Nero 7 a starsi pc

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
ivlisek
Nováček
Nováček

Nero 7 a starsi pc

Příspěvek od ivlisek »

Mam velky problem, vypalovacky lg me hodne kazi dvd media, kazde 5 je spatne vypalene. Mam pc stare 3 roky. Nevite cim to je? Neni to treba novym nerem?
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Může to být asi čímkoliv. Nekompatibilní média, odcházející vypalovačka, vadný datový kabel, nabouraná windows, příliš fragmentovaný disk (nestíhá dodávat data a vypalování je přerušované). Zkus pro začátek jiná média a defragmentuj disk, taky bych zkusil vyměnit kabel. Nero zkus řadu 6, ta je celkem bezproblémová.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

tim myslis jako ze kdyz vypalujes treba 6 cd za sebou, ze to 5 je spatne ???
ivlisek
Nováček
Nováček

Příspěvek od ivlisek »

Pocitac se mi zabrzdi i kdyz si poustim film,sekne se obraz ale casomira jede dal. Nebo kdyz delam v nejakem programu, sem tam se sekne. Jakoby pocitac jel plynule,ale v jednu chvilku se neco stane, prestane dodavat vykon ale pak zase jede. Kdyz toudela pri vypalovani,tak je to jasny. Nero 7 kdyz vypaluje, skoci tam tabulka,ze nastala neocekavana chyba a ze bude ukonceno, ale rikam je to tak kazde 5 dvdcko. Ale proc ty filmy seknou ten obraz pokazde na jinem miste? Muze to byt vypalovackou? Mam dve lg. Klidne se stane i to, ze kdyz zapnu pc,tak hned prvni dvdcko je zkazeno. Ono jak kdy se to zkazi.
Hoonzooid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hoonzooid »

Jak už zde bylo psáno - defragmentace disku, výměna dat. kabelu...
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W
Centurion69
Nováček
Nováček

Příspěvek od Centurion69 »

Muze ot byt fakt cimkoli mimo to LG je peknej sutn mam s nim jen spatny zkusenosti...
ivlisek
Nováček
Nováček

Příspěvek od ivlisek »

kazdej rika,ze lg jsou hodne dobry vypalovacky. Tak nevim. Bylo mi taky doporuceno defragmentace disku a vymena dat kabelu k hardisku. Co vy na to?
Hoonzooid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hoonzooid »

Ja se vypalovaček LG musim zastat - mám s nimi jen a jen dobrý zkušenosti...
Ale tomuhle fakt nerozumim...
ivlisek píše:Bylo mi taky doporuceno defragmentace disku a vymena dat kabelu k hardisku. Co vy na to?
:stupid:
Jako to chceš slyšet od 20-ti lidí, že máš udělat defragmentaci a vyměnit kabel?? Sakra chlape, to je to tak těžký odzkoušet a napsat, jestli se povedlo nebo ne??
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Nejede ti náhodou v PIO modu?
Bathory
ivlisek
Nováček
Nováček

Příspěvek od ivlisek »

V mym pc si v power dvd playeru poustim dvd filmy a film se nekde kousne, pritom casomira jede dal. Po chvilce kdyz se podivam do spravce uloh do procesu, zacne u tohoto programu prudce stoupat vyuziti pameti az na 600 000kb, vyzere mi to uplne pamet a kompl nahlasi kritickou chybu - restart. Pri vypalovani musi take dochazet k nejakym chybam, kazde 5 dvd spatne vypalene. U spousty programu se po nejakem case objevi tabulka,kde je chyba a neodesilat. Proste neco se stane a pc se sekne,kdyz dam ukoncit ulohu toho nejakyho programu,zase to chvilku vali. Nejak tama neprochazi pamet nebo co. Mam nove ramky a porad to dela. Prosim, poradte mi, cim to? Deskou? Grafikou? nevim co je to pio mod. Ale defragmentace probehla a kabel je jinej a porad nic.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Bathory
ivlisek
Nováček
Nováček

Příspěvek od ivlisek »

tak v tom se nevyznam....o co tam jde? nejaka soucastka?
ivlisek
Nováček
Nováček

Příspěvek od ivlisek »

Tak jsem to zkusil i u kamose a predstavte si,ze se mu to taky kouslo a casomira jela dal v tom power dvd. Pak jsme to pustili v neru show time a tam to jelo nadherne! Sakra cim to je? Je pravda ze v neru 7 se mi spatne vypaluji filmy,mam vypalovacku uz 2 roky tak muze byt treba po ni!! Uz jsem objednal novou!! A nemel bych zkusit nainstalovat Nero 6?
george5545
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od george5545 »

A nemáš tam náhodou vir Stration?
HP Pavilion dv3600ec 13.3"LED T6400 3GB 320GB 9300M GS 512MB,DO,HDMI,eSata.Logitech V550 nano. HP 6735s Sempron SI40 2GHz, 2x1GB DDR2 800MHz, 250GB Sata Samsung HM250JI, Optiarc AD-7561S, AMD780G, Ati HD3200.Mirosoft bluetooth notebook mouse 5000.
ivlisek
Nováček
Nováček

Příspěvek od ivlisek »

A co ten vir dela? Delalo to i pred formatem disku a i po formatu disku. Internet na tom pc nemam....
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

Mně se takto kazila media taky....poslední možnost před reklamací byla reinstal woken,ten pomohl..ale když říkáš,že to i kámoši jde blbě,tak vyměnit mechaniku.Což jsi už udělal...nic neslouží věčně no...
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Nero 7 a starsi pc

Příspěvek od Dzin »

ivlisek píše:Mam velky problem, vypalovacky lg me hodne kazi dvd media, kazde 5 je spatne vypalene. Mam pc stare 3 roky. Nevite cim to je? Neni to treba novym nerem?
Napiš sestavu a víc podrobnosti...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“