TOCA Race Driver 3 - preview

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Podle mě to shit není.Mám to zrovna nainstalovaný a baví mě to.Záleží na tom,co od toho čekáš.Taky mám nainstalovaný GT Legends - s těma se to co do jízdního modelu samozřejmě měřit nemůže,ale jestli chceš mraky různejch soutěží včetně tahačů a offroadů,tak to ber.Myslím si,že i grafiku to má stále ještě slušnou.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..vzhledem k tomu, ze dodnes parim NFS5 je pro me grafika vedlejsi vec.. samozrejme vylozene hnusny to byt taky nesmi.. ale tohle neni ten pripad.. spise resim fyziku a obecne reakce aut.. aby to nedopadlo tak, ze vsechno plave po trati jak motorovy cluny.. pozaduju, at je hra tak akorat.. proste at se kousnou gumy tam kde maj, kdyz to clovek prepali, at ustreli zadek a ne jak v poslednich nekolika NFS, kde vsechno plave jak na vzduchovem polstari a cela jizda je v podstate jeden dlouhy nesmyslny smyk.. na druhe strane nejake prehrsle nastaveni aut me taky zase nelakaji.. resit desetiny milimetru na kazdem sroubku taky neni nic pro me..
..tzn. mam to chapat tak, ze GTR2 by byla lepsi volba..?
..jde mi o to, ze jsem za posledni leta nezahlid ani jednu qalitni auto-hru.. ziju na starem Richardu Burnsovi a NFS5.. dodnes jsem nenasel premozitele ani jedne.. :(
Primátor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Primátor »

Me neuveritelne chytla jednicka Tocy, toe stara dobra klasika vc. pribehu. 3ku si urcite sezenu a posoudim.

2Maxtor: kazdymu se libi neco jinyho a nezalezi na ostatnich, me bavi hafec her ketere sou podle medii shitky ale me bavi....
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Primátor píše:..kazdymu se libi neco jinyho a nezalezi na ostatnich, me bavi hafec her ketere sou podle medii shitky ale me bavi..
..no prave proto se ptam, pac recenze hru vychvalily do nebes a tady sama spina.. no.. asi to pujcim a testnu.. je ale fakt, ze zrejme zalozim nebo najdu i obecny thread o autech..
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

GTR jsem hrál pouze demo jedničky,bylo to dobrý,ale myslím,že to je právě hra,kde bys jak říkáš "nastavoval šroubky po milimetrech".TOCA mi přijde akorát.Jízdní model není špatnej,nějaký to nastavení auta tam je taky a hlavně se střídaj soutěže.Teď jedu Světovou sérii,což je ochutnávka od každýho závodu,ale pak máš možnost dát kariéru,což je víceméně to samý,akorát že v plný palbě tzn.trénink,kvalifikace,závod a nevím co ještě - pořádně jsem to nezkoumal,zatím se bohatě vyřádím v tý Světový sérii. :wink:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Primátor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Primátor »

Ted to zrovinka instaluju tak uvidime :)
Primátor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Primátor »

Hmm. Tak sem si zahral.... Prvni dojmy sou - co se enginu a fyziky tyce tak to auto opravdu plave po polstari jak tady nekdo rek, jako by ta trat byla cela z ledu a to auto proste jelo po ledu, zadny nadskakovany, otresy a kymaceni, ta trat je proste cela hladka. Co se tyce grafiky tak na my sestave to mam na 1024x768 VSECHNO na MAX jak to de a mam kolem 50 FPS :? Vazne narocna hra tedy, to by se rozjelo ina 486, grafika je sice ''pekna'' ale me to pride ze to je pro maly deti, je to takova ta primitivnejsi grafika. Jinak co se hry tyce tak to je na 100%, je tam toho vazne hafec, vseho moznyho, tady autori zabodovali. Necht si kazdy udela vlastni obrazek :)
nikl
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nikl »

Mam problem s hrou po siti, chci si zahrat s kamosem, se kterym se normalne pres hamachi v pohode spojime, ale chce to zadat ip a port pro pripojeni, ip zkousim svoje i to na hamachi, ale at zkousime jakykoli port tak to nejde
"Vědění je moc. Můžeme tolik, kolik známe." F. Bacon
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“