Mam problem v azureuse aj ked nechapem preco to robi. V pohode si stiahnem torrent nahdoim ho do azureusu (skusal som aj uTorrent) ale zstahovanie nezacne napriek tomu ze mi aj vypise nejakych seedov na stahovanie . A pokial sa stane zazrak a rozbehne sa to ide to len nejakych 2-3kB/s napriek tomu ze net mam 512kbps cize je to mizernejsie ako na 56 kbps.Zvlastne vsak je ze updaty sa mi v pohode staihli. Uvazoval som ci to neni agregaciou ale pochybujem nakolko z internetu msa mi setko stahuje tak na 60-70kB/s a FUP to tiez zrejme nerobi nakolko LinuxDC mi funguje bezproblemovo bez pridavania thrashu do packetov. Pls ak niekto vie helpnite
Thx
//Edit Josko: Tu sa to veľmi nehodí presun na Sítě, modemy a Internet
Port 6881 (alebo iný na ktorom chceš aby bežal torrent) máš otvorený vo firewalle a nastavený v azureuse že ho chceš použiť?
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com NB:MacBook Pro 13" 7,1:CPU:Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA:nVidia GeForce 320M, RAM:4GB 1067MHz, Display:LG W2452T 24", Sound:E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40WPowered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*