Nokia N70 / N72 / N73
Moderátor: CageJ
- kub1s
- Nováček

-
Nokia N70 zkušenosti
chystám se kopit tenhle telfon jaký s nim máte zkušenosti výdrž atd
- xmen2
- Začátečník

-
www.symbianforum.com mas tam asi nekolik set stranek zkusenosti,uzij si to. 
//D.M. pokud odkazujete na cizí fórum, zkuste prosím ukazovat přímo na vlákno, díky...
//D.M. pokud odkazujete na cizí fórum, zkuste prosím ukazovat přímo na vlákno, díky...
- Stricekfido
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak vydrz nic moc ale to se da cekat.tak 5 h posloucham mp3 a pisu sms.a vydrzi den.dys jen obcas volam a napisu par sms vydrzi klidne 5 dni.jiank je to super mobil.se symbianem si clowek uzije spoustu srandy.dase tam delat hodne veci.prez hrani her,mereni hluku a z po upravu pisma,vzhledu a tak...fakt doporucuji.hlavne vzhledem k cene sqela koupe.dase sehnat jetej okolo 4K coz mi pride super
- kul1k
- Mírně pokročilý

Nokia N73
Cus mate nekdo skusenost s touto kombinaci...Telefon ma oficialne podporovat aplikaci ale nepusti me instalator pres hlasku chybi povinne atributy.
Kdyby nekdo vedel jak na to tak dikes kazda rada dobra
//D.M. přesunuto ze Smetiště
Kdyby nekdo vedel jak na to tak dikes kazda rada dobra
//D.M. přesunuto ze Smetiště
NB:Acer Aspire V3 571G
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jak to instaluješ přes Nokia PCSuite nebo z telefonu?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- kul1k
- Mírně pokročilý

- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nokia N73 a 4 GB miniSD
Cau, zajima me, jestli Nokia N73 zvladne 4 GB pametovou kartu, potreboval bych vedet jen zkusenosti, nepotrebuji vedet "asi"... Diky
http://foto-video.alza.cz/kingston-mini ... d81866.htm
http://foto-video.alza.cz/kingston-mini ... d81866.htm
- ChrastyII
- Začátečník

- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Rozmluvte mi (proc nekoupit) Nokii n73
Cau, chci koupit Nokii n73, ale zajimaji me jeji nevyhody a proc bych nemel kupovat n73 atd... Takze diky za prispevky
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mc+, vikicek: Opravdu inteligentní příspěvky
...
Já bych ji nebral pro to, že nemá WiFi a 3,5 mm jack na sluchátka - zejména to druhý je praktická věc, která začne časem mrzet...
Já bych ji nebral pro to, že nemá WiFi a 3,5 mm jack na sluchátka - zejména to druhý je praktická věc, která začne časem mrzet...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.

- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

Tak E51 je zaměřená na jiný segment trhu. Zatímco E51 je telefon na práci (proto horší foto, menší displej, žádné hry, pevná konstrukce, zčásti z kovu), tak N73 je na zábavu. Oproti posledním Nkům nemá 3,5mm jack, jak zmínil Don Martinez, neumí SDHC karty (což je docela limitující, max 2GB karty), je pomalejší, nemá WiFi
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- wallot
- Středně pokročilý

-
POMALA a to ukrutne, mel jsem N80 coz je to same jen slider a rychlost byla priserna - N73 jsem drzel v ruce a bylo to fakt to samy a kamos si stezoval na stejne veci jako ja u sve n80.
jedinej rychlej symbianovej telefon co jsem mel v ruce a byl dostatecne rychlej byla N95. I takovej P1 mi prisel docela pomalej.
neumi SDHC takze jen 2Gb karty
chybejici jack se da nahradit redukci. mam origo nokia a funguje v pohode.
po pokusu se Symbianem jsem presel k WM6 - HTC Polaris a jsem maximalne spokojen, ale je pravda ze WM potrebuji par softu dokoupi jelikoz nekolik veci sami o sobe neumeji (treba profily)
jedinej rychlej symbianovej telefon co jsem mel v ruce a byl dostatecne rychlej byla N95. I takovej P1 mi prisel docela pomalej.
neumi SDHC takze jen 2Gb karty
chybejici jack se da nahradit redukci. mam origo nokia a funguje v pohode.
po pokusu se Symbianem jsem presel k WM6 - HTC Polaris a jsem maximalne spokojen, ale je pravda ze WM potrebuji par softu dokoupi jelikoz nekolik veci sami o sobe neumeji (treba profily)
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- riXo
- Začátečník

Mam ju asi mesiac a zatial mi nejdu instalovat temy, je pomaly, malo ram, problemy s prehravanim pesniciek, malo ramky...
A este povedz naco ju chces vyuzivat. Ja teraz lutujem ze som nezobral nejaky SE
A este povedz naco ju chces vyuzivat. Ja teraz lutujem ze som nezobral nejaky SE
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To se sice dá, jenže ta redukce vydrží tak rok a půl, pak je kaput, navíc pokud ji používáš často, tak se mrví i ten zhovadilej Pop-Port - u mojí E50 je už řádně "ojetej"... Takže osobně by mi telefon bez jacku musel dneska překvapit buď hodně dobrou cenou, nebo nějakou killer-app (tzn. jedině snad SE G900 nebo W960i - u nich by snad ten Fast-Port mohl vydržet o něco dýl)...wallot píše:chybejici jack se da nahradit redukci. mam origo nokia a funguje v pohode.
riXo_svk: Jak nejdou instalovat témata, jaký problémy s přehráváním MP3? To musí fungovat bez problémů - asi někde děláš něco špatně

- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: