nefunguje raid
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- rastafa
- Nováček

-
nefunguje raid
prosim o radu, mam jeden disk normalne, a dve disky v raide, ked som zapol pc tak mi napisalo ze jeden z diskov v raide chyba, dotlacil som vsetky kable, a uz to nabehlo, ale vo win mi ich neukaze, neviete mi pomoct? alebo aspon potrebujem poradit, ze ked ich odpojim z raidu ci tie data tam ostanu, ked ich rozpojim. dik surne
CPU : AMD sempron 64 3100+ 1800; MB : socket 754 MSI K8N neo platinum ; RAM : Apacer 2x512MB ddram cl2.5 ; VGA : leadtek winfast A6600gt ; HDD : Hitachi T7k250 160gb sataII ; ZDROJ : Fortron blue storm 400w
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dzambor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
re
skus blizsi popis... ja mam dosku Asus P5LD2 Deluxe a mam tam v raide 2x 160GB Hitachi a obcas sa mi stane ze nabieha system a hodi mi chybu ze je vadny disk a vsetko je tak ako ma byt a ked to nabehne do systemu (trochu to trva) tak v tray sa mi ukaze vystraha ze je disk poskodeny a ked na to 2x kliknem spusti sa mi program intel matrix storage manager a oznaci mi disk vadny disk . ja na to kliknem a dam oznacit ze je v poriadku a potom vsetko ide tak ako ma...skusal som aj scan diskov ale nic nenajde. disky mam v najlepsom porádku
Asus M51 Va