PCI sata radic + seagate barracuda divne chovani
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
PCI sata radic + seagate barracuda divne chovani
mam takový problem, mam PCI sata radic + sata disk (seagate barracuda , a pata disk na kterem mam system. po pripojeni sata disku na radic je system takovy liny, zpomaleny, vsechno dela dyl. zkousel sem i ciste nainstalovat system na ten sata disk a pata disk sem uplne odpojil,zjistil sem ze pri diskovych operacich je disk extreme pomaly, napr pri hrani se to zasekava - pri nacitani lokaci se to zasekne, disk strasne chrousta, to na pata disku se se to nacita prubezne, pak pri minimalizovani na listu se plocha nacita strasne dlouho, jak kdybych mel 256ram,pripada mi to jak kdyby se ten disk vypinal , ram mam 1GB ....pak sem jeste bootnul disk z pata disku a sata disk vytah z radice a radic nechat normal nainstalovany v systemu a zase to jelo normalne...pouze po pripojeni disku na radic je to cely zpomaleny....nemate nejakou radu co s tim ?
radic je kouwell 571s + Seagate Barracuda 7200.10 ST3250620AS - 250GB SATA II , deska MSI KT400AV-L.
zkousel jsem nahodil novy bios radice, prepnout jumper na disku, radic jsem zkousel ve trech slotech
kdyz sem nainstaloval sea tools a chtel jsem provest jakykoliv test, napsalo mi to test unavailable, u toho pata disku si muzu testovat cokoliv, a to je to samsung....
radic je kouwell 571s + Seagate Barracuda 7200.10 ST3250620AS - 250GB SATA II , deska MSI KT400AV-L.
zkousel jsem nahodil novy bios radice, prepnout jumper na disku, radic jsem zkousel ve trech slotech
kdyz sem nainstaloval sea tools a chtel jsem provest jakykoliv test, napsalo mi to test unavailable, u toho pata disku si muzu testovat cokoliv, a to je to samsung....
- Nil
- Začátečník

Zkus program HD TUNE http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/ ... g[oz]=2.50
Otestuj si rychlost disku a z grafu uvidíš jak na tom je. Můj Seagate se taky podobně chová i když já nemám PCI Sata řadič
Otestuj si rychlost disku a z grafu uvidíš jak na tom je. Můj Seagate se taky podobně chová i když já nemám PCI Sata řadič
- Nil
- Začátečník

To jo běž ho reklamovat!!! Nemůžu si pomoc ale myslím si že Seagate ted na spolehlivost disků včetně poruchovosti pěkně ser.. a to je škoda
Asi si příště pořídím Samsunga nebo Hitachi
Naposledy upravil(a) Nil dne úte 7. srp 2007, 18:47, celkem upraveno 1 x.
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
- Nil
- Začátečník

- Icy_DeaD
- Černá karta

-
- Nil