Vypínání notebooku

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Detheroc
Nováček
Nováček

Vypínání notebooku

Příspěvek od Detheroc »

Posledních pár dní se mi sám od sebe začal vypínat notebook během hraní nějakých graficky "náročnějších her". Nezamrzne, nezpomalí, prostě se rovnou vypne. Před tím šlapal na stejných hrách úplně normálně.
Nevíte někdo, kde může být problém?

//edit Jája: přesun z ostatní HW
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypínání notebooku

Příspěvek od Dzin »

Detheroc píše:Posledních pár dní se mi sám od sebe začal vypínat notebook během hraní nějakých graficky "náročnějších her". Nezamrzne, nezpomalí, prostě se rovnou vypne. Před tím šlapal na stejných hrách úplně normálně.
Nevíte někdo, kde může být problém?
Co to je za NB? Zkoušel si nějaký test? Baterie ok?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Detheroc
Nováček
Nováček

Příspěvek od Detheroc »

Je to Acer Aspire(Danajský dar), 1511Lmi, Athlon 3000+ a nVidia Geforce 5700 Go. Baterkou to není(nepoužívám). Zkusil jsem to projet s 3D mark 03. Ten test to vždycky v pohodě zvládlo, jenže teď to bylo docela pomalý a v momentě, kdy to chtělo testovat Pixel Shader 2.0 tak to zas zheblo. Krám pitomej.
Že by špatná graf.karta?
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

neprehriva se ti ???
žabka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od žabka »

skus otevrit ten dolni kryt a vycisti vsechny vetracky od prachu nebo rovnou jestly si v tom zbehlejsi nebo kamarad nakej sundat cely chlazeni nandat novou pastu a uvidis snad to prestane. Ja uz tohle delal asi na 3 notasich a je to otazka 20minut max
Asus A8JP
Core 2 Duo T5600, X1700,2GB,120GB,14" 1440x900, 2.39Kg
Detheroc
Nováček
Nováček

Příspěvek od Detheroc »

Hmmm, diky, můžu zkusit, jenže když dělám ve photoshopu, tak jede v pohodě i několik hodin. Nevím už jednou to bylo v opravě kvůli graf.kartě, tak by mě nepřekvapilo kdyby to bylo zase něco s ní. I když před tím to hodilo zelený pruhy přes obrazovku a konec. :lol: :lol: Teď dokud nejde o hry, jede normálně.
žabka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od žabka »

Detheroc píše:Hmmm, diky, můžu zkusit, jenže když dělám ve photoshopu, tak jede v pohodě i několik hodin. Nevím už jednou to bylo v opravě kvůli graf.kartě, tak by mě nepřekvapilo kdyby to bylo zase něco s ní. I když před tím to hodilo zelený pruhy přes obrazovku a konec. :lol: :lol: Teď dokud nejde o hry, jede normálně.
asi se ti prehrejva grafika to bude 100% diky zanesenymu vetraku prachem chce to dycky jednou z ul roku preventivne vycistit :)
Asus A8JP
Core 2 Duo T5600, X1700,2GB,120GB,14" 1440x900, 2.39Kg
Jakoob
Nováček
Nováček

Čištění

Příspěvek od Jakoob »

Když si rozeberu a vyčístím noťas tak asi bude problém s uplatněním záruky???
IBM Z61m - Intel Core 2 Duo T7200 2 GHz, 4MB L2 Cache,FSB 667 MHz,Intel 915PM,2 x 512 MB DDR2 667 MHz,
15,4" WSXGA+ LCD(1680 x 1050), ATI Mobility Radeon X1400 se 128(512) MB, 120 GB, 5400 RPM(Serial ATA)
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Re: Čištění

Příspěvek od James.Sniper »

Jakoob píše:Když si rozeberu a vyčístím noťas tak asi bude problém s uplatněním záruky???
pokud ho při tom nějak nepoškodíš, tak ne
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

No oni to můžou být špatný nebo nakopnuty VGA nebo MB drivery taky...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“