Problem s prehravanim dvd

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
ivlisek
Nováček
Nováček

Problem s prehravanim dvd

Příspěvek od ivlisek »

Nazdar borci,mam takovy problem. Film na dvd se mi v power dvd sekne ale casomira jede dal, pritom v neru show time ho prehraju naprosto v pohode. V dalsim dvd playeru se trha. Take me posledni dobou nemoc dobre vypaluje nero 7. Vypalovacku lg mam uz dva roky a porad na ni neco vypaluji. Tak si myslim ze je v haji. Uz jsem objednal novou. Nekdy me vypalovani nahlasi chybu,ze nero nemuze dokoncit vypalovani a program bude uzavren, nastala neocekavana chyba. Procesor mam 2400plus Sempron a desku Asus a ram 512mb. Nevite jak muzu odstranit problem se spatne vypalenyma a spatne prehravatelnyma dvd?? :comp:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s prehravanim dvd

Příspěvek od Dzin »

ivlisek píše:Nazdar borci,mam takovy problem. Film na dvd se mi v power dvd sekne ale casomira jede dal, pritom v neru show time ho prehraju naprosto v pohode. V dalsim dvd playeru se trha. Take me posledni dobou nemoc dobre vypaluje nero 7. Vypalovacku lg mam uz dva roky a porad na ni neco vypaluji. Tak si myslim ze je v haji. Uz jsem objednal novou. Nekdy me vypalovani nahlasi chybu,ze nero nemuze dokoncit vypalovani a program bude uzavren, nastala neocekavana chyba. Procesor mam 2400plus Sempron a desku Asus a ram 512mb. Nevite jak muzu odstranit problem se spatne vypalenyma a spatne prehravatelnyma dvd?? :comp:
Vyčistit mechaniku, zkusit jiná média..nebo za pár korun koupit jinou...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
ivlisek
Nováček
Nováček

Příspěvek od ivlisek »

Jinou mechaniku uz mam objednanou! Tak myslis ze je to tim? Ze nero udela chybu pri vypalovani,protoze je vypalovacka v haji?? Nebo mam nainstalovat starsi verzi nera?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

ivlisek píše:Jinou mechaniku uz mam objednanou! Tak myslis ze je to tim? Ze nero udela chybu pri vypalovani,protoze je vypalovacka v haji?? Nebo mam nainstalovat starsi verzi nera?
Zkusit to můžeš, těch důvodů je celá řada.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
ASUSik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ASUSik »

no, zajímavý, řešit problém hned objednáním nové vypalovačky :D ale tak proč ne

a co třeba win, nemáš je nějak rozhozený?
CPU: Intel Core2Duo E6750 2,66GHz@3,4GHz, Chladič : ASUS Silent Square ; MB: ASUS P5N32-E SLI PLUS ; GPU: ASUS EN8800GTS 640MB 600/1800 MHz ; RAM: Kingston PC6400 2x1024MB ; HDD: 2x WD 250GB, 1x Seagate 120GB ; PWR: ASUS 550W ; DVDRW: Asus DRW-1814BLT, HP DVD-Writer dvd840i ; TV: Leadtek PVR2000XP Expert ; FDD: ??? (černá); CASE: Asus TA21A
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“