Problém s DVD-ROM TEAC DV-516E
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Martinsix
- Začátečník

Problém s DVD-ROM TEAC DV-516E
Jakej je rozdíl mezi DVD+R a DVD-R??? Ja mam doma totiz DVD+R s filmem a nemuzu ho za boha rozbehnout v DVD-ROM Teac DV-516E!!! A v programu od nera mam napsano ze mi to DVD+R/DVD+RW neprecte. Existuje nejaka DVD-ROMka ktera to precte???
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Skus sa pozriet na novsi firmware....... mne to naposledy na palene DVD media pomohlo ( CD RW/DVD samsung... ) .....
Inak podla popisu na stranke Teacu..... by tato mechanika mala citat DVD+R bez problemu ( takze ten firmware moze pomost )...........
Tu mas pre istotu aj link :
www.teac.com/DSPD/support/dvd_drives/dvd_drives.htm
Inak podla popisu na stranke Teacu..... by tato mechanika mala citat DVD+R bez problemu ( takze ten firmware moze pomost )...........
Tu mas pre istotu aj link :
www.teac.com/DSPD/support/dvd_drives/dvd_drives.htm
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: DVD+R nejde prehrat
to musi byt dost stara dvdrom terajsie co kupis v obchodoch citaju aj + aj - skus najst ten firmware nasiel som celkom slusnu stranku ale neviem ci je to nejaky warez alebo nie ale skus www.rpc1.org ak je to warez tak sa ospravedlnjemMartinsix píše:Jakej je rozdíl mezi DVD+R a DVD-R??? Ja mam doma totiz DVD+R s filmem a nemuzu ho za boha rozbehnout v DVD-ROM Teac DV-516E!!! A v programu od nera mam napsano ze mi to DVD+R/DVD+RW neprecte. Existuje nejaka DVD-ROMka ktera to precte???
- Lucifer
- Začátečník

Muzu potvrdit ze mnohdy pomuze novy firmware pro DVD-ROM mechaniku, me necetla jedna Toshiba (model si nepamatuji ale trochu starsi) vubec vypalene DVD+R - nebo DVD-R ??? Proste uz si to nepamatuji, ale cetla jen jeden s tech formatu, novy firmware a cte vse absolutne v pohode - navic i ty co sli predtim cte o DOST rychleji nez predtim (palene DVD, obyc jedou samozrejme stejne), zadnej problem...
...takze jako prvni vec bych pohledal pro tu tvoji mechaniku novejsi firmware, pokud nepomuze tak mechaniku vysroubovat z PC a vyhodit z okna...
...takze jako prvni vec bych pohledal pro tu tvoji mechaniku novejsi firmware, pokud nepomuze tak mechaniku vysroubovat z PC a vyhodit z okna...
Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
- -melda-
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: DVD+R nejde prehrat
Měl jsem 516E taky v PC, ale šla pryč v době, kdy jsem začal vypalovat na DVD. Teac zkrátka některé vypálené DVD z LiteOn 411S nechtěl číst. Prodal jsem ho a koupil DVD-ROM LiteOn 165H.Martinsix píše:Jakej je rozdíl mezi DVD+R a DVD-R??? Ja mam doma totiz DVD+R s filmem a nemuzu ho za boha rozbehnout v DVD-ROM Teac DV-516E!!! A v programu od nera mam napsano ze mi to DVD+R/DVD+RW neprecte. Existuje nejaka DVD-ROMka ktera to precte???
516E je halt hodně rozmazlená DVD-ROMka. Dnes vypaluju na Pioneer a zatím všechna média z něho jsou na kámošově 516E čitelná...
i7 2600K.:. GA-P67A-UD3P-B3 .:. 16 GB RAM .:. RX580 4GB .:. RM750x(2018)