DOPORUČTE 19" LCD
Moderátor: maXXmilian
- fahrus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mě nikdo neporadí? Shaním 19" LCD 1280/1024 ... doba odezvy a barevné podání nehraje roli. Rovnoměrnost podsvícení, bezproblémový chod při signálu z D-sub a alespoň obstojný kontrast ano.
Reproduktory a stavitelná noha nejsou podmínkou, ale potěší...
Pokud nemůžete poradit konkrétní kus, alespoň mě trkněte, ve kterých značkách neudělám chybu, případně ve kterých s vysokou pravděpodobností ano...
Reproduktory a stavitelná noha nejsou podmínkou, ale potěší...
Pokud nemůžete poradit konkrétní kus, alespoň mě trkněte, ve kterých značkách neudělám chybu, případně ve kterých s vysokou pravděpodobností ano...
- crashPC
- Mírně pokročilý

- fahrus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- crashPC
- Mírně pokročilý

fahrus: Tak mi přišel - Hyundai T91D. první dojmy:
trošku tlustší (napájení v monitoru, jsem zvyklej na externí) dost dobře se upatlává prstama, obraz pro mě úchvatnej, vadných pixelů/subpixelů: 0
za 5200 jsem nadšenej.
trošku tlustší (napájení v monitoru, jsem zvyklej na externí) dost dobře se upatlává prstama, obraz pro mě úchvatnej, vadných pixelů/subpixelů: 0
za 5200 jsem nadšenej.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- fahrus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- crashPC
- Mírně pokročilý

www.obchod.cz
uz sem tam bral poctvrty a bez problemku. dnes budu smazit diablo II do noci tak napisu
jinak pokud jde o cernou barvu, tak monitor hodne trpi na odrazy. pokud je ale plocha nejak zabarvena tak je to ok...
uz sem tam bral poctvrty a bez problemku. dnes budu smazit diablo II do noci tak napisu
jinak pokud jde o cernou barvu, tak monitor hodne trpi na odrazy. pokud je ale plocha nejak zabarvena tak je to ok...
- fahrus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- crashPC
- Mírně pokročilý

no kdyz mas za zady hodne svetla (okno) tak se to "kupodivu" leskne, ale pokud monitor vykresluje nejakou barvu, zda se byt proti odleskum nejak odolnejsi.
Tak jsem přišel domu. no nedokážu posoudit co je u tebe dobrý nebo ne ale podle vlastního mínění:
černá plocha se tváří docela slušně, černá je opravdu hodně černá, ale to přední "sklo" má jakési sklony k disperzi, obzvláště při pohledu ze strany. to je ale otázka pozorovacích úhlů a já nejsem schopnej posoudit jestli je to na dobré úrovni nebo ne. Kdybych si ale monitor kupoval znovu, neváhal bych a zas bych ho vzal.
Tak jsem přišel domu. no nedokážu posoudit co je u tebe dobrý nebo ne ale podle vlastního mínění:
černá plocha se tváří docela slušně, černá je opravdu hodně černá, ale to přední "sklo" má jakési sklony k disperzi, obzvláště při pohledu ze strany. to je ale otázka pozorovacích úhlů a já nejsem schopnej posoudit jestli je to na dobré úrovni nebo ne. Kdybych si ale monitor kupoval znovu, neváhal bych a zas bych ho vzal.
- Musta
- Nováček

-
Zdravim, potreboval bych monitor s velmi uzkym rameckem, abych si mohl spojit dva do jedny plochy.
Zaujal me HP LP1965, ma dost tenky ramecek a je delany PVA technologii. V praci tu mame jeho predchudce a ten monitor se mi moc libi. Ale to nemusi platit o tomhle. Mate nekdo s timto monitorem zkusenosti ?
A nebo nevite o dalsim dobrym monitoru s co nejtencim rameckem ?
Zaujal me HP LP1965, ma dost tenky ramecek a je delany PVA technologii. V praci tu mame jeho predchudce a ten monitor se mi moc libi. Ale to nemusi platit o tomhle. Mate nekdo s timto monitorem zkusenosti ?
A nebo nevite o dalsim dobrym monitoru s co nejtencim rameckem ?
- crashPC
- Mírně pokročilý

- JM
- Nováček

-
Co říkáte na tento:
Co říkáte na tento monitor, znáte ve stejné cenové relaci nějaký lepší??
Díky
http://www.levnapc.cz/PRO-466877-1-3/No ... testu.html
Ten hyundai uvedený výše taky vypadá zajímavě...
Díky
http://www.levnapc.cz/PRO-466877-1-3/No ... testu.html
Ten hyundai uvedený výše taky vypadá zajímavě...
- volkovski
- Začátečník

- crashPC
- Mírně pokročilý

- volkovski
- Začátečník

- n3mo
- Nováček

-
LG L194WT-SF vs Samsung 940BW
Zdravim vsechny. Potreboval bych poradit ktery z techto monitoru si poridit pripadne uplne nejaky jiny(monitor musi byt wide). Neustale se rozhoduju mezi Samsungem 940 BW LG L194WT-SF.
LG L194WT-SF
http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... chSubmit=1
Samsung 940BW
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
LG s kontrastem 2000:1 a odezvou 5ms proti Samsungu s 500:1 a 4ms. Oba maji pozorovaci uhly 160/160. Neco me porad pritahuje k LG ale zase spoustu lidi chvali monitory od Samsungu... (jejich kvalitu, barvy)
Moc prosim o naky vas nazor ktery by mi pomohl se spravne rozhodnout. Diky predem za vase odpovedi.
LG L194WT-SF
http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... chSubmit=1
Samsung 940BW
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
LG s kontrastem 2000:1 a odezvou 5ms proti Samsungu s 500:1 a 4ms. Oba maji pozorovaci uhly 160/160. Neco me porad pritahuje k LG ale zase spoustu lidi chvali monitory od Samsungu... (jejich kvalitu, barvy)
Moc prosim o naky vas nazor ktery by mi pomohl se spravne rozhodnout. Diky predem za vase odpovedi.
- Grunt
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zdravím lidi
Byl bych rád, kdyby jste mi doporučili nějaké 19" LCD kolem 6 000,-
Preferuju kvalitu a pěkný obraz.Kdyby byla nějaká delší záruka, taky bych se nezlobil.Jo a aby ho měli v Alfacomputers.
Předem všem děkuji za rady.
Byl bych rád, kdyby jste mi doporučili nějaké 19" LCD kolem 6 000,-
Preferuju kvalitu a pěkný obraz.Kdyby byla nějaká delší záruka, taky bych se nezlobil.Jo a aby ho měli v Alfacomputers.
Předem všem děkuji za rady.
Case:Fractal Design Core 3000 PSU:Enermax PRO82+ 625W CPU: Intel Core i5-2500K + Gelid Solution Tranquillo rev.2MB: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 (rev.1.0) Ram: Kingston HyperX XMP Genesis Grey 8GB 1600MHzGPU: GIGABYTE GTX 470 SOC HDD:Samsung SpinPoint F3 500GB, Crucial M4 128 GB
- crashPC
- Mírně pokročilý

n3mo: jestli ten kontrast není nějaká marketoingová švindlovina, tak jdi asi spíš do toho LG, odezva v těchto časech nemá moc význam.
Grunt: co se kvality týká, zas a znova musim říci Hyundai(ostatní mě neutlučte, vím že se opakuju asi po páté). co vím, tak dodávají pouze monitory v perfektním stavu bez jediné vady v displeji atd....
Grunt: co se kvality týká, zas a znova musim říci Hyundai(ostatní mě neutlučte, vím že se opakuju asi po páté). co vím, tak dodávají pouze monitory v perfektním stavu bez jediné vady v displeji atd....
- n3mo
- Nováček

-
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- crashPC
- Mírně pokročilý

Ike: no, myslím že pro oko je jedno jestli 800:1 nebo 1200:1 a i 2000:1
500:1 a 5000:1 je něco jiného
co si pomůže s tím jedním palcem? je tam o tolik vyšší rozlišení? stejně 70% lidí ještě stále používá staré dobré 1024X768 a 1280X1024 nebo podobné wide rozlišení není a roky ještě nebude standard.
500:1 a 5000:1 je něco jiného
co si pomůže s tím jedním palcem? je tam o tolik vyšší rozlišení? stejně 70% lidí ještě stále používá staré dobré 1024X768 a 1280X1024 nebo podobné wide rozlišení není a roky ještě nebude standard.