ty vole je nevim ze,to je pridavny napajen, to by melo jet jen na ten jeden konektor.Nema nekdo skusenost ??sovicka píše:Jo, mám přesně ten samý nápad - strčit to do auta
ten zdroj je super, jen bude potřeba dodělat/dokoupit (nevím jestli se ještě dělá) redukci z jednoho molexu na ten 12V čtyřpin na základovce, protože ten picoPSU ho prostě nemá...
//taky ironie - nadupaná deska za 1500 a zdroj za tu samou cenu
Intel D201GLY /GLY2 (Celeron 215/220, SiS662 + SiS964L, ITX)
Moderátor: Eddward
- aneon
- Začátečník

asus k50ab
- VaSiL
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tu jsem hledal a najít nemohl - můžeš dát link kde se to dá u nás koupit? Myslím že nebudu sám kdo to ocení 
//edit: Vasil: díky
//edit: Vasil: díky
Naposledy upravil(a) sovicka dne stř 8. srp 2007, 22:08, celkem upraveno 1 x.
Francie ... sladká Francie
- VaSiL
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
treba tady za 17Kčsovicka píše:Přesně tu jsem hledal a najít nemohl - můžeš dát link kde se to dá u nás koupit? Myslím že nebudu sám kdo to ocení
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... O0D40000K1
( Kabel napájení 1x 5.25 na 1x 5.25 a P4 )
- Guli
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nedavno vysiel novy bios
http://downloadcenter.intel.com/Filter_ ... &strOSs=38
http://downloadcenter.intel.com/Filter_ ... &strOSs=38
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: zdroj
Fungovat to bude, EC stejně přelepuje nálepky a Chieftec uvádí několik větví i když je v něm fyzicky jedna.tomm píše:Zajímalo by mě, jestli je možno tuto desku napájet zdrojem specifikace ATX 2.03 (s 2x2 12V konektorem), nebo jestli je opravdu nutný zdroj ATX12V (nebo SFX12V), jak uvádí Intel.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ona totiž chybí i "hi-end" verze s Pentiem M + novějším jižním mostem (SATA) + VIDEO akcelerátor.IQLogic píše:Chyba mi k tym malym rozmerom aspon jeden alebo aj dva konektory SATA ... toho je skoda .. predsa len do malej skrine sa lepsie vprace SATA kablik
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- Nettle
- Začátečník

-
- socket
- Začátečník

- kul1k
- Mírně pokročilý

- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co do toho pletes VIU?socket píše:myslim si ze tam chyba cely radic, lebo VIA v sebe asi SATA nema.. alebo je nejako poruchany ten vo VII
Deska má sis chipset a tato verze jižního mostu ho v sobě nemá integrovaný.
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Nettle
- Začátečník

-
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud budes kupovat tak se divej pro rychejsi verzi. Mohlo by to mit +-25MB/s. Nejvetsi low-end disky od WD maji nejhorsi 35MB/s.Nettle píše:Ok, no je mě jasný že tahle SATAnevyužije ))
ale chtěl sem tam zapojit nějakej flash modul misto disku ale nevim jak sou na tom s rychlosti?
myslite ze sou aspon vykonove na urovni normalniho 7200 disku?
- kul1k
- Mírně pokročilý

- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- zdeko
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
D201GLY
Tato deska mě zaujala pro použití v jukeboxu.Protože v nich používám starší operační system (W ME) nešly mi nainstalovat ovladače.Neví někdo jestli se někde dají stáhnout?Taky sem měl problém s instalací těchto windows.Z DOSU to prostě nešlo.Ani vypálené botovací CD s XP mi nejelo.Pouze original instalačka.U XP je problém,že pokud si je nainstaluju,tak ten HDD už nemůžu dát jinam.Proto používám ty starý okna.