Jakou 32" LCD televizi?
Moderátor: maXXmilian
- brade
- Nováček

-
Jakou 32" LCD televizi?
Mým horkým kandidátem je Samsung LE32R32B
Jsem z Podkrkonoší (cca 20km od Trutnova směrem na Náchod) a zajímá mě, jestli má cenu už teď kupovat televizi s DVB-T.
Jak myslíte že na tom tento Samsung bude? Jak je to s mírným pohledem zdola? Mám televizi ve výšce očí když stojím, ne když sedím. Často také sleduji vleže.
Díky moc Jakub
Jsem z Podkrkonoší (cca 20km od Trutnova směrem na Náchod) a zajímá mě, jestli má cenu už teď kupovat televizi s DVB-T.
Jak myslíte že na tom tento Samsung bude? Jak je to s mírným pohledem zdola? Mám televizi ve výšce očí když stojím, ne když sedím. Často také sleduji vleže.
Díky moc Jakub
Už pár let nejsem geek, takže žádnej flame
- Caderom
- Začátečník

Jak je na tom tenhle model ti nepovím, ale vzhledem k tomu, že panel je typu PVA, tak barvy a pozorovací úhly budou velmi dobré. Vždy si ověř, jestli panel není typu TN, pokud ano, tak se té televizi určitě vyvaruj. Televizi s DVB-T má rozhodně cenu koupit už teď. I kdyby jsi měl vybranou televizi v obýváku pouze 3 roky, tak jí pak nejspíš dáš do ložnice nebo odvezeš na chatu, formát se určitě dlouho měnit nebude. Další ovladač komplikuje ovládání, takže DVB-T určitě.
Každopádně si projdi pár elektro shopů a zkus vybrané modely najít a prohlédnout si je, abys pak nebyl zklamaný.
Každopádně si projdi pár elektro shopů a zkus vybrané modely najít a prohlédnout si je, abys pak nebyl zklamaný.
- brade
- Nováček

-
Díky moc
)) je to určitě potěšující zpráva. Viděl jsem 27" v akci, je to krása. Ty hluboké a syté barvy se mi šíleně moc zamlouvaly, ale nevím jestli je dobře to, že na té televizi byl obraz pěkně ostrý a na vedlejší byl takový rozmazanější (nebo lepší říct detailnější?)
- Caderom
- Začátečník

Tvůj příspěvek mi připomněl, že jsem zapomněl na jednu důležitou věc. Některé LCD televize jsou v shopech připojeny na kvalitní zdroje signálu z DVD nebo jsou na nich dokonce promítány HDTV videa, většina jich je ale připojena na několikrát dělený klasický analogový televizní signál, proto někdy může být paradoxně televize, která se jeví jako o mnoho horší, lepší! Vždy tedy zjišťuj jaký signál do TV jde.
Mým tipem je o trošku dražší SONY Bravia KDL-32S2530 (BScom 23 323,-, nejlevněji od 21 750,-)
Mým tipem je o trošku dražší SONY Bravia KDL-32S2530 (BScom 23 323,-, nejlevněji od 21 750,-)
Naposledy upravil(a) Caderom dne pon 6. srp 2007, 22:24, celkem upraveno 1 x.
- brade
- Nováček

-
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
dam taky jeden tip. mam akorat mensi verzi, 27
http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=74495
naprosta spokojenost, zustavam verny znacce. velmi dobre nastaveni roztahnuti pomeru stran. velmi dobre nastaveni. jen skoda ze u nas v pisku je dvb-t v nedohlednu (a mam takovy posit ze se s nim ani nepocita nebo co, nikde zadna zprava)
http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=74495
naprosta spokojenost, zustavam verny znacce. velmi dobre nastaveni roztahnuti pomeru stran. velmi dobre nastaveni. jen skoda ze u nas v pisku je dvb-t v nedohlednu (a mam takovy posit ze se s nim ani nepocita nebo co, nikde zadna zprava)
- brade
- Nováček

-
Tak jsem se díval na LE32R86BDX:
S-PVA panel
kontrast 8000:1
jas 500cd/m2
http://obchod.bscom.cz/d26429-32-lcd-tv ... vga-pip-av
Je to sice o 5000 dráž než mou výše uvedený model, ale má už DVB-T, 3x(!)HDMI, 2xSCART, což je naprostá bomba. A ten design také úchvatný, viděl jsem ji ve verzi 102cm a byla neodolatelná. Také však za 42.000
S-PVA panel
kontrast 8000:1
jas 500cd/m2
http://obchod.bscom.cz/d26429-32-lcd-tv ... vga-pip-av
Je to sice o 5000 dráž než mou výše uvedený model, ale má už DVB-T, 3x(!)HDMI, 2xSCART, což je naprostá bomba. A ten design také úchvatný, viděl jsem ji ve verzi 102cm a byla neodolatelná. Také však za 42.000
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
pozor na rozdil typickeho a dynamickeho kontrastu, u vetsiny normalnich tv je typicky a u samsungu je napsany vzdy dynamicky (u tv)
jinak jak vyuzijes 3x hdmi? ja sotva vyuziju 2, nyni 1 a to pc. kameru uz radsi vezmu pres specialni prevodnik, jinak kamerka nestiha. 2 scarty to je na uzivateli, podle me staci 1
(ten grundig ma 2 scarty, 1 hdmi a dvb-t ma taky
). popremyslej, me taky vsichni cpali samsunga a nakonec jsem rad za grundiga (porovnaval jsem je u pribuznyho, ten ma samsunga a zacina si stezovat na odezvu)
jinak jak vyuzijes 3x hdmi? ja sotva vyuziju 2, nyni 1 a to pc. kameru uz radsi vezmu pres specialni prevodnik, jinak kamerka nestiha. 2 scarty to je na uzivateli, podle me staci 1
(ten grundig ma 2 scarty, 1 hdmi a dvb-t ma taky
- brade
- Nováček

-
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tam sem ti daval odkaz na 32'', myslim ze delaj i 37''
jakej model ma nevim, muzu se pokusit zjistit, ale je uz starsi, kupovano cca pred rokem a pul
no s kontrastem nebudu vsechno presne popisovat, sam toho moc nevim. kdyztak si precti http://en.wikipedia.org/wiki/Contrast_r ... rast_ratio
ale jinak celkem plati toto:
typicky(=staticky) : dynamicky
1000 : 5000
to znamena ze kdyz je dynamicky 8000:1, tak typicky bude cca 1600:1
///smaozrejme hodnoty moc neodpovidaji, je to stejne jako kdyz vyrobce napise poz. uhel 170° u TN+
edit// jeste 37'' grundig stoji 25k a 40'' stoji necelych 30k
jakej model ma nevim, muzu se pokusit zjistit, ale je uz starsi, kupovano cca pred rokem a pul
no s kontrastem nebudu vsechno presne popisovat, sam toho moc nevim. kdyztak si precti http://en.wikipedia.org/wiki/Contrast_r ... rast_ratio
ale jinak celkem plati toto:
typicky(=staticky) : dynamicky
1000 : 5000
to znamena ze kdyz je dynamicky 8000:1, tak typicky bude cca 1600:1
///smaozrejme hodnoty moc neodpovidaji, je to stejne jako kdyz vyrobce napise poz. uhel 170° u TN+
edit// jeste 37'' grundig stoji 25k a 40'' stoji necelych 30k
- esso82
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak sa k vam pridam s mojim problemom.....
Sony Bravia KDL-32V2500 alebo Panasonic Viera TX-32LXD70 ?
Po prechadzke po Sony Centre a Panasonic Centre som decentne nakloneny na stranu Panasonicu....aj ked je pravda ze som pozeral videa sice v HDMI z DVD prehravacov...ale samozrejme v sonicku to bol prehravac Sony a v panasonicu to bol prehravac Panasonic....
tak mi prosim napiste vase nazory.....
Sony Bravia KDL-32V2500 alebo Panasonic Viera TX-32LXD70 ?
Po prechadzke po Sony Centre a Panasonic Centre som decentne nakloneny na stranu Panasonicu....aj ked je pravda ze som pozeral videa sice v HDMI z DVD prehravacov...ale samozrejme v sonicku to bol prehravac Sony a v panasonicu to bol prehravac Panasonic....
tak mi prosim napiste vase nazory.....
loading...
PSN ID: esso82
PSN ID: esso82