Mafia 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
blekota je boss
Začátečník
Začátečník

Mafia 2

Příspěvek od blekota je boss »

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To jsem zvědavý, v jaké fázi vývoje (pokud je to pravda) se Mafia 2 v této chvíli nachází. Při porodních bolestech, které provázely takřka všechny hry od IS to bude podle mě ještě běh na dlouhou trať. K ledu byla poslána nadějná hra Enemy in Sight o Moscow Rhapsody ani vidu ani slechu ...
Goldnoob team proud member!
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

No snad to "dopadne", ale myslim že je dost brzo něco řešit, budou to několik měsíců jen spekulace...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Asi tak, počkal bych na případný trailer a pak je možné něco řešit, teď by to všechno byly jenom spekulace a aby každý napsal jak se na tu hru strašně těší ... hm :)

Zkuste si to vzít k srdci.
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Thellwin píše:o Moscow Rhapsody ani vidu ani slechu ...
vzdyt na TG pisou

Kód: Vybrat vše

P.S. Brňáci to po několika letech zase pořádně rozjíždějí, viz lehce související zpráva z našich středečních aktualit: "Japonský vydavatel D3 oznámil spolupráci s Illusion Softworks na nějaké hře (nová značka; žádné pokračování) pro PC/X360/PS3 cílené na Q4/2008 (náš tip: Moscow Rhapsody."
Jinak na Mafii2 se tesim...
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

... už bylo na čase... ať už je to jakákoliv hra od IS
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Mafia 2

Příspěvek od LOVIT »

blekota je boss píše:tak to snad dopadne... :)
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=23605&r=top
jestli ste se nekdo divali na tu stranku nemeckou ratingovaci tak tam Mafia 2 NENI, tudiz je dost mozny ze nekdo u jednicky predelal datum a pripsal 2ku... fake
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Update 11:00 - Take 2 docela svižně zareagovali a záznam o Mafii 2 už na USK.de k nalezení není, ale máme vytípaný obrázek z noci.
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

neco je o tom i zde URL link
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
blekota je boss
Začátečník
Začátečník

Mafia 2 oficiálně oznámena :wink:
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=23665&r=top

EDIT: jen me zarazi datum vydani listopad 2008...ze by na tom pracovali 5 let? mozna byla nekdy pozastavena nebo se nedela od roku 2003...
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Hip hip hura konecne bude pokracovani nejlepsi hry co sem hral skoda ze to bude az za sto let ale co uz. Jinak jak sem se dival na toho hrdinu tak byl podobne Tomovy, ze by jeho syn? No uvidim hlavne ze to je offic a uz sou aji obrazky tak snad uz neco maj hotovyho.
blekota je boss
Začátečník
Začátečník

s tim datumem se mi to nezda taky kvuli tomuhle rozhovoru ze srpna 2006, borec vykladal, ze chtej tuhle hru dokoncit rozhodne do jednoho roku...
http://games.tiscali.cz/interviews/marc ... /index.asp
Hosenfeld
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hosenfeld »

Na Mafii 2 jsem se tak těšil, že když je po několika letech konečně oznámena, tak jsem spíš příjemně zaskočen :-) (už jsem vůbec nedoufal). Jedničku jsem dohrál asi 15x a nad žádnou jinou hrou jsem nestrávil tolik času. Jenom doufám, že ten podzim 2008 je nejpozdější termíl vydání a nebude to jako se STALKEREM...
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

m1na: tommy mel dceru :wink:

jelikoz jsem mafii (ani to uz nepocitam) dohral pred par minutama, tak se moooc tesim co z toho vznikne.

hlavne doufam, ze bude hudba a dabing a pribeh minimalne tak dobre jak v 1 :)
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

koukám, že už bych měl Mafii začít hrát a dohrát :oops: je to ostuda, ale co nadělám :( v dobách kdy vyšla jednička jsem měl moc slabý počítač, tak jsem to nemohl hrát a až do teď, když už by to mělo jít, sem se k tomu nevrátil
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já Mafii nedávno dohrál počtvrté nebo popáté :)

Ty obrázky vypadají pěkně, zdá se že by to mohlo mít vynikající atmosféru, akorát ty 40. a 50. léta nejsou zrovna můj styl no, auta z té doby se mi moc nelíbí. DOufám, že se to povede minimálně jako první díl a trhnou na tom balík, aby mohli udělat Hidden and Dangerous 3 :oops:
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

:worship: MAFIA 2 :worship: Konečně. Můj pořadník nejočekávanějších her se opět prohazuje. Obrázky vypadaji parádně. Dokonce jsem si všiml, že policajt má podobný držení těla při chůzi jako v jedničce :)
blekota je boss
Začátečník
Začátečník

MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Trailer vyzera uzasne, grafika je niekedy az fotorealisticka, naproti tomu Godfather 2 vyzera ako keby vyliezol niekde z kanalu...
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“