Win XP a plné vytížení CPU přes Hardware Interrupts

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Win XP a plné vytížení CPU přes Hardware Interrupts

Příspěvek od Andrw »

Když jsem jako vždycky nechal mazat DVD-RW v Neru 6 tak se mi na konci jak kdyby zasekla mechanika a pořád jako cyklus se roztáčela a zase zastavovala.Problém byl v tom že mechanika nereagovala ani na vysunutí média jakýmkoliv způsobem - nepoomohlo ani odhlášení ani restart - mechanika dělala furt to samé....ani vypnout PC nešlo kvuli tomu.Tak jsem vypl PC natrvdo...zkusil odpojit a zase zapojit všechny kábly a po spuštění se dalo konečně médium vyndat...

Newím zda měla tato událost nějakou spojitost s touto věci:

Po spuštění windows je při jakékoliv práci ve Windows abnormálně (na 100%) vytížené Hardware Interrupts a tím pádem je jakákoliv práce ve Windows 2x tak pomalejší než dřív...Pokud spustím nějaký program tak celou dobu taky vytěžuje CPU na MAX!!!
Tohoto ukazu jsem si všiml i na mém ACER notebooku - když vsunu do PCMCIA T-mobile EDGE kartu na internet a připojím se na NET a jakmile začnu stahovat nebo prohlížet stránky, tak se vytíží Hardware Interrupts na MAX!!!!!!Přitom na jiném notebooku (IBM) tohle vůbec nedělá!!!
NA PC možná bude stačit reinstall Windows ale potřeboval bych to vědět jak se toho zbavit už kvuli notebooku - u něj nepomohl ani formát a reinstall Windowsu!!!!
PLS help.. :cry:
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

tohle muzou zpusobovat spatny drivery, zkus se mrknout po updatech u vyrobcu.
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

problem muze byt mnohem trivialnejsi... viry, spyware :)
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

a nebo uplne jednoduchy... pocitac se snazi aktualizovat system, ale z nejakeho duvodu se mu to nedari (uz zminovany spyware a viry) zkus vypnout aktualizace a uvidis (az po restartu PC se vse projevi), pak mas cas hledat zaplaty
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrw »

No tak malware žádný nemám pač s tímto netem co mám chodím jenom na ověřené a rychle se načítající stránky :twisted:

A aktualizace - vůbec - to bych musel nechat jet 5 let aby se mi nějaká stáhla z Microsoftu!!!! :-D

To Dony: zatím jsem updatoval na nejnovější grafické drivery ale výsledek stejný zkusím pokračovat ale je to divné že po tak dlouhé spolupráci driverů až doteď všechno jelo OK a najednou z ničeho nic..že by to jako bylo tímhle???
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

rikam ti, projed si to nejakym antispywarem a uvidis...
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrw »

no tak jsem to zkusil i projet NOD32 (naplno) a Spybot S&D - sice něco našel ale to byly takové maličkosti že se vlastně nic nezměnilo..takže zase nic....vypadá to že asi budu reinstalovat.....po roce
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

zkus to projet progem "super antispyware" a taky se obrat na viry.cz a hod jim log z HiJackThis
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrw »

taky nepomohlo...
Lars
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lars »

mozem poradit dve veci prvou -prejdi si to este ad-awarom najdes ho na strankach lavasoftu. alebo este jedna rada. Klikni na start->spustit tam napis msconfig a zasktni tam zarazku s spustenymi programami(sa mi zda ze sa vola services) (mala by byt vedla startupu-programov ktore sa spustaju pozapnuti systemu) a tam odskrtni niektore programi ktore ti su zbytocne zapnute a zaberaju vykon pc. Na starom pc sa mi to parkrat stalo a pomohlo to :wink:
MB:MSI K8N Neo-II;; CPU:AMD Opteron 144 2 620 MHz (povodna 1 800 MHz), 1 MB L2cache;;Corsair 512 MB DDR;; HDD: 1, WD1600JB 160GB, 2,WD 40EB 40 GB,, Zdroj: Thermaltake 420W,, GK: Sapphire Radeon X1650 PRO 256 MB DDR-3, 450 MHz;; LCD LG 20" 1680x1050,2000:1...
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrw »

diky za rady ale...

uz jsem ozkoušel různé antispyware programy ale nepomohlo - problém asi nebude v nějakém malware.

a na zjištění co se spouští všechno při startu windows mám prográmek Autoruns od sysinternals...ten ti vypíše ouplně všechno do posledního ovladače/souboru co se spouští při startu ale nic podezřelého jsem nenašel.

Už si fakt začínám myslet že jediná chyba je proto že to je Windows.. :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“