Chyba při instalaci OS

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
zizi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Chyba při instalaci OS

Příspěvek od zizi »

Ahoj
Potreboval bych nejakou radu protoze uz si nevim rady.
Kamos prinesl notebook ACER 3690
Pry ze mu nejak zacak blbnout.
OS byl doopravdy nestabilni,tak jsem naformatoval disk a spustil instalaci.
Pokazde kdyz spustim instalaci se bud nepodari nakopirovat instalacni soubory na disk(zastavi se to na 98 % a hlasi ,ze nejde zkopirovat nejaky soubor)nebo se podari nakopirovat a spusti se instalace,ale pri 39 min to zatuhne nebo napise kritickou chybu.

800b0100 chybove hlaseni

A musi se instalace restarovat nebo se to resetne samo.
Uz nevim co s tim.
Dik by mel byt v poradku .Pripojil jsem ho pres redukci do normalniho pc a projel a je bez chyb)
Snad uz jedine pamet ,ale tu nemam k dispozici.
Podobne se chova instalace Vista ...na zacatku instalace to nahlasi problem s instalaci.
Nesetkal jste se nekdo s timto problemem ?
Diky za rady

Zizi
C2D E8200 2,66@4 GHz (1,3V) / Gigabyte P35-DS4 rev. 2.0 / 2 x 2 GB DDR2 A-DATA Extreme / HD 4850 512 MB c720/m2200 /
Seagate SATA 500 GB + WD2500KS 250 GB + Samsung 750 GB / DVD-RW LG 4163 / HP DJ 845 C
3DmarkVantage - 8500
Macyn
Nováček
Nováček

Příspěvek od Macyn »

Myslim ze sem do teto sekce to nepatri ale na 98% souto Ramky projed Memtestem pokud nevis kde ho sehnat strejda google a nebo na kazde slusnem live distru linuxu býva(suse ubuntu atd.).
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

no mohl odejit HDD
....ze by to byl MELOUN
zizi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zizi »

Tak jsem vymenil dneska pameti....a podle vseho to bylo tim.
Notebook jede.
Diky
C2D E8200 2,66@4 GHz (1,3V) / Gigabyte P35-DS4 rev. 2.0 / 2 x 2 GB DDR2 A-DATA Extreme / HD 4850 512 MB c720/m2200 /
Seagate SATA 500 GB + WD2500KS 250 GB + Samsung 750 GB / DVD-RW LG 4163 / HP DJ 845 C
3DmarkVantage - 8500
Zetorek
Nováček
Nováček

nemohu přejít na instalaci OS

Příspěvek od Zetorek »

Ahoj, koupil jsem si HP 6710s, jenž má Win Wista home basic (již po pár dnech mi začal blbnout explorer... spadlo to... hruza). Chci se tedy vratit k XP prof. avšak při výběru položky instalovat sys. mi to nahlásí že nejsou nalezeny žádné disky. Poradíte prosím, co s tím mám udělat? (myslím, že ani nepomůže když mu promluvím do duše)
Macyn
Nováček
Nováček

Příspěvek od Macyn »

Znamy to zadrhel vypnout Sata native položku v biosu myslim tim pokud je auto nebo enable prehodit na disable a samozrejme nezapomenout ulozit.
Pak normalne instalovat system uz by to melo najit disk vpohode.
Zetorek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zetorek »

Moc dik, funguje to. Jenom mam obavy o prepinani mezi systemy.
Macyn
Nováček
Nováček

Příspěvek od Macyn »

Jake? jako mezi wistama a XP?
Zetorek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zetorek »

No presne, docetl jsem se ze nainstalovani xp, je potreba opravit visty, ale nemam k nim instal cd (notebook) a chci je tam nechat, kvuli prip. reklamaci- prec jen neni uplne fajne davat na reklamacku neco s neleg. os :D
Macyn
Nováček
Nováček

Příspěvek od Macyn »

Tak si stahni visty na u opravu pokud mas na booku stitek ze sou tam visty + nejake reg cislo vecinou to je naspodu NB tak si klidne stahni tu verzi vist kterou tam mas a muzes si ji klidem instalovat a nikdo nebude povazovat z je to neleg soft. teda pokud se nemylim.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“