Foták nelze zapnout

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
12345
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Foták nelze zapnout

Příspěvek od 12345 »

Čaute mám problém byl jsem na dovolené a trochu mi navlhlo pouzdro od foťáku. Foťák byl uplně suchy jen na jedné straně byl trochu vlhky stačilo to utřít jen rukou. Na druhý den když jsem ho chtěl zapnout tak se nic nestalo. Vyměnoval jsem baterie všechno možné jsem zkoušel, ale foto se prostě nezapne. Kdyby měl něko nějaký nápad co by s tím moblo být tak dejte vedět. Dík! Značka je SONY S60.
CPU: AMD Athlon64 3200+ Venice MB: MSI K8N Neo4-F VGA: ATI Sapphire X850Pro RAM: OCZ 2x512MB DDR400 (2-3-3-6) HDD: Seagate Barracuda ATA 120GB DVD-RW: LG GSA-4120B SOUND: Creative SB Live 5.1 CASE: EuroCase ML8023 REPRO: Genius SW-5.1 HT ZDROJ: FORTRON 400W
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Zkus ho postavit bez baterek na slunko a po nějaký době (pokud by to nezabíralo), tak bych ho velmi opatrně zkusil rozebrat.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Foták nelze zapnout

Příspěvek od Dzin »

12345 píše:Čaute mám problém byl jsem na dovolené a trochu mi navlhlo pouzdro od foťáku. Foťák byl uplně suchy jen na jedné straně byl trochu vlhky stačilo to utřít jen rukou. Na druhý den když jsem ho chtěl zapnout tak se nic nestalo. Vyměnoval jsem baterie všechno možné jsem zkoušel, ale foto se prostě nezapne. Kdyby měl něko nějaký nápad co by s tím moblo být tak dejte vedět. Dík! Značka je SONY S60.
Je v zaruce? Zkus fén ale neuvař ho, spiš chladný vzduch...mohlo tam cokoliv se odpálit vlhkem nebo z oxidovat.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
JvtDeSiGn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JvtDeSiGn »

na ten fén bych dával bacha, to hřeje až moc

jinak, jestli ti to už zkratlo (když ses to pokusil zapnout), tak seš víš kde :? , ale ti rozebranim nejni tak špatnej nápad, já mam takový zkušenosti že rozebránim, pročistěnim, a pak složenim, se dá opravit nemožné :wink:
All I know is that I know nothing.
Obrázek
Intel Pentium II 233 MHz, Nvidia GeForce2 MX 200, 192 MB RAM
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

většina fénů umí vypnout ohřev vzduchu...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
JvtDeSiGn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JvtDeSiGn »

Trinom píše:většina fénů umí vypnout ohřev vzduchu...
já nad fénem upravuju tamiya plastový tyčky, tak vim že fén to umí pěkně rozparádit, stejně jako plamen zapalovače :o
All I know is that I know nothing.
Obrázek
Intel Pentium II 233 MHz, Nvidia GeForce2 MX 200, 192 MB RAM
12345
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 12345 »

V záruce už není a je to asi už 14 dní co jsem přijel z dovolené tak už to bude asi suche.. a když strčím baterky do fotáku a zavřu ten poklop tak mi problikne ledka která znazornuje jesli pracuje nebo ne.. a když ho prostě zapnu tak se nic nestane! Asi ho rozeberu.
CPU: AMD Athlon64 3200+ Venice MB: MSI K8N Neo4-F VGA: ATI Sapphire X850Pro RAM: OCZ 2x512MB DDR400 (2-3-3-6) HDD: Seagate Barracuda ATA 120GB DVD-RW: LG GSA-4120B SOUND: Creative SB Live 5.1 CASE: EuroCase ML8023 REPRO: Genius SW-5.1 HT ZDROJ: FORTRON 400W
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

JvtDeSiGn píše:na ten fén bych dával bacha, to hřeje až moc
psal sem fénem ale studeným vzduchem! Lépe čti.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“