Problém s DVD-ROM TEAC DV-516E

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Martinsix
Začátečník
Začátečník

Problém s DVD-ROM TEAC DV-516E

Příspěvek od Martinsix »

Jakej je rozdíl mezi DVD+R a DVD-R??? Ja mam doma totiz DVD+R s filmem a nemuzu ho za boha rozbehnout v DVD-ROM Teac DV-516E!!! A v programu od nera mam napsano ze mi to DVD+R/DVD+RW neprecte. Existuje nejaka DVD-ROMka ktera to precte???
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Skus sa pozriet na novsi firmware....... mne to naposledy na palene DVD media pomohlo ( CD RW/DVD samsung... ) .....
Inak podla popisu na stranke Teacu..... by tato mechanika mala citat DVD+R bez problemu ( takze ten firmware moze pomost )...........
Tu mas pre istotu aj link :
www.teac.com/DSPD/support/dvd_drives/dvd_drives.htm
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Tak bud mas blbe vypalene DVD nebo je spatna mechanika. Zkus tu mechaniku reklamovat. Tento model by mel DVD+R/RW podporovat
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: DVD+R nejde prehrat

Příspěvek od JanoF »

Martinsix píše:Jakej je rozdíl mezi DVD+R a DVD-R??? Ja mam doma totiz DVD+R s filmem a nemuzu ho za boha rozbehnout v DVD-ROM Teac DV-516E!!! A v programu od nera mam napsano ze mi to DVD+R/DVD+RW neprecte. Existuje nejaka DVD-ROMka ktera to precte???
to musi byt dost stara dvdrom terajsie co kupis v obchodoch citaju aj + aj - skus najst ten firmware nasiel som celkom slusnu stranku ale neviem ci je to nejaky warez alebo nie ale skus www.rpc1.org ak je to warez tak sa ospravedlnjem
Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

Muzu potvrdit ze mnohdy pomuze novy firmware pro DVD-ROM mechaniku, me necetla jedna Toshiba (model si nepamatuji ale trochu starsi) vubec vypalene DVD+R - nebo DVD-R ??? Proste uz si to nepamatuji, ale cetla jen jeden s tech formatu, novy firmware a cte vse absolutne v pohode - navic i ty co sli predtim cte o DOST rychleji nez predtim (palene DVD, obyc jedou samozrejme stejne), zadnej problem... :-D

...takze jako prvni vec bych pohledal pro tu tvoji mechaniku novejsi firmware, pokud nepomuze tak mechaniku vysroubovat z PC a vyhodit z okna...

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
-melda-
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: DVD+R nejde prehrat

Příspěvek od -melda- »

Martinsix píše:Jakej je rozdíl mezi DVD+R a DVD-R??? Ja mam doma totiz DVD+R s filmem a nemuzu ho za boha rozbehnout v DVD-ROM Teac DV-516E!!! A v programu od nera mam napsano ze mi to DVD+R/DVD+RW neprecte. Existuje nejaka DVD-ROMka ktera to precte???
Měl jsem 516E taky v PC, ale šla pryč v době, kdy jsem začal vypalovat na DVD. Teac zkrátka některé vypálené DVD z LiteOn 411S nechtěl číst. Prodal jsem ho a koupil DVD-ROM LiteOn 165H.
516E je halt hodně rozmazlená DVD-ROMka. Dnes vypaluju na Pioneer a zatím všechna média z něho jsou na kámošově 516E čitelná...

i7 2600K.:. GA-P67A-UD3P-B3 .:. 16 GB RAM .:. RX580 4GB .:. RM750x(2018)
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“