Ted mam desku M848a se socketem A a na to sem nenasel zadny lepsi procesory. Ja mam procesor Sempron 3000+.
Tudiz bych potreboval desku se socketem AM2 ktera ma ale zaroven slot na AGP, grafiku totiz menit nechcu.
Ted zase prichazi na radu pameti ..... mam 2x512MB DDR. Neocekavam ze na novejsi desce budou sloty na pameti DDR ale bude tam vzdy DDR2. Stacilo by mi zase nejakejch 1GB pameti.
Chtel bych vedet jestli bych mohl za nakej malej peniz ty ramky, procesor a desku prodat. Chtel bych za procesor utratit kolem 2000 Kc (nejlip kdyby byl dvoujadrovej), za desku kolem 1000 Kc a za ramky taky kolem tech 1000 Kc.
Vim ze za tyhle maly prachy nebude zadnej super pocitac ale aspon bych chtel vedet, jestli bych potom alespon poznal nakej mensi rozdil ve vykonu.
Predem pisu ze mi je 16 let, nasi mi na PC nechcou dat penize a ja sem si tedka vydelal par risic na brigade takze uz treba 500 Kc navic u nakyho komponentu je pro me celkem hodne.
Predem diky za odpovedi.
PS: dyztak se mi nesmejte ze tady pisu naky kraviny ..... vnitrnostem PC skoro vubec nerozumim.