Proč jsou na obraze pruhy?
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Pe.Pr.
- Nováček

Tak. Právě si tu graf. odvezl. Co to přesně je mi neřekl, podle mě to sám neví. Zkusí to reklamovat s tím, že pokud to pujde, tak si ji nechá a pokud ne tam mu zaplatím tu druhou. Misto Fx 5900 mi dal Fx 5900ZT. Podle taktů je slabší. Natáhl mě moc?
Asus IntelP4P800-X, Čipset Intel 865PE, CPU 1,80Ghz Win Xp Pro, SP3, GPU MSI 7600GT DDR2 pasiv, 1GB Ram (2x256MB Kingstone + 2x256 pqi), HDD Seagate Baracuda 80GB, Toshiba DVD-ROM/CD-RW
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
MlaďouškuPe.Pr. píše:Napadlo mě to, ale už jsem několikrát tady i na jiných fórech četl výtky, že se zbytečně zakládají nové thready. Tak jsem si říkal, že je tu už obrázek a nějaké odpovědi, tak to nemusím přepisovat ci kopírovat. Příště budu chytřejší staroušku. (Nebo spíš mlaďoušku?)![]()
Zítra budu vědět víc.
Zkus ještě chytnout kartu za protilehlé rohy a jemným násilím s ní kroutit a ohýbat ji... někdy to dočasně pomůže
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- ChrastyII
- Začátečník

- Pe.Pr.
- Nováček

Reklamovat to nejde.
Byla sice koupená nová, ale z druhé ruky. Tak budu taky mít 7600, ale rovnou GT. GS se mi zdá o dost slabší. Radši si litr přidám a mám skoro dvojnásobné frekvece a DDR3.
To HoNY: Kroutit s tou špatnou a i když to pomůže, tak čekat kdy to udělá znovu, se mi moc nechce.
Jo chladič byl původní. Dvou větrákový. Ani nevím co to bylo za výrobce, ale tipl bych si Asus. Kamarád co se mi stará o počítač má tuhle značku v oblibě.
Jinak diky všem za rady a ochotu.
To HoNY: Kroutit s tou špatnou a i když to pomůže, tak čekat kdy to udělá znovu, se mi moc nechce.
Jo chladič byl původní. Dvou větrákový. Ani nevím co to bylo za výrobce, ale tipl bych si Asus. Kamarád co se mi stará o počítač má tuhle značku v oblibě.
Jinak diky všem za rady a ochotu.
Asus IntelP4P800-X, Čipset Intel 865PE, CPU 1,80Ghz Win Xp Pro, SP3, GPU MSI 7600GT DDR2 pasiv, 1GB Ram (2x256MB Kingstone + 2x256 pqi), HDD Seagate Baracuda 80GB, Toshiba DVD-ROM/CD-RW