Problém se zapojením sluchátek

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Problém se zapojením sluchátek

Příspěvek od tom01 »

Mám takovej trapnej problém :roll: Aby přítelkyně mohla sledovat telku a já filmy na compu, pořídil jsem si sluchadla Technics F300..jenže-mám repra Creative 5+1 a když zapojím sluchátka do zdířky na ovladači hlasitosti/radši viz foto/, je ticho :( Jinde sluchátka funguju ale v compu jen když úplně vypojím repra a zapojím sluchátka zezadu do compu..zkoušel jsem co mě napadlo, ve zvukových nastaveních mě nic nenapadá co nastavit, ale nechápu proč to nejde...díky za případnou pomoc..

Obrázek
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
...No...Name...
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ...No...Name... »

Takže to kompu když píchneš sluchátka a repro tak sluchátka nehrajou jo?Já bych zkusil koupit rozdvojku(http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36548) a tak když píchneš sluchátka a repro tak by to mělo šlapat.Ale může to bejt taky v ovladačích.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

lol.. no tak tradicne.. v ovladacich to byt tedy opravdu nemuze.. a rozdvojkou s pripadnym zapojenim obojiho, jen zatizis vystup.. udelej jednu vec.. vyzkousej, jestli na tom vystupu jedou jiny sluchatka.. pripadne uz pak rovnou porovnej i jack konektory.. mozna ty tvy sluchatka maj decentne nepresny, nebo nestandardni konektor, coz se obcas stava..
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Malý sluchátka /špunty/ taky nejedou :( Když hraje muzika z repráků a připojim sluchátka, je ticho takže předpokládám že to jde do sluchátek ale nejde, ani sebemenší praskání..že by chyba v tej zdířce na ovladaši hlasitosti??
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

mno.. je to mozny.. repro by samozrejme stichnout melo, ale do sluchatek by mel jit signal.. hmm.. :(
...No...Name...
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ...No...Name... »

...a rozdvojkou s pripadnym zapojenim obojiho, jen zatizis vystup...
souhlasim ...Ale dyž do rozdovjky píchnu repro a prodlužku kterou si vytahnu někam kam mužu a sluchátka dle potřeby zapojim nebo vypojim z prodlužovačky...tak nic nepřetížim ne?
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No ve chvili, kdy je ve vystupu zapojeno oboji se ti tam zacnou hadat odpory na obou vodicich a nedela to dobrotu.. samozrejme casto to tak lidi bez problemu provozuji a nic se nestane, nejaky velky napeti tam nelita, ale proste dobry to neni a delat by se to nemelo.. samozrejme pokud potom vypnes cudlem repro a zapojis sluchatka je vse v poradku..

No a zpet k dotazu, nevim no.. me momentalne napada jedine.. jsou ty bedny jeste v zaruce..? jestli jo, tak bych je zkusil reklamovat, jestli ne, tak bych do toho na ostro kouknul.. nevim.. nejlepe pokud znas nekoho, kdo by to promeril (pokud bys nechtel sam), jestli do toho vystupu vubec neco leze..
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

V záruce repra už nejsou dva měsíce, takže zkusim variantu aby mi někdo kouk na ten výstup...nic jinýho asi opravdu nezbejvá :(
walltar
Nováček
Nováček

Příspěvek od walltar »

já sem to řešil prodlužkou která končila u mě a podle potřeby sem do ni zapojil sluchátka nebo bedny, to bylo ale u 2.0 beden u 5.1 by tech prodluzek asi muselo byt vic aby clovek nemusel lezt za PC
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

vzdyt vytahnes jen jeden kabel a tam bude prepinat predni repro/sluchatka a jen repro vypnes aby nehralo ;)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“