prevod do divx
- houmran
- Začátečník

prevod do divx
mam dvd prehravac http://www.dvorsky.cz/eshop/dvd-prehrav ... 14228.html
ale programem Ultra QuickTime Converter jsem prevedl film ve formatu MP4 do Xvid a kdyz jsem to chtel prehrat tak to ani nenacetlo ten nazev v menu.mam asi spatny program nebo co tak pokud vite o lepsim programu tak prosim o jeho link nebo nazev.Lepsi by teda nez Xvid byl DivX ze?
ale programem Ultra QuickTime Converter jsem prevedl film ve formatu MP4 do Xvid a kdyz jsem to chtel prehrat tak to ani nenacetlo ten nazev v menu.mam asi spatny program nebo co tak pokud vite o lepsim programu tak prosim o jeho link nebo nazev.Lepsi by teda nez Xvid byl DivX ze?
Procesor :Intel Pentium Core2Duo 8200 !!!!!! ,ATI 3870,základna Gigabyte ,Ram 2x1GB a-data,USB DVB-T LifeView,LCD DELL 19",HDD 2x500GB,Wi-Fi 512/256,
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To jsem měl napsat já
...
//Dzin: ???? nějak nechápu tenhle tvůj OT post..
// Trinom: Promiň, to měl být žert. O SUPERu jsem vždycky psal já
//Dzin: ???? nějak nechápu tenhle tvůj OT post..
// Trinom: Promiň, to měl být žert. O SUPERu jsem vždycky psal já
Naposledy upravil(a) Trinom dne sob 11. srp 2007, 20:29, celkem upraveno 1 x.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: prevod do divx
Jak na co mě se osvědčil DivXhoumran píše:mam dvd prehravac http://www.dvorsky.cz/eshop/dvd-prehrav ... 14228.html
- zombux
- Odborník PCT

- ASUSik
- Začátečník

-
Xvid je zadara
doporučuju mediacoder, je fakt výbornej (bohužel mě teď nechodí) a taky zadara 
CPU: Intel Core2Duo E6750 2,66GHz@3,4GHz, Chladič : ASUS Silent Square ; MB: ASUS P5N32-E SLI PLUS ; GPU: ASUS EN8800GTS 640MB 600/1800 MHz ; RAM: Kingston PC6400 2x1024MB ; HDD: 2x WD 250GB, 1x Seagate 120GB ; PWR: ASUS 550W ; DVDRW: Asus DRW-1814BLT, HP DVD-Writer dvd840i ; TV: Leadtek PVR2000XP Expert ; FDD: ??? (černá); CASE: Asus TA21A
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

to ano, ale v názvu toho konvertoru je "Quicktime", takže tam je možný všechnoDzin píše:Psal do Xvidzombux píše:otázkou je do čeho to ten "converter" zkonvertil, zkusil bych na to pustit GSpot. třeba to ten přehrávač nevzal jen kvůli špatné příponě souboru
GSspot na to pustit ale může to jo--
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- houmran
- Začátečník

tak tento program Ultra QuickTime Converter jsem uz smaznul a pouzivam Color video convertor a je super.GSpot mam a tan ukazoval nejaky problem v polozce user data\metadata - tam to ukazovalo nejaky spatny koncovky a ne divx ani xvid tak jsem to preconvertil v coloru a super
Procesor :Intel Pentium Core2Duo 8200 !!!!!! ,ATI 3870,základna Gigabyte ,Ram 2x1GB a-data,USB DVB-T LifeView,LCD DELL 19",HDD 2x500GB,Wi-Fi 512/256,
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: