MSI K7T Turbo /-R (KT133A)
Moderátor: Eddward
- deus ex machina
- Nováček
-
MSI K7T Turbo /-R (KT133A)
Pujde tato deska (mam nejnovejsi bios ve verzi 3.5 http://www.msi.com.tw/program/support/b ... 100&kind=1 ) s novym 200Gb diskem?
- zombux
- Odborník PCT
ne, maximum je 137GB tuším, potřebuješ externí PCI řadič s vlastním BIOSem (tedy NE přídavnej Promise řadič k řadě K7T kterej nemá vlastní BIOS takže je na dvě věci)
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- free666
- Začátečník
S BIOSem verze 3.4 se pridava podpora pro Maxtor 160GB HDD (4G160J8) a BIOSem verze 3.5 se pridava podpora pro integrovany radic Promise pro 160G HDD
...to vse se da vycist z toho odkazu co jsi uvedl...takze s 200GB mas smulu...ma pocit,ze ten disk tam chodit bude,ale nevyuzijes celou kapacitu...jen tu podporovanou...ale je mozny,ze to s tim ani nenabehne...
...to vse se da vycist z toho odkazu co jsi uvedl...takze s 200GB mas smulu...ma pocit,ze ten disk tam chodit bude,ale nevyuzijes celou kapacitu...jen tu podporovanou...ale je mozny,ze to s tim ani nenabehne...
CPU:AMD Sempron64 2800+ OC comin´ soonRAM: 2x Kingmax (SuperRAM
)DDR 512MB 400Mhz CL 2.5; GPU: MSI NX6600VTD 128MB Diamond@550/1100+PrimeCooler; MB: Epox 8KDA3+(nForce3 250Gb); HDD1: Seagate 40GB 7200rpm; HDD2: Maxtor 80GB, 7200prm, 2MB cache; DVD-ROM: Toshiba SD-M 1712; CD-RW:Plextor 8432;DVD-RW: Toshiba SD-R 5372

- Radimk
- Nováček
-
- falcao
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
MSI K7T TURBO
Kamarád má tuhle starou desku+700 Duron+2krát 128ram.Když zapne pc vypadá to že všechno běží,ale na obrazovce se nic neukáže ani základní boot.Zdroj je dobrý,větrák funkční/je slyšet/zkoušel jsem vyměnit procesor ,kartu,ramky a nic.Diody na desce hlásily pokaždé něco jiného,test paměti...naposled low battery.Může být špatná,nebo slabá baterka?Dá se vyměnit,nebo je v tahu celá deska?
- zombux
- Odborník PCT
řekl bych že baterka se dá vyměnit, ale možná je v háji i deska, možná kondenzátory, moje KT7 Turbo taky už zlobí
Pfizer & Moderna inside
- falcao
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
kámoš to pc dal opravit jedný firmě co opravuje a prodává počítače.Řekli mu že to bude deskou a že mu objednají novou!Prý mu řekli že ji sehnali,ale i s novou pc pořád nejde.Že to bude dělat procesor,ale že nový neseženou.Procesor jsem vyzkoušel v jiným kompu a fungoval.Prý at si u nich koupí nový pc.Já jim nevěřím poněvadž novou desku už do toho neseženeš.Podle mého na to ani nemrkli.Dneska se tam jdu zeptat at mě tu novou desku ukážou.
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
novou desku sehnat muzes treba z nejakych skladu v jejich firme..
Zkusil
Kondy na K7T Turbo odchazeji vsem - i me.(za pulrok co ji mam mi ale porad prijdou stejny.) Ale nastesti ne ty kolem CPU. Ale stabilita je porad kvalitni, ted jsem mel asi 32hod uptime, skoro porad velka zatez a vpoho
ozkousel bych UPLNE vsechny komponenty jinde. Ne ze do tohohle das jiny to a to, to ne.
Mam jeste prvni BIOS (2.4) a obcas se stane, ze D-LED hlasi "checking CPU", ale jelikoz to ma CPU OC Fail featuru, tak to resetne. A pak normalne POSTne a nabiha..
Zkusil
Kondy na K7T Turbo odchazeji vsem - i me.(za pulrok co ji mam mi ale porad prijdou stejny.) Ale nastesti ne ty kolem CPU. Ale stabilita je porad kvalitni, ted jsem mel asi 32hod uptime, skoro porad velka zatez a vpoho

ozkousel bych UPLNE vsechny komponenty jinde. Ne ze do tohohle das jiny to a to, to ne.
Mam jeste prvni BIOS (2.4) a obcas se stane, ze D-LED hlasi "checking CPU", ale jelikoz to ma CPU OC Fail featuru, tak to resetne. A pak normalne POSTne a nabiha..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- falcao
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele: