Hromadný downloader na rapidshare.com...

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Cujo píše:zdravím, mám nově premium, hodím login a heslo do rapgetu a přesto mi nestahuje.. je tady někdo komu funguje v pohodě?
Mas v nastaveni na RapidShare povolene Direct downloads? Ja s RapGetem nemam nejmensi problem a umi i navazovat na roztahane soubory. Jedine, co me trochu stve jsou ty vyskakujici notifikace o stazeni...
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

právě že mám Obrázek.. no ale už to neřeším, mám flashget který mi vyhovuje..
//jo tak sem zjistil že mi pro jistotu zase nefunguje resuming, ach jo asi najdu nějaký program kde pojede všechno do soudného dne :x
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Kdybyste zkusili IDmana tak byste měli po problémech.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

Lojza píše:Kdybyste zkusili IDmana tak byste měli po problémech.
jn až na to že se do něj musí házet linky po jednom nebo z txt souboru.. a jak tam nastavím aby mi to stáhlo jeden, pak druhý a pak další soubor bez toho abych to musel manuálně pouštět?
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

hehe tak řešení je tady :) na rapget je potřeba mít ten login v tom tvaru který člověk dostane při zakoupení, já sem si ho změnil a tak mi to rapget nebral, už všechno jede jak má, díky bohu :)
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

něco sem tady na toto téma sesmolil, když to někomu pomůže, budu rád :)
http://cujik.blogspot.com/2007/08/premi ... na-to.html
kenas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kenas »

nejlepsi je flashget... jenom si oznacim odkazy dam control + c a uz to tam mam nahozeny a stahuje.
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. (Albert Einstein)

CPU: C2D E6300 @ 2800MHz | MB: Asus P5B Deluxe| GPU: Sapphire X1950Pro 256 DDR3 | Pameti: 1GB Corsair XMS2800 MHz CL 4-4-4-12 & 2x 1GB A-Data EE 800MHz CL 4-4-4-12 | HDD: Seagate 250GB 16MB 7200o. | Zdroj: Enermax Liberty 400W | Zvukovka: Creative Audigi SE 7+1 | Case: Coolermaster Centurion 5 |Mechanika: LG DVD-RAM H20L | Repra: Creative T6060 | Monitor: Samsung 206BW |
darkmagic35
Nováček
Nováček

Re: Hromadný downloader na rapidshare.com...

Příspěvek od darkmagic35 »

Ahoj, taky pouzivam na stahovani z rapidshare.com USDownloader managera a jsem s nim temer spokojen. Stahuji jako free user a pri stahovani pres Firefox to stahuje dejme tomu rychlosti 120kBps a pres USDownloader zhruba 50kBps. Zkousel jsem nastavit Limity rychlosti na hodnoty 500kBps ale to stejnak nepomohlo. Zadne dalsi omezeni jsem tam nevidel..
Nevite cim to je??
dekuji
Intel Core2 Duo E8200 @ 3.60GHz, Abit IP35 Pro, Patriot Memory PDC24G6400LLK 4096MB, Asus EN8800GT 512MB, Seagate Barracuda ES ST3250620NS, Corsair HX520, case Thermaltake Armor Jr., Windows Vista Home Premium 64bit
RaslB
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaslB »

viem :)
pre FREE užívateľov RS.com je limit sťahovania 500kbps čiže približne 62kBps :wink:
ale na to je tu iný thread:
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=100
spike18
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od spike18 »

Nejlepší je FreeDownload manager
darkmagic35
Nováček
Nováček

Příspěvek od darkmagic35 »

RaslB píše:viem :)
pre FREE užívateľov RS.com je limit sťahovania 500kbps čiže približne 62kBps :wink:
ale na to je tu iný thread:
viewtopic.php?f=32&t=122705&st=0&sk=t&sd=a&start=100
ja vim te je tam omezeni rychlosti, mam problem ale v tom, ze kdyz stahuje pouze pres Firefox tak to jede 2,5 krat rychleji nez pres USD ten samej link
Intel Core2 Duo E8200 @ 3.60GHz, Abit IP35 Pro, Patriot Memory PDC24G6400LLK 4096MB, Asus EN8800GT 512MB, Seagate Barracuda ES ST3250620NS, Corsair HX520, case Thermaltake Armor Jr., Windows Vista Home Premium 64bit
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

Ze by proto, ze to FF ukazuje blbe? Ono to je totiz ze ti to dodava data kazdou 2s (napriklad) a tim padem je stahovani pomalejsi. Ale FF to neumi spravne dopocitat...

Jo, kdybyste pouzivali sluzby portovane pro RapidShare (vetsinou placene pres SMS), tak mate po problemech (navic to je pri velkem vyuziti casto o neco vyhodnejsi). Udelal bych reklamu na projekt, na kterem prave delam, ale asi je tu reklama zakazana, jestli chce nekdo videt, tak SS.
xtorm
Nováček
Nováček

Příspěvek od xtorm »

luxusné došel sem na dobrej způsob :

Stáhněte si USDownloader
a tuhle instalačku pak do něj nainstalujte a dělejte to co chce a jede to v pohodě !!!

Kód: Vybrat vše

http://jacube.xf.cz/tutorials/files/USD-PREMIUM-RS.COM.exe
djforky
Nováček
Nováček

Příspěvek od djforky »

JDENDOZNAČNE-- IDM--
MrDolar
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDolar »

zdravím taham prez rapget ale zdá se mi pomalý... máte něco lepšího? tohle ale neni to podstatny jelikoz na rapidshare je limit jen 3GB na den mám vice PA učtu jde do nějakého programku nastrkat všechny učty a kdyz je jeden vyčerpaný tak aby jel prez ten další?
někdo se najde
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

tusim, ze do rapgetu jde nahazet vice uctu, ne? ja pouzivam FDM a tam to jde.

btw dej si dokupy podpis s pravidly.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“