Mas v nastaveni na RapidShare povolene Direct downloads? Ja s RapGetem nemam nejmensi problem a umi i navazovat na roztahane soubory. Jedine, co me trochu stve jsou ty vyskakujici notifikace o stazeni...Cujo píše:zdravím, mám nově premium, hodím login a heslo do rapgetu a přesto mi nestahuje.. je tady někdo komu funguje v pohodě?
Hromadný downloader na rapidshare.com...
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Lojza
- Začátečník

- Cujo
- Mírně pokročilý

- Cujo
- Mírně pokročilý

- Cujo
- Mírně pokročilý

něco sem tady na toto téma sesmolil, když to někomu pomůže, budu rád 
http://cujik.blogspot.com/2007/08/premi ... na-to.html
http://cujik.blogspot.com/2007/08/premi ... na-to.html
- kenas
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nejlepsi je flashget... jenom si oznacim odkazy dam control + c a uz to tam mam nahozeny a stahuje.
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. (Albert Einstein)
CPU: C2D E6300 @ 2800MHz | MB: Asus P5B Deluxe| GPU: Sapphire X1950Pro 256 DDR3 | Pameti: 1GB Corsair XMS2800 MHz CL 4-4-4-12 & 2x 1GB A-Data EE 800MHz CL 4-4-4-12 | HDD: Seagate 250GB 16MB 7200o. | Zdroj: Enermax Liberty 400W | Zvukovka: Creative Audigi SE 7+1 | Case: Coolermaster Centurion 5 |Mechanika: LG DVD-RAM H20L | Repra: Creative T6060 | Monitor: Samsung 206BW |
CPU: C2D E6300 @ 2800MHz | MB: Asus P5B Deluxe| GPU: Sapphire X1950Pro 256 DDR3 | Pameti: 1GB Corsair XMS2800 MHz CL 4-4-4-12 & 2x 1GB A-Data EE 800MHz CL 4-4-4-12 | HDD: Seagate 250GB 16MB 7200o. | Zdroj: Enermax Liberty 400W | Zvukovka: Creative Audigi SE 7+1 | Case: Coolermaster Centurion 5 |Mechanika: LG DVD-RAM H20L | Repra: Creative T6060 | Monitor: Samsung 206BW |
- darkmagic35
- Nováček

-
Re: Hromadný downloader na rapidshare.com...
Ahoj, taky pouzivam na stahovani z rapidshare.com USDownloader managera a jsem s nim temer spokojen. Stahuji jako free user a pri stahovani pres Firefox to stahuje dejme tomu rychlosti 120kBps a pres USDownloader zhruba 50kBps. Zkousel jsem nastavit Limity rychlosti na hodnoty 500kBps ale to stejnak nepomohlo. Zadne dalsi omezeni jsem tam nevidel..
Nevite cim to je??
dekuji
Nevite cim to je??
dekuji
Intel Core2 Duo E8200 @ 3.60GHz, Abit IP35 Pro, Patriot Memory PDC24G6400LLK 4096MB, Asus EN8800GT 512MB, Seagate Barracuda ES ST3250620NS, Corsair HX520, case Thermaltake Armor Jr., Windows Vista Home Premium 64bit
- RaslB
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
viem
pre FREE užívateľov RS.com je limit sťahovania 500kbps čiže približne 62kBps
ale na to je tu iný thread:
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=100
pre FREE užívateľov RS.com je limit sťahovania 500kbps čiže približne 62kBps
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=100
- spike18
- Černá karta

-
Nejlepší je FreeDownload manager
- darkmagic35
- Nováček

-
ja vim te je tam omezeni rychlosti, mam problem ale v tom, ze kdyz stahuje pouze pres Firefox tak to jede 2,5 krat rychleji nez pres USD ten samej linkRaslB píše:viem![]()
pre FREE užívateľov RS.com je limit sťahovania 500kbps čiže približne 62kBps![]()
viewtopic.php?f=32&t=122705&st=0&sk=t&sd=a&start=100
Intel Core2 Duo E8200 @ 3.60GHz, Abit IP35 Pro, Patriot Memory PDC24G6400LLK 4096MB, Asus EN8800GT 512MB, Seagate Barracuda ES ST3250620NS, Corsair HX520, case Thermaltake Armor Jr., Windows Vista Home Premium 64bit
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ze by proto, ze to FF ukazuje blbe? Ono to je totiz ze ti to dodava data kazdou 2s (napriklad) a tim padem je stahovani pomalejsi. Ale FF to neumi spravne dopocitat...
Jo, kdybyste pouzivali sluzby portovane pro RapidShare (vetsinou placene pres SMS), tak mate po problemech (navic to je pri velkem vyuziti casto o neco vyhodnejsi). Udelal bych reklamu na projekt, na kterem prave delam, ale asi je tu reklama zakazana, jestli chce nekdo videt, tak SS.
Jo, kdybyste pouzivali sluzby portovane pro RapidShare (vetsinou placene pres SMS), tak mate po problemech (navic to je pri velkem vyuziti casto o neco vyhodnejsi). Udelal bych reklamu na projekt, na kterem prave delam, ale asi je tu reklama zakazana, jestli chce nekdo videt, tak SS.
- xtorm
- Nováček

-
luxusné došel sem na dobrej způsob :
Stáhněte si USDownloader
a tuhle instalačku pak do něj nainstalujte a dělejte to co chce a jede to v pohodě !!!
Stáhněte si USDownloader
a tuhle instalačku pak do něj nainstalujte a dělejte to co chce a jede to v pohodě !!!
Kód: Vybrat vše
http://jacube.xf.cz/tutorials/files/USD-PREMIUM-RS.COM.exe- djforky
- Nováček

-
JDENDOZNAČNE-- IDM--
- MrDolar
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
zdravím taham prez rapget ale zdá se mi pomalý... máte něco lepšího? tohle ale neni to podstatny jelikoz na rapidshare je limit jen 3GB na den mám vice PA učtu jde do nějakého programku nastrkat všechny učty a kdyz je jeden vyčerpaný tak aby jel prez ten další?
někdo se najde
- myom
- Středně pokročilý

tusim, ze do rapgetu jde nahazet vice uctu, ne? ja pouzivam FDM a tam to jde.
btw dej si dokupy podpis s pravidly.
btw dej si dokupy podpis s pravidly.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
.. no ale už to neřeším, mám flashget který mi vyhovuje..