Nero 7 a starsi pc
- ivlisek
- Nováček
Nero 7 a starsi pc
Mam velky problem, vypalovacky lg me hodne kazi dvd media, kazde 5 je spatne vypalene. Mam pc stare 3 roky. Nevite cim to je? Neni to treba novym nerem?
- kocourleo
- Začátečník
Může to být asi čímkoliv. Nekompatibilní média, odcházející vypalovačka, vadný datový kabel, nabouraná windows, příliš fragmentovaný disk (nestíhá dodávat data a vypalování je přerušované). Zkus pro začátek jiná média a defragmentuj disk, taky bych zkusil vyměnit kabel. Nero zkus řadu 6, ta je celkem bezproblémová.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
- HacIPex
- Začátečník
-
- ivlisek
- Nováček
Pocitac se mi zabrzdi i kdyz si poustim film,sekne se obraz ale casomira jede dal. Nebo kdyz delam v nejakem programu, sem tam se sekne. Jakoby pocitac jel plynule,ale v jednu chvilku se neco stane, prestane dodavat vykon ale pak zase jede. Kdyz toudela pri vypalovani,tak je to jasny. Nero 7 kdyz vypaluje, skoci tam tabulka,ze nastala neocekavana chyba a ze bude ukonceno, ale rikam je to tak kazde 5 dvdcko. Ale proc ty filmy seknou ten obraz pokazde na jinem miste? Muze to byt vypalovackou? Mam dve lg. Klidne se stane i to, ze kdyz zapnu pc,tak hned prvni dvdcko je zkazeno. Ono jak kdy se to zkazi.
- Hoonzooid
- Začátečník
Jak už zde bylo psáno - defragmentace disku, výměna dat. kabelu...
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W
- Centurion69
- Nováček
-
- ivlisek
- Nováček
- Hoonzooid
- Začátečník
Ja se vypalovaček LG musim zastat - mám s nimi jen a jen dobrý zkušenosti...
Ale tomuhle fakt nerozumim...
Jako to chceš slyšet od 20-ti lidí, že máš udělat defragmentaci a vyměnit kabel?? Sakra chlape, to je to tak těžký odzkoušet a napsat, jestli se povedlo nebo ne??
Ale tomuhle fakt nerozumim...
ivlisek píše:Bylo mi taky doporuceno defragmentace disku a vymena dat kabelu k hardisku. Co vy na to?
![Are you stupid ? :stupid:](./images/smilies/crazy3.gif)
Jako to chceš slyšet od 20-ti lidí, že máš udělat defragmentaci a vyměnit kabel?? Sakra chlape, to je to tak těžký odzkoušet a napsat, jestli se povedlo nebo ne??
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- ivlisek
- Nováček
V mym pc si v power dvd playeru poustim dvd filmy a film se nekde kousne, pritom casomira jede dal. Po chvilce kdyz se podivam do spravce uloh do procesu, zacne u tohoto programu prudce stoupat vyuziti pameti az na 600 000kb, vyzere mi to uplne pamet a kompl nahlasi kritickou chybu - restart. Pri vypalovani musi take dochazet k nejakym chybam, kazde 5 dvd spatne vypalene. U spousty programu se po nejakem case objevi tabulka,kde je chyba a neodesilat. Proste neco se stane a pc se sekne,kdyz dam ukoncit ulohu toho nejakyho programu,zase to chvilku vali. Nejak tama neprochazi pamet nebo co. Mam nove ramky a porad to dela. Prosim, poradte mi, cim to? Deskou? Grafikou? nevim co je to pio mod. Ale defragmentace probehla a kabel je jinej a porad nic.
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- ivlisek
- Nováček
- ivlisek
- Nováček
Tak jsem to zkusil i u kamose a predstavte si,ze se mu to taky kouslo a casomira jela dal v tom power dvd. Pak jsme to pustili v neru show time a tam to jelo nadherne! Sakra cim to je? Je pravda ze v neru 7 se mi spatne vypaluji filmy,mam vypalovacku uz 2 roky tak muze byt treba po ni!! Uz jsem objednal novou!! A nemel bych zkusit nainstalovat Nero 6?
- george5545
- Začátečník
-
- ivlisek
- Nováček
- izerS18
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Mně se takto kazila media taky....poslední možnost před reklamací byla reinstal woken,ten pomohl..ale když říkáš,že to i kámoši jde blbě,tak vyměnit mechaniku.Což jsi už udělal...nic neslouží věčně no...
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nero 7 a starsi pc
Napiš sestavu a víc podrobnosti...ivlisek píše:Mam velky problem, vypalovacky lg me hodne kazi dvd media, kazde 5 je spatne vypalene. Mam pc stare 3 roky. Nevite cim to je? Neni to treba novym nerem?