heh tak sem se koukal až teď...vypadá to fakt super
btw Highlandere už to bude? už se těším
jinak pomalu bych uvažoval o tom časem to fakt dělat ve větším a buď to zapatentovat svépomocí (ale to leda v česku protože to něco stojí) a/nebo se spojit s nějakou firmou (třeba Aquacool)...protože ačkoliv se to teď může zdát jako blbost, tak svět je hajzl a někdo to ukradne a zapatentuje než řeknete švec (hodně českejch firem z různejch oborů na to už dojelo) a to by byla HODNĚ škoda...
edit2// jak moc to dělá pnutí desky? nechci strašit ale teď sem koukal na jednu zlobivou desku co sem dostal, vypadá to že běžela celej život pouze s boxem a pod CPU je vypuklá jak kdyby si s ní někdo hrál fotbal...takže tak
OBR píše:Ted jsem to tu +- mesic nesledoval jak to vypada? je blok hotov a pripraven k vyrobe (prodeji)?
hotovy je prototyp (fotky o par stranek vzadu), ktery se otestoval, kazdou chvilu by mel byt zverejneny test. potom se pravdepodobne bude vyrabet vylepsena revize, ktera bude lepsi...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
kdyz pominu etickou stranku veci, tak tu mame pravidlo
c. 2 - "Respektujte copyright"
a) jasne jsem napsal ' all rights reserved : L.Zizka (zizka@spokar.com)
b) - vetsina jpg obrazku, co zverejnil bez meho souhlasu, mela mnou vyplneny Copyright v Metadata
ja bych to mozna i presel, ale ty si vubec neuvedomujes dusledky toho co si udelal a cele to jen bagatelizujes (coz dava hodne spatny priklad0
\ ... az uvidim vysledky testu v kontextu ostatnich WB - tak probehnou mensi upravy v navaznosti na vys. testu - urcite varianty mam uz pripraveny, takze to pak pujde velice rychle - nicmene uz to (po zkusenostech na tomto foru) budu resit zrejme pouze PRIVATNE
xxx:
Já vím, že mi do toho nic nění, ale docela dlouho tenhle thread se zájmem sleduju, a celkem by mě mrzelo, kdyby jsme kvůli řekněme nevhodnému jednání jednoho jedince(no flame pls), o možnost sledovat vývoj tohohle WB přišli.
Takže se přimlouvám, a určitě nebudu sám, abys to prostě přešel a dále pokračoval.
PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali
PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
Já se přidávám. Také to celou dobu sleduju, je to nejzajímavější projekt co tu je za poslední dobu... O blok budu mít určitě zájem. Takže držím palce a přeju pevný nervy.
xxx se k tumu vyjadri sam, ale uplne privatne, inkognito to nebude, informace nejake budou, ale budeme muset byt opatrnejsi a nebude to takove otevrene jako doposud, tedy predpokladam.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
..coz je na jedne strane pochopitelne, na druhe strane to ale muze prinest pouze minusy, protoze co si budem povidat, spousta veci, ktere se menily, byly odvozeny prave z diskuse.. ..skoda no..
2) Pokud bude blok opravdu tak fajnovy, jak tady mluvite a xxx udela par kousku na prodej, tak za rozumnou cenu (okolo 1500?) bych si urco 1 kousek vzal
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
bad news
... bohuzel momentalne menim zamestnani -> (delal jsem nejake designove navrhy pro IKEU a vznikla okolo toho mensi neshoda s vedenim firmy ) takze si tet hledam new job
... projekt momentalne z me strany muze bezet dal, ale jen po vyvojove a konstrukcni strance /ale predpokladam, ze se to zase rychle zmeni
ps. zmena mailu na : zizka.xxx@gmail.com ps2. STATUS : velmi slusny designer & konstrukter s 5-6 letou praxi hleda praci
Kamikadze píše:Jestli muzu tak bych mel dotaz a poznamku.
1) kde by mel ten clanek vyjit? Tady na PCT?
2) Pokud bude blok opravdu tak fajnovy, jak tady mluvite a xxx udela par kousku na prodej, tak za rozumnou cenu (okolo 1500?) bych si urco 1 kousek vzal
ano clanek ma vyjit na PTC webu
na to kdy, se budes muset zeptat Highlandera - ? v pondeli mi rek- ze posilat ho bude zitra nebo pozitri ... vic nevim
takze mam konstrukcne vyreseny a zhotoveny 3D model rev.2
- je zmeneno vnejsi uzporadani - pribyla zapustena(spoluprace s myomem) a delena nerezova spona
- vymyslel jsem nove orig. vnitrni usporadani - ktere ale zatim nebudu zverejnovat
- blok bude vykonejsi nez puvodni rev. a praktikctejsi s ohledem na montaz na ruznych MB - kde mohl prekazet natoceny cipset + je mozne mit rozumne chladice na civkach ...
- tato verze bude i vyrobne jednodussi
- zdokonaleno pripevneni spodni CU casti
- bocni oboustranne LED osvetleni
...
PC1: Core 2 Duo E6400@3,2GHz, Asus Rampage Formula, 4x1GB DDR2 Geil , MSI GTX275, 2 x Seagate 320GB + 1TB, Enermax Liberty 500W a vše si hoví v Chieftecu LBX-02B-B-B
PC2: Barton 2500+@2200MHz, MSI K7N2 Delta, 2x256+1x512 MB DDR400, Seagate 400 GB a 80GB, Leadtek 6600GT, MB+CPU+GPU water cooled
darrth: materialu na vyrobu neni mnoho... muzes to udelat jeste z tvrzene oceli, ale i tak je porad mekka a nebo jeste (pukud se z toho delaji plechy) z nastrojarske oceli, ale cena bude urco vyssi. nerez je na tohle nejlepsi...