Logitech Formula Force EX - je to na reklamaci?
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Logitech Formula Force EX - je to na reklamaci?
Včera mi přišel volant Logitech Formula Force EX, ale mám s ním jeden problém. Jak jsem zjistil, není to problém jedné hry, ale buď volantu nebo software k němu. Když zatočím doprava, tak se dost často stane, že si počítač myslí, že je volant natočený doleva (a pokud je zapojené napájení, FF zasekne volant v pozici úplně napravo). Problém FF motorků to ale není, protože to dělá i bez napájení.
Když dám kalibraci a točím doleva a doprava, tak se mi zřídkakdy povede, že to otočení detekuje tak jak má. Ale když se pak dostanu na krok s testem, tak i teoreticky správně nakalibrovaný volant dělá výše popsané - hlásí úplně zcestné pozice natočení. Zkoušel jsem reinstalovat ovladače a SW k volantu, ale nepomohlo to. Není to závada přímo na volantu, že by to bylo na reklamaci?
Když dám kalibraci a točím doleva a doprava, tak se mi zřídkakdy povede, že to otočení detekuje tak jak má. Ale když se pak dostanu na krok s testem, tak i teoreticky správně nakalibrovaný volant dělá výše popsané - hlásí úplně zcestné pozice natočení. Zkoušel jsem reinstalovat ovladače a SW k volantu, ale nepomohlo to. Není to závada přímo na volantu, že by to bylo na reklamaci?
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- Shark NX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Skor sa mi zda ze uz mas vydrete potenciometre vo volante aj mne sa to stalo ale volant mal uz viac ako 2 roky tak som ho vyhodil ...
Otocil som doprava a strasne skakali ukazovatele alebo som drzal volan mierne vytoceny doprava a pri miernom pohybe robil uplne blbosti ...
Na reklamacku ak je este v zaruke ak nieje tak skus namazat potenciometre
a ak nepomoze tak nahradit novymi ... a ak ani to nepomoze tak vyhodit
Otocil som doprava a strasne skakali ukazovatele alebo som drzal volan mierne vytoceny doprava a pri miernom pohybe robil uplne blbosti ...
Na reklamacku ak je este v zaruke ak nieje tak skus namazat potenciometre
a ak nepomoze tak nahradit novymi ... a ak ani to nepomoze tak vyhodit
Notebook MSI VR 201X: CPU: Intel PDC T2330 Merom | Memory: 2x 1GB DDRII | GPU: intel X3100 | HDD: 160GB WD 5400ot SATAII | ODD: LG T20N | Mouse: Logitech V470 Bluetooth White | LCD: 12,1" 1280×800

- Cujo
- Mírně pokročilý

- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Slezman
- Středně pokročilý

- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to zkoušel na čisté instalaci Windows. Chybu software jsem se pokusil vyloučit tím, že jsem namísto software Logitechu použil kalibraci zabudovanou ve Windows. Sice je to stavěné primárně na joystick, ale byly tam vidět stejné syndromy. Ještě ho teda můžu zkusit na jiném PC, ale to až za pár dní...
- Shark NX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jezis pardon nevsimol som si ze si ho prave dostal
Ospravedlnujem sa ... je to jednoznacne na Reklamaciu
Ospravedlnujem sa ... je to jednoznacne na Reklamaciu
Notebook MSI VR 201X: CPU: Intel PDC T2330 Merom | Memory: 2x 1GB DDRII | GPU: intel X3100 | HDD: 160GB WD 5400ot SATAII | ODD: LG T20N | Mouse: Logitech V470 Bluetooth White | LCD: 12,1" 1280×800

- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- Jája
- Středně pokročilý

Když to dělá i s univerzálním windows ovladačem, tak je imo špatnej volant - reklamace.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no, asi to ani nebudu zkoušet na jiným PC a rovnou to budu reklamovat. Až na to budu mít čas, teď momentálně jsem jaksi zaneprázdněn...Jája píše:Když to dělá i s univerzálním windows ovladačem, tak je imo špatnej volant - reklamace.