problem s Ovislink WL-5460AP

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
KnOx
Začátečník
Začátečník

problem s Ovislink WL-5460AP

Příspěvek od KnOx »

caw
mam takovej problem...:-(
mam doma wi-fi net pres acces point Ovislink WL-5460AP
obcas kdyz vytahnu sitovej kabel s kompu
a pak ho pripojim zpet nechce se mi komp spojit s acces pointem porad mi to v kompu neco vyhledava a nakonec se to nepripoji...
a dneska se mi to nechce pripojit vubec...
mam doma jeste notas acer a na nem to je v poho kdikoliv to napichnu krasne se to pripoji...jinak v sitovem kabelu to neni je to odzkouseno...
mozna bych si typl ze to muze delat OS mam totiz Vistu a na notasu je XP...tak me treba napadlo ze vista moc nemusi zminenni Ovislink WL-5460AP...
nebo ze to muze byt i ovladacem sitove karty...fakt uz sem celkem bezradnej nwm co ted s tim...tak kdyby mel nekdo nakou radu tak moc dik :wink:
djgeneral
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od djgeneral »

Jde ti se z toho PC dostat do webového rozhraní toho AP? Zkusil si AP rebootovat?IP ti přiděluje DHCP?
KnOx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KnOx »

ne nejde ani do toho AP rozhrani...
jinak IP mam nastavenou at mi ju prideluje DHCP server...
jj AP sem nekolikrat rebutoval..
ale co je zajimavy ted sem stejne sitovej kabel strcil do miho pc a nic zase se to nechtelo pripojit...a pak sem ho strcil do notasu a uplne v pohode se to pripojilu...uz me to vazne sere.. :x
djgeneral
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od djgeneral »

Mám stejnej AP jako ty a s Vistama mi to problémy nedělalo. Co třeba přeinstalovat ovladače od síťovky? Vypnout DHCP a nastavit IP ručně?
KnOx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KnOx »

ono Vistama to nebude, pac sem mel na notu taky chvilku visty a fungovalo bez problemu...mozna to ma fakt na starosti ta sitovka...
zkusim stahnout novy ovladace a instnout je a dam vedet...
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“