Project: IBM Mini Case by Saty

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

nebo třeba dá redukci do ještě jedné pozice na mechaniky a strčí tam hdd,ne? :? :-D jinak se mi to velice moc líbí :roll:
PC: Intel Core i7-8700K | Asus Strix Z370-G Gaming | GTX 980 Ti | Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB | HyperX Fury 240 GB | Intel 600p 512 GB | WD Blue SSD 250 GB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020 | Phone: Apple iPhone XS
Saty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saty »

(16.) Fotky po přebroušení (600 smirek a 000 ocelová vata, nemělo být vyleštěné do lesku, ale matné), přelakování matným lakem a kompletaci předního panelu.
Ještě samozřejmě chybí kryt přes mechaniku :oops:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

HDD přijde opravdu do volné pozice přes redukci. Pod výřezy přišel přilepit perforovaný plech s 1mm dirkami (původně mřížka reproduktoru z kazeťáku).
Dva výřezy vedle tlačítka Power jsou dva kusy 1cm plexi podsvíceného LEDkami Power a HDD.
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

pekny....

mozna ty popisky mohly byt lepsi ale jinak super :oops:

//tak to je potom v poradku :)
Naposledy upravil(a) maart dne ned 5. srp 2007, 23:30, celkem upraveno 1 x.
Saty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saty »

maart píše:pekny....

mozna ty popisky mohly byt lepsi ale jinak super :oops:
Ty jsou takhle schvalně :oops:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Jo, opravdu povedený, je na tom viděl kvalitní práce. Jen mi příjde, že ten vrchní nerezovej plech měl být nahrazen hliníkem jako vepředu (předpokládám, že to je hliník), aby to prostě bylo stejné...takhle to působí, jako že to není dolakované. A popisky jsou hustý teda, no... :-D
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

velice pekne, zajinave jak se da ze stareho kusu hnusneho plechu udelat takhle pekna bednicka
drumax
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drumax »

Taky se přidávám ke kladnému hodnocení, opravdu čistá práce ;)

Jenom si nemůžu pomoct, ale nelíbí se mi ty díry v čele na sání vzduchu pro zdroj, to mi nějak nesedí a už mi ta skříň nepřijde tak "Mini" jak to má v názvu, ale je to věc vkusu. :roll:
SnouMan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SnouMan »

Kráso tohle vypadá fakt luxusně...
Jenom bych ty čuně vyměnil ty přední cinche a jacky za něco kvalitnějšího tohle se mi tam moc nelíbí (nic ve zlým muj názor :-D )
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

no mozna si k tomu telefonu domaluj s :) at to newypada ze mas telefon po jacku ;) jinak se mi akorat ten box na zdroj zda zvrchu nakej pobochanej nebo jetej... jinak prakticke a hezke

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
Beefeater-64
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Beefeater-64 »

Mossad píše:akorat ten box na zdroj zda zvrchu nakej pobochanej nebo jetej
Skoda ze ho nepretmelil pak by tam nebyly po tom svarovani takovy prohluvne :-(
PC 1:CPU P2C E2160@3300MHz, Board Asus P5Q PRO, GPU GB X1950Pro, HDD 2x Seagate 200GB SATA + 1x WD 250GB SATA II, RAM 2GB DDRII 800MHz DC KIT , DVD Samsung ,Case CM Stacker 810, Power ENERMAX ELT500, LCD FSC 19P2 PC 2:CPU C2C E1200, Board Intel DG33FB, HDD Seagate 80GB IDE, RAM 1GB DDRII 800MHz DC KIT, DVD LG 4163B, Case EC Q3, Power AKASA 460W, PC 3:AMD Athlon64 3000+ S754, Board DFI Infinity NF4x, GPU GF6200, RAM 2x512MB DDR400 CL2,5, HDD Seagate 120GB IDE, Case OLD NO-NAME, Power ?
Saty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saty »

Beefeater-64 píše:Skoda ze ho nepretmelil pak by tam nebyly po tom svarovani takovy prohluvne :-(
No to jsem zas tak neřešil, přece jen ten zdroj není vidět :oops:

Jinak nějakej postup je, částečné osazení HW, ale odešel mi foťák do věčných foťákových lovišť.
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Bez_n1ck píše:kam se mu vleze treba nad neobsazene PCI sloty
Nebo pod tu CD-romku...

Pekna prace, dost se mi to líbí, sem nečekal že se z něčeho takovéhleho starého da udělat parádní case... :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

vsak stejne z puvodni case jsou jenom rozmery a kus plechu ;D

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
Caska.Vojta
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caska.Vojta »

myslím že ten zdroj měl být určitě otočen obráceně! ten zdroj do toho počitače bude topit! :shock:
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

2Caska.Vojta:baví tě to vytahovat staré thready?teď nemyslím zrovna tento thread a myslím si,že jsi posthunter
PC: Intel Core i7-8700K | Asus Strix Z370-G Gaming | GTX 980 Ti | Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB | HyperX Fury 240 GB | Intel 600p 512 GB | WD Blue SSD 250 GB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020 | Phone: Apple iPhone XS
drumax
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drumax »

Blue Storm píše:2Caska.Vojta:baví tě to vytahovat staré thready?teď nemyslím zrovna tento thread a myslím si,že jsi posthunter
Já se omlouvám za OT, snad to modi přežijou, ale už mi to nedá. 2Caska.Vojta - Prosím Tě, odpust si to, za přebytek zbytečných postů v CM Project sekci větrák nedostaneš, tady se posty nezapočítavájí.
Saty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saty »

(17.) Osazený HW (Pentium III 500MHz, 256MB RAM, DVD-ROM, ...)

Obrázek
Obrázek
Obrázek

(18.) Finální fotky před odevzdáním kamarádovi, co si to objednal :oops:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Nightavanger
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nightavanger »

tohle si nekdo obednal ? :? tohle bych z ruky nepustil :razz: je to fakt pekny despektor
lord_sef
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lord_sef »

pekne... me osobne se to libi:)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“