já a funguje mu to, možná mám i nějaký technický defekt na volantu za ty léta
Zkus se rozmyslet, buď Trust nebo Logitech. Neboj se Trustu, dražší věci má kvalitní...
Kód: Vybrat vše
http://www.elektromedia.cz/zbozi/pocitace/herni-ovladace/trust/volanttrustforcefeedbacksteeringwheelgm-3500rPracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hmm, docela pěkná cena. Akorát nemá "integrovanej gamepad" jako ten Logitech a trochu se mi nezdá vzálenost těch 6 tlačítek (jestli se na ně dá v pohodě dosáhnout). Budu muset prolézt nějaká elektra a vyzkoušet si to, jestli tam tyhle dva volanty budou mít...
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- Sattero
- Začátečník

Záleží jaký máš prsty... gamepad myslíš ty sběsilé tlačítka co vypadají jak ovladač od PlayStationu? Tak na to zapomeň, na volantu hrát NHL jako na GamePadu je sebevražda a idiotismusLukfi píše:Hmm, docela pěkná cena. Akorát nemá "integrovanej gamepad" jako ten Logitech a trochu se mi nezdá vzálenost těch 6 tlačítek (jestli se na ně dá v pohodě dosáhnout). Budu muset prolézt nějaká elektra a vyzkoušet si to, jestli tam tyhle dva volanty budou mít...
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- F1l1p
- Středně pokročilý

- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- elpsycho
- Začátečník

- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- elpsycho
- Začátečník

No, ten by měl mít takovýhleLukfi píše:...a Logitech Formula EX je na tom líp?
asrock b760m pg riptide, i3 12100f @ 4,5 ghz, gtx 1060 aorus, hyperx 2x16 gb @ 5200 mhz, wd black nvme 250 gb, wd blue nvme 2 tb, seasonic focus+ gold 650w, samsung c27rg50, logitech g27
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- jakub666
- Začátečník

-
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
A co nějakej Saitek? Třeba joysticky maj velmi kvalitní, pochybuju že volanty budou šméčka. V jednom hodně starym testu Score jejich volan pochválili. Jedinej problém bych vidělv tom, že dělají hrozný designový výstřelky a nemusí to vždy sedět v ruce. Ovšem pedály s uchycením nahoře vypadaj luxusně.
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- jakub666
- Začátečník

-
Tak se jeste koukni na Velký test volantů střední třídy