MSI K7T Turbo /-R (KT133A)

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
deus ex machina
Nováček
Nováček

MSI K7T Turbo /-R (KT133A)

Příspěvek od deus ex machina »

Pujde tato deska (mam nejnovejsi bios ve verzi 3.5 http://www.msi.com.tw/program/support/b ... 100&kind=1 ) s novym 200Gb diskem?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ne, maximum je 137GB tuším, potřebuješ externí PCI řadič s vlastním BIOSem (tedy NE přídavnej Promise řadič k řadě K7T kterej nemá vlastní BIOS takže je na dvě věci)
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
free666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od free666 »

S BIOSem verze 3.4 se pridava podpora pro Maxtor 160GB HDD (4G160J8) a BIOSem verze 3.5 se pridava podpora pro integrovany radic Promise pro 160G HDD

...to vse se da vycist z toho odkazu co jsi uvedl...takze s 200GB mas smulu...ma pocit,ze ten disk tam chodit bude,ale nevyuzijes celou kapacitu...jen tu podporovanou...ale je mozny,ze to s tim ani nenabehne...
CPU:AMD Sempron64 2800+ OC comin´ soonRAM: 2x Kingmax (SuperRAM :) )DDR 512MB 400Mhz CL 2.5; GPU: MSI NX6600VTD 128MB Diamond@550/1100+PrimeCooler; MB: Epox 8KDA3+(nForce3 250Gb); HDD1: Seagate 40GB 7200rpm; HDD2: Maxtor 80GB, 7200prm, 2MB cache; DVD-ROM: Toshiba SD-M 1712; CD-RW:Plextor 8432;DVD-RW: Toshiba SD-R 5372
Radimk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Radimk »

Vyzkouseli jste uz tedy nekdo kapacitu 160GB nebo více?
falcao
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MSI K7T TURBO

Příspěvek od falcao »

Kamarád má tuhle starou desku+700 Duron+2krát 128ram.Když zapne pc vypadá to že všechno běží,ale na obrazovce se nic neukáže ani základní boot.Zdroj je dobrý,větrák funkční/je slyšet/zkoušel jsem vyměnit procesor ,kartu,ramky a nic.Diody na desce hlásily pokaždé něco jiného,test paměti...naposled low battery.Může být špatná,nebo slabá baterka?Dá se vyměnit,nebo je v tahu celá deska?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

řekl bych že baterka se dá vyměnit, ale možná je v háji i deska, možná kondenzátory, moje KT7 Turbo taky už zlobí
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
falcao
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od falcao »

kámoš to pc dal opravit jedný firmě co opravuje a prodává počítače.Řekli mu že to bude deskou a že mu objednají novou!Prý mu řekli že ji sehnali,ale i s novou pc pořád nejde.Že to bude dělat procesor,ale že nový neseženou.Procesor jsem vyzkoušel v jiným kompu a fungoval.Prý at si u nich koupí nový pc.Já jim nevěřím poněvadž novou desku už do toho neseženeš.Podle mého na to ani nemrkli.Dneska se tam jdu zeptat at mě tu novou desku ukážou.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

novou desku sehnat muzes treba z nejakych skladu v jejich firme..
Zkusil

Kondy na K7T Turbo odchazeji vsem - i me.(za pulrok co ji mam mi ale porad prijdou stejny.) Ale nastesti ne ty kolem CPU. Ale stabilita je porad kvalitni, ted jsem mel asi 32hod uptime, skoro porad velka zatez a vpoho :roll:

ozkousel bych UPLNE vsechny komponenty jinde. Ne ze do tohohle das jiny to a to, to ne.

Mam jeste prvni BIOS (2.4) a obcas se stane, ze D-LED hlasi "checking CPU", ale jelikoz to ma CPU OC Fail featuru, tak to resetne. A pak normalne POSTne a nabiha..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
chello
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chello »

skus prohodit paměti nebo neakou vyndat
falcao
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od falcao »