Problém s nestabilitou (zdroj?)

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Izzael
Nováček
Nováček

Problém s nestabilitou (zdroj?)

Příspěvek od Izzael »

Mám problém s nestabilitou systému. Myslim ze to muze byt zdrojem mam fortron 300w. Zacalo to ale az vcera po 8 hodinach provozu, nejdrive jsem nemohl najet do spravce (procesy), tak jsem preinstaloval windows - chvili v poradku a pul hodine modra obrazovka (kde bylo napsano neco o ATI) a ted uz ani nenajedu do win cerna obrazovka. Zkousel jsem dat jen integ.grafiku a taky porad stejny. Vidim to na zdroj nestiha. Muzete poradit co by to mohlo byt.
Sestava: proc. Intel celeron D331 2,6ghz, 1 GB ram, ATI radeon 1950pro, 1xHDD, 1xDVDRW, 300w zdroj fortron

//edit Jája: přesun z ostatní HW
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

300W zdroj by tu tvoji sestavu už fakt mohl mít problém utáhnout.
Ale říkáš, že měl problém, i když jsi tu X1950 odstranil?
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Izzael
Nováček
Nováček

Příspěvek od Izzael »

Kartu jsem nevytahl ze slotu, takze napeti porad do ni slo. Spis jsem to zkousel jen jestli mi neodesla grafika, a vypada to ze ne protoze to nenajede ani s intg.grafikou
djgeneral
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od djgeneral »

Zkus tu grafiku vytahnout(jeď na integrovaný), odpoj všechny přebytečný věci (pokud máš víc HDD apod.) a zkus to.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“