Problém se zapojením sluchátek
Moderátor: CageJ
- tom01
- Mírně pokročilý

Problém se zapojením sluchátek
Mám takovej trapnej problém
Aby přítelkyně mohla sledovat telku a já filmy na compu, pořídil jsem si sluchadla Technics F300..jenže-mám repra Creative 5+1 a když zapojím sluchátka do zdířky na ovladači hlasitosti/radši viz foto/, je ticho
Jinde sluchátka funguju ale v compu jen když úplně vypojím repra a zapojím sluchátka zezadu do compu..zkoušel jsem co mě napadlo, ve zvukových nastaveních mě nic nenapadá co nastavit, ale nechápu proč to nejde...díky za případnou pomoc..

ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- ...No...Name...
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Takže to kompu když píchneš sluchátka a repro tak sluchátka nehrajou jo?Já bych zkusil koupit rozdvojku(http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36548) a tak když píchneš sluchátka a repro tak by to mělo šlapat.Ale může to bejt taky v ovladačích.
- Maxtor
- Začátečník

-
lol.. no tak tradicne.. v ovladacich to byt tedy opravdu nemuze.. a rozdvojkou s pripadnym zapojenim obojiho, jen zatizis vystup.. udelej jednu vec.. vyzkousej, jestli na tom vystupu jedou jiny sluchatka.. pripadne uz pak rovnou porovnej i jack konektory.. mozna ty tvy sluchatka maj decentne nepresny, nebo nestandardni konektor, coz se obcas stava..
- tom01
- Mírně pokročilý

- Maxtor
- Začátečník

-
- ...No...Name...
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník

-
No ve chvili, kdy je ve vystupu zapojeno oboji se ti tam zacnou hadat odpory na obou vodicich a nedela to dobrotu.. samozrejme casto to tak lidi bez problemu provozuji a nic se nestane, nejaky velky napeti tam nelita, ale proste dobry to neni a delat by se to nemelo.. samozrejme pokud potom vypnes cudlem repro a zapojis sluchatka je vse v poradku..
No a zpet k dotazu, nevim no.. me momentalne napada jedine.. jsou ty bedny jeste v zaruce..? jestli jo, tak bych je zkusil reklamovat, jestli ne, tak bych do toho na ostro kouknul.. nevim.. nejlepe pokud znas nekoho, kdo by to promeril (pokud bys nechtel sam), jestli do toho vystupu vubec neco leze..
No a zpet k dotazu, nevim no.. me momentalne napada jedine.. jsou ty bedny jeste v zaruce..? jestli jo, tak bych je zkusil reklamovat, jestli ne, tak bych do toho na ostro kouknul.. nevim.. nejlepe pokud znas nekoho, kdo by to promeril (pokud bys nechtel sam), jestli do toho vystupu vubec neco leze..
- tom01
- Mírně pokročilý

- walltar
- Nováček

-
- maart
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: