já bych se toho teda vůbec nebál.. nevidim v tom problem je to blbost ty paměti to ve 2D v klidu zvládnoumarek16 píše:Zajímala by mě jedna věc, je tu někdo kdo má S1 nebo S2 na kartě úplně pasivně? Bez nějakých proudových větráků ve skříni?
Jde mi o tohle, rád bych tu kartu měl aspoň ve 2D(tj většinu času) s vyplým větrákem, a bojím se že mi odejdou minimálně paměti. Bohužel nevím, jaká je jejich teplota protože to nemám jak změřit.
Takže otázka zní, vadí pamětem hodně absence ofukování, když mají na sobě ten pasivek?
Jádra bych se nebál, to se nad 50 stupnů nedostane.
Jinak mám otevřenej case )
Arctic Cooling Accelero S1 a S2
Moderátor: morke
- Godzzila
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- jakoubek23
- Začátečník
-
Takze dneska sem si poridil Accelero S2 na grafiku ATI Sapphire Rad X1600XT
a jsem velice spokojeny, instalace byla jednoducha ale na navod sem se prece jen podival, hned po zapnuti pc sem se podival na teplotu a co nevidim 38 stupnu na jadru, nakonec se teplota ustalila na 40 coz je o 20 min nez s puvodnim chladicem. Jinak teplota pameti se udrzuje na 46 v klidu a 60 v plne zatezi, teplota jadra je 40 stupnu v klidu a 56 v zatezi a to bez vetraku pouze jeden u disku na nasavani a jeden na vyfukovani vzadu pokud nepocitam zdroj. Takze spokojenost nejvetsi
edit: Nevite jestli ta teplota pameti je v pohode?
edit 2: este sem se dival na Riva tuner a je tam napsane Fan duty cycles 69,27% to je spatne?
a jsem velice spokojeny, instalace byla jednoducha ale na navod sem se prece jen podival, hned po zapnuti pc sem se podival na teplotu a co nevidim 38 stupnu na jadru, nakonec se teplota ustalila na 40 coz je o 20 min nez s puvodnim chladicem. Jinak teplota pameti se udrzuje na 46 v klidu a 60 v plne zatezi, teplota jadra je 40 stupnu v klidu a 56 v zatezi a to bez vetraku pouze jeden u disku na nasavani a jeden na vyfukovani vzadu pokud nepocitam zdroj. Takze spokojenost nejvetsi
edit 2: este sem se dival na Riva tuner a je tam napsane Fan duty cycles 69,27% to je spatne?
- Godzzila
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
takže zaprvé není to teplota pamětí ale okolí jádra a je v pohodejakoubek23 píše:Takze dneska sem si poridil Accelero S2 na grafiku ATI Sapphire Rad X1600XT
a na fan vobec nekoukej to je už uplne jedno pokud jedes takhle v poho pasivně.. není třeba to řešit
takže to poradne testni a pokud nebudou nejaky artefakty chybi v obraze při hrách tak je to v pořádku a ok
- jakoubek23
- Začátečník
-
- Godzzila
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
to budou jen dle mne špatně odladěné ovladačejakoubek23 píše:Ok tak to si me uklidnil, zatim sem to nechal v par hrach a 3D marcich zahoret a zadna chyba, akorat hra Torino 2006 blbne jenze akorat ve Viste, naskoci tam takovy prouzek se zhroucenyma barvama proste takova vsebarevna smes a problikava to, Jenze v XPckach se to nedeje nevim no snad to nic neni.
- jakoubek23
- Začátečník
-
No ja si to myslim taky jinak by to byla kravina aby tam jo a tam ne, jinak vsecko jede jak pomasle, docela uvazuju o nejaka drobnem OC.
edit: Hodil sem tam nove ovladace a uz to nedela diky za navedeni spravnym smerem.
edit 2: Jaka teplota jadra a okoli je jeste v pohode? Zkousim taktovat a jde to jako po masle ale nevim kolik si muzu dovolit.
edit: Hodil sem tam nove ovladace a uz to nedela diky za navedeni spravnym smerem.
edit 2: Jaka teplota jadra a okoli je jeste v pohode? Zkousim taktovat a jde to jako po masle ale nevim kolik si muzu dovolit.
- RainMakeR
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
takže
chci dat ten arctic S2 na ati X800 td256 od MSI. na bočnici mam tedka danej 120mm xilence kvuli pasivu na chipsetu ,deska asus a8n-e nforce4ultra a chladič Primecooler PC-NB1
( http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32076 )
ve předu nemam žadnej větrak (v zadu mam 120 m fan +120mm fan na fortronu BS2)
do předni pozice bych si chtěl koupit noctuu 1200
budeto chladit vpohodě ? je ta noctua potřebna ?když budu mit nabočnici ten 120 xilence?
bednu mám spider amacrox ktera ma pruhlednou bočnici resp. ma tam dirky kteryma je uchycen ten xilence ( http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42112 )
tak co pujde to ?
chci dat ten arctic S2 na ati X800 td256 od MSI. na bočnici mam tedka danej 120mm xilence kvuli pasivu na chipsetu ,deska asus a8n-e nforce4ultra a chladič Primecooler PC-NB1
( http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32076 )
ve předu nemam žadnej větrak (v zadu mam 120 m fan +120mm fan na fortronu BS2)
do předni pozice bych si chtěl koupit noctuu 1200
budeto chladit vpohodě ? je ta noctua potřebna ?když budu mit nabočnici ten 120 xilence?
bednu mám spider amacrox ktera ma pruhlednou bočnici resp. ma tam dirky kteryma je uchycen ten xilence ( http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42112 )
tak co pujde to ?
- alfonzito
- Nováček
-
tak borci S2 mam na GF 7600GT teploty oproti stock chladicu su odost lespie takty sa posunuli tiez o nieco aj ked malinko.ale niekde som zbadal take reci ze ludom na tychto chladicoch strielaju sroby ci hlavicky na nich.tak sa chcem stytat kolkym ludom to spravilo a ci sa mam toho obavat.aby mi to v zatazi neodpalilo grafiku.dakujem
- Woyta
- Středně pokročilý
Myslim ze osadit to pripadne jinymi srouby nemel byt takovy problem.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- alfonzito
- Nováček
-
- xxmartin
- Nováček
-
- medas
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Woyta
- Středně pokročilý
Byt tebou tak bych to asi vypodlozil. Musi to bat pro kartu a konektor solidni zatez.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
- medas
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Gerimo
- Mírně pokročilý
- Lukfi
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- medas
- Mírně pokročilý
-