ASUS TI4631 nejde nahrát firmware pro ADSL2

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
maresdav
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ASUS TI4631 nejde nahrát firmware pro ADSL2

Příspěvek od maresdav »

Zdravím, mám dost velké problém, potřeboval bych pomoc. Mám router asus ti4631, přes internetové rozhraní se snažím nahrát novou verzi firmwaru která podporuje adsl2 to se mi však stále nahrát nedaří. Jak je select a file dám tam ten soubor pak dám update gateway a co se nestane. Chvíli internet explorer pracuje (dole přibývají načítací čárky) a po chvíli najednou z ničeho nic napíše stránku nelze zobrazit. Nezbývá nic jiného než restartovat modem. Vbec netuším v čem je chyba. Internet přitom normálně jede. Prosím o radu
Star_Gate
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Star_Gate »

Mam teb samý modem jako ty, ale otázka je trochu jiná.. proč chceš upgradovat firmware??? Internet ti jde, nebo něco blbne?? (osobně sem neupgradoval a jedu furt, proto si myslím že ADSL2+ je jen obchodní trik jako například druhá generace rychlostí ale neberte mě za slovo.) :wink:
maresdav
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maresdav »

O2 nám měl totiž navíšit rychlost z původních 2mb na 4mb a dodnes se tak nestalo. Rchlost je již navýšena ale internet jede pořád na 2mbitech. Myslím si že adsl nepropustí víc jak 2mb. Proto chci nový firmware adsl2
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

O2 jsou zlodeji a bude jim jeste dlouho trvat, nez tu rychlost zvysi.
adsl dokaze prenaset rychlosti kolem 8-10Mbps
krom toho ten novy FW je uplne na pikacu, takze to ani nedelej.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“